Két győzelem és két vereség az U12-eseknél

Szerző: | febr 27, 2024

Két U12-es csapatunk is pályára lépett a hévégén. A Sólymok a felsőház C-csoportjában, míg a Palánták az alsóház C-csoportjában játszottak.

U12-ES BAJNOKSÁG C-CSOPORT, FELSŐHÁZ

Karcagi SE – Vásárhelyi Sólymok 54-65 (13-12, 22-14, 10-16, 9-23)
Sólymok: Bíró 15, Sas 12, Fejes 11, Palócz 9, Grochulski 9, Szabó 7, Májer 2, Fejes, Rácz, Herczeg, Fülöp, Levai, Sebők-Dawa.

Czibere Zoltán: Nagyon rosszul kezdődött számunkra a mérkőzés Sebők-Dawa betegség, Herczeg pedig a pályára lépését követő első percben begyűjtött sérülése miatt esett ki a csapatból. Ez látszott is az első félidei teljesítményünkön. Nem találtuk az ellenszert ellenfelünk rendkívül agresszív, de sportszerű védekezése ellen. Ennek köszönhetően viszonylag nagy hátrányban voltunk a félidőben. A harmadik negyedre azonban mi is sokkal agresszívebben védekeztünk és lepattanózásban is uraltuk a negyedet. Így sikerült zárkózni ellenfelünkhöz. Az utolsó tíz perc pedig maga volt a csoda. Támadásban és védekezésben is extrát nyújtott mindenki. És sikerült megnyernünk ezt a rendkívül élvezetes és fordulatos mérkőzést! Gratulálok a csapatomnak!!!

Vásárhelyi Sólymok – Lehel Kosársuli 85-29 ( 19-7,20-2, 22-10,24-10)
Sólymok: Bíró 17, Szabó 16, Sas 12, Palócz 11, Májer 8, Sebők 7,Grochulski 4,Fejes 4, Fejes 3, Levai 2, Fülöp 2, Rácz -.

Czibere Zoltán: Az első mérkőzés óriási lökést adott a csapatnak. És igazi örömjátékkal sikerült megnyernünk a második találkozót. Gratulálok a csapatomnak a két mérkőzésen nyújtott kiváló teljesítményhez!!! 

U12-ES BAJNOKSÁG C-CSOPORT, ALSÓHÁZ

Szentesi KK/A – Vásárhelyi Palánták 85:39 (25-7, 25-12, 19-7, 16-13)
Palánták: Ambrus 18, Balog 4, Apró 4, Kovács 4, Mihály 3, Szőke 3, Angyal 2, Korom 1, Pap -, Barta -, Kálmán-, Borda-.

Kotormán Zsuzsanna: A szentesi csapat agresszív védekezése meglepte a fiúkat, sorra hibába kényszerültünk. Magasságbeli különbséget palánk alatt nem tudtuk kivédeni, sorra kaptuk a kosarakat. A jól kidolgozott helyzeteinket sem sikerült pontokra váltani. A lendületes mérkőzésen a fiúk akarásával nem volt baj, csak nem tudtunk eredményesek lenni. Jobb koncentrációval a befejezés is jobban sikerült volna.

Vásárhelyi Palánták – Békéscsabai KK 34:68 (0-20, 13-18, 12-8, 9-22)
Palánták:Ambrus 12, Mihály 6, Szőke 5, Balog 3, Angyal 3, Apró 2, Korom 2, Kálmán 1, Kovács -, Pap -, Barta -, Horváth -.

Kotormán Zsuzsanna: Az első mérkőzést követően rövid pihenő után nehezen vettük fel a ritmust. Az első negyed sajnos nagyon gyengére sikerült. A második negyedben zárkóztunk, közelebb kerültünk ellenfelünkhöz. A félidő után sikerült negyedet nyerni. Sajnos az utolsó rész sorozatos labda eladás miatt nem csökkent a különbség. Látjuk miben hibáztunk, figyelemmel leszünk, hogy ezeket az edzéseken kijavítsuk.

U10-es csapataink

Kikapott Veszprémben, az 5-8. helyért folytathatja a Kosársuli

Kikapott Veszprémben, az 5-8. helyért folytathatja a Kosársuli

Szombat este a Veszprém otthonában játszotta le az NB I/B Zöld csoport negyeddöntőjének második meccsét a Vásárhelyi Kosársuli. A veszprémiek a csütörtöki, vásárhelyi mérkőzéssel ellentétben ezúttal megőrizték a hamar kialakult előnyüket, végig vezetve nyertek, ezzel...

A Veszprémen keresztül vezet az út a négy közé

A Veszprémen keresztül vezet az út a négy közé

Április 11-én, csütörtökön 18:30-kor hazai pályán kezdi meg a szereplést a Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Zöld csoportjának rájátszásában. A kék-sárgáknak nem lesz könnyű dolguk, hiszen miután a 4. helyen zárták az alapszakaszt, az 5. helyezett Veszprémmel szemben...