Kosársuli: Indul a visszaszámlálás!

Szerző: | márc 12, 2024

Már csak három mérkőzés van hátra az NB I B/Zöld csoportjának alapszakaszából. A Vásárhelyi Kosársuli egy páratlan, 9 meccses győzelmi sorozatot a kalapból előrántva már a 6. helyen áll a tabellán. A kék-sárgák múlt szombaton varázslatos győzelmet arattak Nagykőrösön, kérdés, hogy sikerül-e újabb nagy sikert elérni a közvetlen rivális Veszprém ellen, március 14-én, csütörtökön 18:30-kor a Hódtói Sportcsarnokban. 

Saša Vejinović legénysége a csodaszámba menő nagykőrösi diadal után ragyogó formában várja az összecsapást, már hosszú ideje nem talált legyőzőre. Kelemenék célja, hogy minél előrébb végezzenek a tabellán, ezt bizonyítja az is, hogy 15 pontos hátrányból húzták be legutóbb a győzelmet. A veszprémiek ellen ismét győztesen hagynák el a pályát, ez akár utat nyitna nekik a feljebblépés felé, jelenleg ugyanis a 3. hely elérése sem lehetetlen, igaz, ahhoz a csillagok különös együttállására is szükség lenne.

A Kosársuli győzelméhez azonban a Veszprémnek is lesz egy-két szava. A vásárhelyi szurkolók még emlékezhetnek a vendégeket erősítő Szabó Péterre, aki korábban több évig hódmezővásárhelyi színekben szerepelt, és nyugodtan kimondható, hogy a liga legjobb irányítójának számít. Mellette a rutinos Madár Andrásra kell majd figyelniük Orgonáéknak, hiszen legutóbb több mint 40 pontot dobott a Vásárhelynek. Melléjük zárkózhat fel Varga, Moore és Popadic, akik szintén borsot törhetnek Bálint Erikék orra alá. 

Egy biztos, a meccs semmiképpen sem lesz sétagalopp, ezért is érdemes lesz kilátogatni a Hódtói Sportcsarnokba március 14-én, 18:30-kor a Veszprém elleni derbire, ahova a belépés még mindig ingyenes. A bejáratnál a Kosársuli adományt gyűjt, a befolyó összeggel az egyesület csapatait lehet támogatni. 

U10-es csapataink

Hazai pályán játssza a B-döntőt a Kosársuli U14/A

Hazai pályán játssza a B-döntőt a Kosársuli U14/A

Óriási sikert elérve a 9-16. helyért játszhat a Vásárhelyi Kosársuli U14-es A-csapata, a Vásárhelyi Sólymok. A kék-sárgáknak az utolsó forduló előtt még a legjobb 8 közé jutásra is volt esélyük, ezt azonban két akadémiai csapat megakadályozta. Örömhír, hogy Soósék...

Megvan az 5. hely, győzelemmel zárta a szezont a Kosársuli!

Megvan az 5. hely, győzelemmel zárta a szezont a Kosársuli!

Lejátszotta utolsó mérkőzését a 2023/24-es szezonban a Vásárhelyi Kosársuli. A csapat a hazai győzelem után a visszavágón, idegenben is felülmúlta a Győrt, így kettős sikerrel szerezte meg az 5. helyet az NB I/B Zöld csoportjában. Keretes szerkezetet hozott a...