Szezont zártak az U12-es Sólymok és a Palánták

Szerző: | ápr 23, 2024

Befejeződött az U12-es bajnokság Vásárhelyi Sólymok és a Vásárhelyi Palánták csapatának. Az ifjú kosarasok rengeteg tapasztalatot gyűjtöttek a szezonban, és igazi közösséggé formálódtak. Az utolsó fordulóban négyből három derbit nyertek meg.

U12-es Bajnokság B-csoport

Vásárhelyi Sólymok – BasketBaja SE 71-25 (18-6, 26-5, 16-8, 11-6)
Sólymok: Bíró 13, Májer 12,Fejes 12, Szabó 8,Sas 6, Sebők Dawa 6, Palócz 6, Herczeg 4, Rácz 3, Lévai 1, Fülöp

Czibere Zoltán: A szezon eddigi legjobb játékát nyújtottuk a mai mérkőzésen. Támadásban és védekezésben is remekeltünk! Mindent megvalósítottunk, amit szerettünk volna. Gratulálok a csapatomnak!!!

Vásárhelyi Sólymok- SZEDEÁK Ezüstrókák 70-51(16-3, 15-17, 23-12, 16-19)
Sólymok: Fejes 18, Bíró 18, Szabó 12,Májer 8, Sebők Dawa 4, Palócz 4, Sas 2, Rácz 2,Herczeg 1, Fülöp 1, Levai

Czibere Zoltán: A második mérkőzésen is remekül kezdtünk és korán magabiztos előnyt sikerült szereznünk, amit okosan tartottunk is végig a találkozó folyamán. A második játékrészben már jóval többet hibáztunk, de ennek ellenére is sikerült megnyernünk a mérkőzést. Kicsi hiányérzetem a lepattanózás miatt van, ami mind a két mérkőzésen sokszor probléma volt a csapat számára. Ettől függetlenül gyönyörűen zártuk a szezont és köszönöm a gyerekeknek az eddigi egész éves munkát!

U12-es Bajnokság D-csoport

Vásárhelyi Palánták – Szegedi Tigrisek 45:31 (10-2,19-10,8-11,8-8)
Palánták: Ambrus 17, Mihály M 15, Szőke I.B. 5, Apró 3, Korom 2, Barta 2, Kálmán -, Illikmann -,Pap -,Borda -,Horváth -.

Kotormán Zsuzsanna: Jó hangulatban készültünk az utolsó fordulónkra. Sajnos több hiányzó emberünk is volt. Lányok ellen mindig döcögősen játszottunk, de most jól kezdtük a mérkőzést. Gyors indulások jellemezték támadásainkat, amiből pontokat szereztünk. Védekezésünk néha akadozott, de a társak segítettek egymásnak. Fordulatos, gyors mérkőzésen sikerült megszerezni a győzelmet.

Szegedi Buldogok – Vásárhelyi Palánták 59:43 (16-10, 18-10, 14-7, 11-12)
Palánták: Mihály M. 15, Ambrus 14, Szőke I. B.5, Apró 3, Illikmann 3, Korom 1, Pap 1, Borda 1, Barta -, Kálmán -, Horváth -.

Kotormán Zsuzsanna: Rövid pihenő után következett a másik szegedi lány csapat elleni mérkőzésünk. A nálunk szerkezetileg magasabb és gyorsabb csapat ellen szépen tartottuk magunkat, de a fáradtság miatt egyre nagyobb lett az eredményben a különbség. Több eladott labda, figyelmetlen dobások miatt sajnos számos lehetőségünk kimaradt. Ennek ellenére elégedett vagyok a csapattal, a tőlünk elvárható teljesítményt hoztuk. A szezonban minden fordulóban megfelelő létszámmal jelentünk meg, annak ellenére, hogy volt betegség hullám is. A csapat összetartó, kosárlabdát szerető kis közösség.

U10-es csapataink

Jön a szezon utolsó hazai meccse a Kosársulinak

Jön a szezon utolsó hazai meccse a Kosársulinak

Május 3-án, pénteken utoljára lép pályára az NB I/B Zöld csoport 2023/24-es idényében a Vásárhelyi Kosársuli. Saša Vejinović csapata az 5. helyért zajló párharcban a Győrt látja vendégül a Hódtói Sportcsarnokban. A két együttes kiváló alapszakaszt zárt, hiszen a...

Megnyerte a Kosársuli U18 a Régiós Bajnokok Tornáját!

Megnyerte a Kosársuli U18 a Régiós Bajnokok Tornáját!

Mindkét mérkőzését magabiztosan nyerve hódította el a Régiós Bajnokok Tornájának kupáját a Vásárhelyi Kosársuli U18. A kék-sárgák az idei szezon talán legjobb produkciójával hódították el a győzelmet a Hódtói Sportcsarnokban, és lettek ezzel a második vonalnak számító...

Kosársuli: Egy lépésre az 5. helyért folyó párharc!

Kosársuli: Egy lépésre az 5. helyért folyó párharc!

A múlt vasárnapi, DMTK elleni idegenbeli győzelmével egy lépésre került az 5. helyért folyó párharctól a Vásárhelyi Kosársuli. A kék-sárgák fergeteges tavaszi győzelmi szériáját követően a Veszprém ellen ugyan megtorpantak, ám sikerült visszatalálniuk a győzelmi...