Meccsdömping az U11-eseknél

Szerző: | ápr 15, 2024

A Kosársuli négy U11-es csapata is pályára lépett az előző hétvégén. A Farkaskölykök, a Bölények, a Palánták és a Mosómedvék eredményektől függetlenül igencsak hasznos mérkőzéseket játszottak.

U11-ES BAJNOKSÁG, B-CSOPORT

VÁSÁRHELYI FARKASKÖLYKÖK-VÁSÁRHELYI BÖLÉNYEK 58-37
Farkaskölykök: Török 11, Kis 9, Tirla 8, Reményi 8, Patkós 6, Rákos 4, Kun- Szabó 3, Hegedűs 3, Marton 3, Fődi 2, Paulik 1, Magna, Boták.
Bölények: Sebők-Dawa 10, Herczeg 7, Vigh 5, Nagy-Sztancsik 5, Kapocsi 4, Fejes 3, Kis 2, Holman 1, Rajki, Forster, Orgovány.

Patkós József (Farkaskölykök): Újra olyan ellenfelekkel néztünk szembe, akikkel már találkoztunk így volt némi rálátásunk a csapatokra. A mérkőzés elején kissé szétszórtak voltak a gyerekek, de egy időkéréssel kissé rendbe tettük a dolgokat. Folyamatosan nőtt az előnyünk a fegyelmezett védekezésnek és a jó csapatjátéknak köszönhetően. Magabiztosan támadtunk, jól vették észre egymást a srácok, így sok könnyű kosarat is tudtunk szerezni. Védekezésbe remekül jöttek a besegítések, ki kell emelnem Kis remek egyéni védekezését aki az ellenfél legponterősebb játékosát fékezte meg. Hatalmas gratuláció mindenkinek a meccsen nyújtottakért!

Megyesi Dániel (Bölények) Az első félidőben a két csapat fej-fej mellett haladt, mindkét oldalon voltak kiemelkedő megoldások mind támadás, mind védekezés terén. A második félidőben sok hibával játszottunk, amiket nagyobb küzdéssel kiküszöbölhetőek lettek volna. Gratulálok az ellenfelünknek, folytatjuk a munkát!

VÁSÁRHELYI BÖLÉNYEK-SZEDEÁK TIGRISEK 60-53
Bölények:Sebők-Dawa 21, Herczeg 14, Fejes 9, Vigh 4, Nagy-Sztancsik 4, Szél 3, Kis 3, Holman 1, Kapocsi 1, Orgovány , Rajki , Forster.

Megyesi Dániel: Lassú kezdéssel de egy szoros, izgalmas mérkőzést játszottunk. Hatalmasat küzdött a csapat, nem volt hibátlan, de ezekből a szoros mérkőzésekből tanulnak a legtöbbet a gyerekek. Gratulálok mindkét csapatnak egy élvezetes mérkőzést játszottunk!

SZEDEÁK Tigrisek- Vásárhelyi Farkaskölykök 60-53
Farkaskölykök: Török 16, Tirla 11, Patkós 6, Fődi 5, Paulik 4, Kis 4, Rákos 3, Reményi 3, Kun-Szabó 2, Boták 1, Magna 1, Hegedűs, Marton.

Patkós József: A feldobás után maradt a lendület, megleptük a szegedieket a kemény védekezéssel és a pontos befejezésekkel, így el tudtunk lépni a negyed végére. Ezt követően több hiba is akadt, leginkább a helyzetkihasználás. Jól jöttek a félidei büntetők is. A harmadik játékrészben elkapkodtuk a támadásokat, az ellenfél meg bedobálta, így egy rövid időre még ki is egyenlítettek. Két pont előnnyel érkeztünk az utolsó játékrészhez. Kiélezett küzdelemben hozta mindenki, amit kértem, jól tartották a labdát, koncentráltak a dobásoknál, mentek a lepattanóért, kiharcolták a győzelmet! Gratulálok a Gyerekeknek, jó meccsek voltak, lehetett tanulni. A Csapatomnak pedig külön elismerés, megint jött egy visszavágás, irány az A csoport. A Szülői gárdának pedig hatalmas köszönet a támogatásért és a fantasztikus szurkolásért! Hajrá Farkaskölykök!

U11-ES BAJNOKSÁG, D-CSOPORT

SZEDEÁK Dózsa fiú – Vásárhelyi Mosómedvék vegyes: 65 – 29 (10-9, 27-10, 18-6, 10-4)
Mosómedvék: Móza Domonkos 12, Palócz Dávid 7, Szűcs Áron 2, Makrai Dominik 2, Szél István 2, Ízer Kinga 1, Bartucz Panka 1, Tatár Zsolt 1, Kerekes Dávid 1, Kiss Barnabás, Mihály Zsófia 1, Zsigó Zsombor.

