Országos döntőben az NLG csapata!

Szerző: | márc 16, 2024

Befejeződtek a 4. korcsoportos kosárlabda diákolimpia Csongrád megyei küzdelmei. Három iskola csapatában is pályára léptek a Vásárhelyi Kosársuli játékosai, akik közül a Németh László Gimnázium, Általános Iskola tanulói szerepeltek legeredményesebben. Minden mérkőzésüket megnyerve, magabiztosan lettek megyei bajnokok.

Ezzel az eredménnyel kvalifikálták magukat a május 24-26. között megrendezésre kerülő diákolimpia országos döntőbe, melynek a Hódtói Sportcsarnok ad majd otthont.

A csapat tagjai:

‪Hegyi Valér, Soós Balázs, Bartusz Szabolcs, Ambrus Attila, Utasi Gergő, Hegyes Csongor, Molnár Balázs, Körtvélyessy Lőrinc, Móza Bálint, Bíró Martin, Fodor Milán, Kis Bendegúz.

Testnevelő: Utasi Gábor 

U10-es csapataink

Kikapott Veszprémben, az 5-8. helyért folytathatja a Kosársuli

Kikapott Veszprémben, az 5-8. helyért folytathatja a Kosársuli

Szombat este a Veszprém otthonában játszotta le az NB I/B Zöld csoport negyeddöntőjének második meccsét a Vásárhelyi Kosársuli. A veszprémiek a csütörtöki, vásárhelyi mérkőzéssel ellentétben ezúttal megőrizték a hamar kialakult előnyüket, végig vezetve nyertek, ezzel...

A Veszprémen keresztül vezet az út a négy közé

A Veszprémen keresztül vezet az út a négy közé

Április 11-én, csütörtökön 18:30-kor hazai pályán kezdi meg a szereplést a Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Zöld csoportjának rájátszásában. A kék-sárgáknak nem lesz könnyű dolguk, hiszen miután a 4. helyen zárták az alapszakaszt, az 5. helyezett Veszprémmel szemben...