Kemény meccs előtt a Kosársuli

Szerző: | márc 6, 2024

A férfi NB I legjobb formában lévő csapataként várja a Nagykőrös elleni szombati idegenbeli rangadót a Vásárhelyi Kosársuli. A kék-sárgák jelenleg 8.  állnak a tabellán, úgy, hogy az előttük lévő három másik gárda is 12-10-es mérleggel várja a folytatást. 

A Hódmezővásárhely vezéregyénisége, Uros Rosic bizakodó a derbi előtt. Mint mondta, az előző három meccsen kicsit gyengébben teljesítettek, most viszont szeretnének visszatalálni a helyes útra. Kiemelte azt is, hogy hazai környezetben a nagykőrösiek ellen nem lesz könnyű dolguk. A lelkes közönség és a pálya viszonylag kis mérete mind riválisaik mellett szól, ám taktikus és higgadt kosárlabdával behúzhatják a győzelmet.

A Nagykőrös nem lesz kis falat szombaton, a 6. helyezett Pest vármegyeiek az előző fordulóban meglepetésre kikaptak a Pénzügyőr otthonában. Emellett az utolsó körökben minden győzelem számít, hiszen nem mindegy, hogy melyik együttes végez a rájátszást jelentő utolsó, 8. pozícióban és játszik a listavezető Székesfehérvár ellen a négy közé jutásért.

A Vásárhelyi Kosársuli a pénteki nemzeti ünnep miatt rendhagyó módon március 14-én, csütörtökön 18:30-kor játssza akövetkező hazai mérkőzését. Akkor a szintén közvetlen ellenfél Veszprém érkezik a Hódtói Sportcsarnokba.

U10-es csapataink

Hazai Pályán játsza a B-döntőt a Kosársuli U14/A

Hazai Pályán játsza a B-döntőt a Kosársuli U14/A

Óriási sikert elérve, a 9-16. helyért játszhat a Vásárhelyi Kosársuli U14-es A-csapata, a Vásárhelyi Sólymok. A kék-sárgáknak az utolsó forduló előtt még a legjobb 8 közé jutásra is volt esélyük, ezt azonban két akadémiai csapat megakadályozta. Örömhír, hogy Soósék...

Megvan az 5. hely, győzelemmel zárta a szezont a Kosársuli!

Megvan az 5. hely, győzelemmel zárta a szezont a Kosársuli!

Lejátszotta utolsó mérkőzését a 2023/24-es szezonban a Vásárhelyi Kosársuli. A csapat a hazai győzelem után a visszavágón, idegenben is felülmúlta a Győrt, így kettős sikerrel szerezte meg az 5. helyet az NB I/B Zöld csoportjában. Keretes szerkezetet hozott a...