Csókay Miklós: Sajnos csak az első negyedben tudtuk tartani a tempót a Szegdiekkel. Sok eladott labdát a szemfülesen játszó ellenfél tudta értékesíteni. A védekezésünk nem volt jó. Móza Domi és Palócz Dávid voltak a csapat húzóemberei. A félidőben már fejben feladták a meccset játékosaim.

Vásárhelyi Mosómedvék vegyes – Szolnoki Viperák: 37 – 60 (11-18, 13-16,11-4, 2-22)
Párducok: Palócz Dávid 19, Móza Domonkos 7, Mihály Zsófia 3, Kerekes Dávid 3, Szél István 2, Bartucz Panka 1, Ízer Kinga 1, Kis Barnabás 1, Makrai Dominik, Zsigó Zsombor, Szűcs Áron, Tatár Zsolt.

Csókay Miklós: Az első két negyed a Szolnokiaké volt, 10 pontos előnyhöz jutottak. Sok eladott labda, ügyetlen labdavezetés, nem megfelelő védekezés vezetett ide. A harmadik negyedben azonban minden összeállt. Agresszívan és szorosan védekeztünk, jól sikerült a támadásokat befejezni. Végre volt spiritusz a csapatban! Palócz Dávid vezetésével sikerült ledolgozni 7 pontot a 10-ből. Sajnos az utolsó negyedben nem volt olyan meghatározó játékos, aki ezt folytatni tudta volna. Egy fecske nem csinál nyarat. Nem adjuk fel, nagyon várjuk az utolsó fordulót, ahol győzelemmel szeretné a csapat befejezni a Kenguru Kupát.

U11-ES BAJNOKSÁG, G-CSOPORT

Gyulasport NKFT – Vásárhelyi Hódok 35-46 (19-2, 5-30, 9-2, 2-12)
Hódok: Kovács Á.L. 30, Lázár 7, Bereczki 3, Kardos 2, Kramf 2, Vastag 1, Földesi 1, Bíró-, Pál-, Green E-, Mihály-.

Kotormán Zsuzsanna: Utazás után álmosan kezdtük a mérkőzést. Sem a támadásban, sem a védekezésben nem voltunk koncentráltak. Az első negyedet sajnos nagy pontkülönbséggel zártuk. A második negyed már jobban sikerült, sok labdaszerzésből ziccereket dobtak a fiúk. Kiemelkedett Kovács Ákos Lajos teljesítménye, akinek nem volt elveszett labda és biztosan értékesítette a lehetőségeket. Szerencsére lendületbe jöttek a fiúk és meg tudtuk fordítani az eredményt.

Vásárhelyi Hódok – Mezőberényi KK vegyes 27:47 (1-11,17-14,2-17,7-10)
Hódok: Kovács 17, Földesi 3, Lázár 2, Green E. 2, Kardos 1, Kramf 1, Pál 1, Bereczki -, Vastag -, Bíró -, Mihály-.

Kotormán Zsuzsanna: A második mérkőzésen érződött az előző mérkőzés utáni fáradtság. Nagyon dicsérem a csapatot, mert ennek ellenére nem adták fel, védekeztek, támadtak a magasabb szerkezetű csapat ellen. Sajnos pontatlan dobások, eladott labdák miatt nagyobb arányú különbség alakult ki. Összességében elégedett vagyok, gratulálok a résztvevőknek!

U10-es csapataink

Megnyerte a Kosársuli U18 a Régiós Bajnokok Tornáját!

Megnyerte a Kosársuli U18 a Régiós Bajnokok Tornáját!

Mindkét mérkőzését magabiztosan nyerve hódította el a Régiós Bajnokok Tornájának kupáját a Vásárhelyi Kosársuli U18. A kék-sárgák az idei szezon talán legjobb produkciójával hódították el a győzelmet a Hódtói Sportcsarnokban, és lettek ezzel a második vonalnak számító...

Kosársuli: Egy lépésre az 5. helyért folyó párharc!

Kosársuli: Egy lépésre az 5. helyért folyó párharc!

A múlt vasárnapi, DMTK elleni idegenbeli győzelmével egy lépésre került az 5. helyért folyó párharctól a Vásárhelyi Kosársuli. A kék-sárgák fergeteges tavaszi győzelmi szériáját követően a Veszprém ellen ugyan megtorpantak, ám sikerült visszatalálniuk a győzelmi...

Szezont zártak az U12-es Sólymok és a Palánták

Szezont zártak az U12-es Sólymok és a Palánták

Befejeződött az U12-es bajnokság Vásárhelyi Sólymok és a Vásárhelyi Palánták csapatának. Az ifjú kosarasok rengeteg tapasztalatot gyűjtöttek a szezonban, és igazi közösséggé formálódtak. Az utolsó fordulóban négyből három derbit nyertek meg. U12-es Bajnokság B-csoport...