Megvan az első győzelem a női csapatunknál!

Szerző: | febr 26, 2024

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Felnőtt Női Bajnokságban rendezett harmadik meccsén a vásárhelyi lányok legyőzték a Cegléd csapatát. A két gárda nem volt egy súlycsoportban.

Végig a vásárhelyiek irányították a találkozót, ráadásul az első negyedben pontot sem engedtek ellenfelüknek. A Ceglédnek ezután sem volt ellenszere a csapat játékára, így továbbnőtt a különbség. A vendégek mindössze a harmadik negyedben érték el a 10 pontot.

Vásárhelyi Kosársuli – CEKK-Basket 97-19 (28-0, 25-6, 21-10, 23-3)
Pontszerzők: Kecskés 30, Tőkés 20, Fodor 13, Vili-Szabó 8, Sallai 7/3, Kenéz 6, Sztancsik 6, Bányai 5, Angyal 2

Horgos Péter: „Nagyon örülök a sikernek, már kijárt a lányoknak ez a győzelem. Végig koncentráltan játszottunk, sok labdaszerzéssel és lepattanóval. Mindenki hozzátette a részét a mérkőzésen, motiváltan lépett pályára bárkit is küldtem fel. Úgy érzem ez a siker még több erőt és lendületet ad a lányoknak, nagyobb sebességre fogunk kapcsolni. Köszönjük a Ceglédnek a mérkőzést és a közönségünknek a támogatást!”

U10-es csapataink

Kikapott Veszprémben, az 5-8. helyért folytathatja a Kosársuli

Kikapott Veszprémben, az 5-8. helyért folytathatja a Kosársuli

Szombat este a Veszprém otthonában játszotta le az NB I/B Zöld csoport negyeddöntőjének második meccsét a Vásárhelyi Kosársuli. A veszprémiek a csütörtöki, vásárhelyi mérkőzéssel ellentétben ezúttal megőrizték a hamar kialakult előnyüket, végig vezetve nyertek, ezzel...

A Veszprémen keresztül vezet az út a négy közé

A Veszprémen keresztül vezet az út a négy közé

Április 11-én, csütörtökön 18:30-kor hazai pályán kezdi meg a szereplést a Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Zöld csoportjának rájátszásában. A kék-sárgáknak nem lesz könnyű dolguk, hiszen miután a 4. helyen zárták az alapszakaszt, az 5. helyezett Veszprémmel szemben...