Tovább menetel a Kosársuli U16

Szerző: | márc 25, 2024

A regionális kadett bajnokság első két helyezett csapata mérte össze erejét Békéscsabán. A vásárhelyi odavágón 21 ponttal nyertek Utasi Gábor tanítványai, így nagy reményekkel utaztak a viharsarki visszavágóra. Remek csapatvédekezésüknek köszönhetően még magabiztosabb sikert arattak, mint az ősszel. Az U16-os Kosársuli másik mérkőzésén a Szentes elleni is behúzta a győzelmet.

Békéscsabai KK/A – Vásárhelyi Kosársuli 51 – 76
Kosársuli: Becsei 18/12, Molnár K. 21/3, Kocsis 4, Vereb 6/3, Utasi G. 10
csere: Bartusz 7/3, Fodor 4, Kiss B 2, Mészáros 2, Soós 2, Skoda, Kis B.

Utasi Gábor: Próbáltuk éles mérkőzésen tesztelni az edzéseken gyakorolt új védekezést, amit a srácok nagyon ügyesen alkalmaztak is. A mérkőzés 35 percében jó ritmusban, koncentráltan játszottunk. Az az 5 perc pedig ebben a korban belefér még. A támadásokba több hiba csúszott, de ma a jó védekezés elég volt a győzelemhez.

Vásárhelyi Kosársuli – Szentesi KK 86-33
Kosársuli: Becsei 11/9, Molnár K 16/6, Utasi G 14, Kocsis 5, Vereb 5/3
csere: Bartusz 16/9, Kiss B 8, Fodor 6/6, Skoda 5/3, Kis B, Molnár B

Utasi Gábor: Azt kaptam a meccstől, amit vártam. 38 perc zóna védekezés ellen magabiztos játék és győzelem. A srácok fegyelmezetten játszottak a területvédekezés ellen, és meg is lett az eredménye. Szép megoldások, 12 bedobott tripla és a második félidőben „keménységben” is felvettük a kesztyűt. Gratulálok a csapatnak, ügyesen játszottak.

U10-es csapataink

Kikapott Veszprémben, az 5-8. helyért folytathatja a Kosársuli

Kikapott Veszprémben, az 5-8. helyért folytathatja a Kosársuli

Szombat este a Veszprém otthonában játszotta le az NB I/B Zöld csoport negyeddöntőjének második meccsét a Vásárhelyi Kosársuli. A veszprémiek a csütörtöki, vásárhelyi mérkőzéssel ellentétben ezúttal megőrizték a hamar kialakult előnyüket, végig vezetve nyertek, ezzel...

A Veszprémen keresztül vezet az út a négy közé

A Veszprémen keresztül vezet az út a négy közé

Április 11-én, csütörtökön 18:30-kor hazai pályán kezdi meg a szereplést a Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Zöld csoportjának rájátszásában. A kék-sárgáknak nem lesz könnyű dolguk, hiszen miután a 4. helyen zárták az alapszakaszt, az 5. helyezett Veszprémmel szemben...