U16: elveszítette első főtáblás meccsét a csapat

Szerző: | okt 9, 2024

A Baja ellen kezdte meg a szereplését a főtáblán a Vásárhelyi Kosársuli U16-os csapata.

Bonifert Domonkos tanítványai közül mindössze három percet tudott a pályán tölteni a csapat egyik kulcsjátékosa, Utasi Gergő, és ez, valamint a bajaiak remek lepattanózása megpecsételte a mérkőzés kimenetelét. A Kosársulinak így sem kell csüggednie, hiszen szombaton jön a javítási lehetőség az Óbudai Kaszások vendégeként.

U16-os bajnokság, főtábla, 1. forduló:

Vásárhelyi Kosársuli–BasketBaja SE 56-70 (13-16, 3-12, 25-22, 15-20)

Kosársuli:  Fodor -, Kis 7, Bartusz 5, Soós 16, Utasi 2, Őze 1, Molnár -, Borus 6, Hegyes -, Papp 19, Ambrus – 

Bonifert Domonkos:Próbáltunk készülni a mérkőzésre, ez csak hellyel-közzel sikerült, ráadásul a mérkőzésen derült ki, hogy Utasi Gergő egy sajnálatos sérülés miatt nem tudja vállalni a játékot. Ez nagyban befolyásolta a Csapat teljesítményét, mert Gergő fontos szerepet tölt be védekezésben és támadásban egyaránt. A statisztikát megvizsgálva azonnal kiderül, hogy miért buktuk el a mérkőzést a brutális magassági fölényben játszó Baja ellen. Mi 31 lepattanót szedtünk, míg az ellenfél 62-t. Ez a hatalmas, gyakorlatilag kompenzálhatatlan különbség meg is pecsételte a sorsunkat. De nem kell csüggedni, dolgozunk tovább és reménykedünk, hogy minél több mérkőzésen tudunk majd kiállni teljes, egészséges, motivált csapattal.”

Az egyik bajnokesélyes otthonában folytatja a Kosársuli

Az egyik bajnokesélyes otthonában folytatja a Kosársuli

Szombaton a Veszprém vendégeként lép pályára az NB I/B Zöld csoportjának 3. fordulójában a Vásárhelyi Kosársuli férfi felnőttcsapata. Saša Vejinović együttesének nem lesz könnyű dolga, hiszen a veszprémieké a bajnokság egyik legerősebb kerete. Mindkét csapat három...