Sérülések ellenére is jól helytáll a Kosársuli női csapata

Szerző: | jún 26, 2023

A játék képe javul, a játékosok száma fogyatkozik a felnőtt női csapatunknál. Jelenleg 6 olyan játékos van Utasi Gábor csapatában, aki sérülés miatt nem tudja vállalni a játékot. A kialakult helyzet ellenére, mégis javuló formát mutat a gárda, köszönhetően a lányok lelkesedésének, küzdeni tudásának.

Nagykőrösön és hazai pályán a Szolnok ellen is mindent megtettek a győzelemért, ami most nem jött össze, de mindenki bízik a sikeresebb folytatásban. Egy idegenbeli és két hazai mérkőzés következik a bajnokság hátralévő részében, ahová minden érdeklődőt, szurkolót szeretettel várunk.

Nagykőrösi Sólymok – Vásárhelyi Kosársuli 87-36
Kosársuli: Bányai 6, Tőkés 13/3, Szatmári -, Nánai -, Sztancsik 4
csere: Balogh 9/3, Angyal 4, Oláh -.

Utasi Gábor: Hazai pályán nem kegyelmezett nekünk a listavezető. A második percben elveszítettük Grétit, sajnos nem csak a mérkőzésre, de úgy néz ki egész szezonra, így elég beszűkült a rotáció. A lányok végig becsülettel küzdöttek, de ma ez kevésnek bizonyult a szoros eredményhez.

Vásárhelyi Kosársuli – Szolnoki MÁV SE 58-83
Kosársuli: Tőkés 21, Balogh 18, Bányai 10, Sztancsik 1, Nánai  –
csere: Kenéz 2, Angyal 2, Oláh 4, Paplukács –

Utasi Gábor: Tudom hogy a sportban nincs ha. De ha Milica, Zsuzsi, Vivi, Gréti, Lili és Kriszta serüléseik miatt nem civilben, hanem mezben, játékra készen vannak ott a meccsen, akkor nyerünk. Így is 30 percen keresztül partiban voltunk a fiatal, futós szolnoki lányokkal. A negyedik negyedre mind fizikálisan, mind mentálisan elfáradtunk, addig viszont a védekezésünk csapat szinten működött, míg  támadásban Ibolya és Mesi hozott extrát. Nem csüggedünk, a hátralévő három meccsen kijavítjuk a hibákat, javítunk a kondinkon és győzni fogunk.

(Fotók: Nagykőrösi Sólymok Kosárlabda Egyesület Facebook oldala)

U10-es csapataink

Hazai Pályán játsza a B-döntőt a Kosársuli U14/A

Hazai Pályán játsza a B-döntőt a Kosársuli U14/A

Óriási sikert elérve, a 9-16. helyért játszhat a Vásárhelyi Kosársuli U14-es A-csapata, a Vásárhelyi Sólymok. A kék-sárgáknak az utolsó forduló előtt még a legjobb 8 közé jutásra is volt esélyük, ezt azonban két akadémiai csapat megakadályozta. Örömhír, hogy Soósék...

Megvan az 5. hely, győzelemmel zárta a szezont a Kosársuli!

Megvan az 5. hely, győzelemmel zárta a szezont a Kosársuli!

Lejátszotta utolsó mérkőzését a 2023/24-es szezonban a Vásárhelyi Kosársuli. A csapat a hazai győzelem után a visszavágón, idegenben is felülmúlta a Győrt, így kettős sikerrel szerezte meg az 5. helyet az NB I/B Zöld csoportjában. Keretes szerkezetet hozott a...