Kemény meccs előtt a Kosársuli

Szerző: | márc 6, 2024

A férfi NB I legjobb formában lévő csapataként várja a Nagykőrös elleni szombati idegenbeli rangadót a Vásárhelyi Kosársuli. A kék-sárgák jelenleg 8.  állnak a tabellán, úgy, hogy az előttük lévő három másik gárda is 12-10-es mérleggel várja a folytatást. 

A Hódmezővásárhely vezéregyénisége, Uros Rosic bizakodó a derbi előtt. Mint mondta, az előző három meccsen kicsit gyengébben teljesítettek, most viszont szeretnének visszatalálni a helyes útra. Kiemelte azt is, hogy hazai környezetben a nagykőrösiek ellen nem lesz könnyű dolguk. A lelkes közönség és a pálya viszonylag kis mérete mind riválisaik mellett szól, ám taktikus és higgadt kosárlabdával behúzhatják a győzelmet.

A Nagykőrös nem lesz kis falat szombaton, a 6. helyezett Pest vármegyeiek az előző fordulóban meglepetésre kikaptak a Pénzügyőr otthonában. Emellett az utolsó körökben minden győzelem számít, hiszen nem mindegy, hogy melyik együttes végez a rájátszást jelentő utolsó, 8. pozícióban és játszik a listavezető Székesfehérvár ellen a négy közé jutásért.

A Vásárhelyi Kosársuli a pénteki nemzeti ünnep miatt rendhagyó módon március 14-én, csütörtökön 18:30-kor játssza akövetkező hazai mérkőzését. Akkor a szintén közvetlen ellenfél Veszprém érkezik a Hódtói Sportcsarnokba.

U10-es csapataink

Kikapott Veszprémben, az 5-8. helyért folytathatja a Kosársuli

Kikapott Veszprémben, az 5-8. helyért folytathatja a Kosársuli

Szombat este a Veszprém otthonában játszotta le az NB I/B Zöld csoport negyeddöntőjének második meccsét a Vásárhelyi Kosársuli. A veszprémiek a csütörtöki, vásárhelyi mérkőzéssel ellentétben ezúttal megőrizték a hamar kialakult előnyüket, végig vezetve nyertek, ezzel...

A Veszprémen keresztül vezet az út a négy közé

A Veszprémen keresztül vezet az út a négy közé

Április 11-én, csütörtökön 18:30-kor hazai pályán kezdi meg a szereplést a Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Zöld csoportjának rájátszásában. A kék-sárgáknak nem lesz könnyű dolguk, hiszen miután a 4. helyen zárták az alapszakaszt, az 5. helyezett Veszprémmel szemben...