Kosársuli: Egy lépésre az 5. helyért folyó párharc!

Szerző: | ápr 25, 2024

A múlt vasárnapi, DMTK elleni idegenbeli győzelmével egy lépésre került az 5. helyért folyó párharctól a Vásárhelyi Kosársuli. A kék-sárgák fergeteges tavaszi győzelmi szériáját követően a Veszprém ellen ugyan megtorpantak, ám sikerült visszatalálniuk a győzelmi ösvényre, 9 pontos előnnyel várják a Dunaharaszti elleni párharc második összecsapását. A Kosársuli ezúttal is adománygyűjtést tart a sportcsarnok bejáratánál, a befolyó összeggel az egyesület csapatainak utazását támogathatják a szurkolók.

Nem számít könnyű ütközetre Saša Vejinovics legénysége, hiszen a fővárosiak elleni ütközet idegenben sem indult könnyen, hiszen az első negyed végén még a házigazdák fordultak előnnyel. Ezt követően azonban a kék-sárgák magukra találtak, és végig vezetve húzták be az összecsapást. Ettől függetlenül borítékolni lehet, hogy Ughy Albert csapata nem feltett kézzel érkezik a Hódtói Sportcsarnokba.

Kemény derbire számít Bálint Erik, a Vásárhely csapatkapitánya is. Mint mondta, túltették magukat a Veszprém elleni két vereségen, és jó hangulatban várják a DMTK elleni visszavágót. Szerinte – ahogy az első találkozón -, most is zónavédekezésre számítanak. A győzelem behúzásában így kulcskérdés lehet, hogy hogyan sikerülnek majd a kinti dobások.

A Vásárhelyi Kosársuli Dunaharaszti elleni visszavágójára jövő vasárnap, 2024. április 28-án, vasárnap 18:30-kor kerül sor. A belépés ingyenes lesz, ugyanakkor a Kosársuli pénzadományt gyűjt a bejáratnál. A gyűjtésből befolyó összeget az egyesület csapatainak utazására fordítják majd. A mérkőzés megrendezését a Hódkertész Kft. támogatja.

U10-es csapataink

Jön a szezon utolsó hazai meccse a Kosársulinak

Jön a szezon utolsó hazai meccse a Kosársulinak

Május 3-án, pénteken utoljára lép pályára az NB I/B Zöld csoport 2023/24-es idényében a Vásárhelyi Kosársuli. Saša Vejinović csapata az 5. helyért zajló párharcban a Győrt látja vendégül a Hódtói Sportcsarnokban. A két együttes kiváló alapszakaszt zárt, hiszen a...

Megnyerte a Kosársuli U18 a Régiós Bajnokok Tornáját!

Megnyerte a Kosársuli U18 a Régiós Bajnokok Tornáját!

Mindkét mérkőzését magabiztosan nyerve hódította el a Régiós Bajnokok Tornájának kupáját a Vásárhelyi Kosársuli U18. A kék-sárgák az idei szezon talán legjobb produkciójával hódították el a győzelmet a Hódtói Sportcsarnokban, és lettek ezzel a második vonalnak számító...