Fontos Kosársuli U18 győzelmek

Szerző: | ápr 2, 2024

Fontos meccseket játszott a Vásárhelyi Kosársuli U18-as gárdája március utolsó hetében. Czibere Zoltán tanítványai közül az elmúlt időszakban többen is sérüléssel bajlódtak, így nem ment a legzökkenőmentesebben a felkészülés a derbikre. Ennek ellenére a Szedeák/B és a Kiskunfélegyháza ellen is győzni tudtak.

SZEDEÁK B – Vásárhelyi Kosársuli 56-63(11-12,16-15,17-19,12-17)

Kosársuli : Kruzslicz 26/6, Niksics 10, Lehoczki A. 8, Lehoczki L. 7, Utasi 6, Wolf 4, Molnár 2, Tóth, Kozma, György.

Czibere Zoltán: Nagyon rossz ritmusban játszottunk a mai mérkőzésen. A védekezésünk elfogadhatóan működött. Támadásban viszont végig szenvedtünk a végig nagyon motivált és nagyon jól védekező hazai csapat ellen. Az utolsó negyedben volt 5 jó percünk, amikor dominalni tudtunk és ennek köszönhetően megnyerni a mai találkozót. Gratulálok a csapatomnak! 

Vásárhelyi Kosársuli – Kiskunfélegyháza 77-57 (16-12,21-10,22-17,18-18)

Kosársuli : Niksics 23/15, Nagy 21, Wolf 8/3, Lehoczki L. 8, Kruzslicz 7/3, Tóth 5/3, Utasi G. 5, Molnár, Wolf D., Kozma L., Becsei, György.

Czibere Zoltán: Az elmúlt hetekben sajnos több játékosunk is sérüléssel bajlódott. Lehoczki Attila nem is tudott pályára lépni a mai mérkőzésen. Niksic és Nagy játéka is kérdéses volt a mérkőzés kezdetéig. Nagyon nehéz volt emiatt a felkészülés erre a találkozóra. Azonban a mérkőzésen mindenki bizonyította, hogy helyen van a szíve, és szenzációs játékot produkálva egy óriási győzelmet arattunk a mai napon! Nagyon büszke vagyok a csapatomra! 

U10-es csapataink

Kikapott Veszprémben, az 5-8. helyért folytathatja a Kosársuli

Kikapott Veszprémben, az 5-8. helyért folytathatja a Kosársuli

Szombat este a Veszprém otthonában játszotta le az NB I/B Zöld csoport negyeddöntőjének második meccsét a Vásárhelyi Kosársuli. A veszprémiek a csütörtöki, vásárhelyi mérkőzéssel ellentétben ezúttal megőrizték a hamar kialakult előnyüket, végig vezetve nyertek, ezzel...

A Veszprémen keresztül vezet az út a négy közé

A Veszprémen keresztül vezet az út a négy közé

Április 11-én, csütörtökön 18:30-kor hazai pályán kezdi meg a szereplést a Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Zöld csoportjának rájátszásában. A kék-sárgáknak nem lesz könnyű dolguk, hiszen miután a 4. helyen zárták az alapszakaszt, az 5. helyezett Veszprémmel szemben...