Megvan az első győzelem a női csapatunknál!

Szerző: | febr 26, 2024

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Felnőtt Női Bajnokságban rendezett harmadik meccsén a vásárhelyi lányok legyőzték a Cegléd csapatát. A két gárda nem volt egy súlycsoportban.

Végig a vásárhelyiek irányították a találkozót, ráadásul az első negyedben pontot sem engedtek ellenfelüknek. A Ceglédnek ezután sem volt ellenszere a csapat játékára, így továbbnőtt a különbség. A vendégek mindössze a harmadik negyedben érték el a 10 pontot.

Vásárhelyi Kosársuli – CEKK-Basket 97-19 (28-0, 25-6, 21-10, 23-3)
Pontszerzők: Kecskés 30, Tőkés 20, Fodor 13, Vili-Szabó 8, Sallai 7/3, Kenéz 6, Sztancsik 6, Bányai 5, Angyal 2

Horgos Péter: „Nagyon örülök a sikernek, már kijárt a lányoknak ez a győzelem. Végig koncentráltan játszottunk, sok labdaszerzéssel és lepattanóval. Mindenki hozzátette a részét a mérkőzésen, motiváltan lépett pályára bárkit is küldtem fel. Úgy érzem ez a siker még több erőt és lendületet ad a lányoknak, nagyobb sebességre fogunk kapcsolni. Köszönjük a Ceglédnek a mérkőzést és a közönségünknek a támogatást!”

U10-es csapataink

Megvan az 5. hely, győzelemmel zárta a szezont a Kosársuli!

Megvan az 5. hely, győzelemmel zárta a szezont a Kosársuli!

Lejátszotta utolsó mérkőzését a 2023/24-es szezonban a Vásárhelyi Kosársuli. A csapat a hazai győzelem után a visszavágón, idegenben is felülmúlta a Győrt, így kettős sikerrel szerezte meg az 5. helyet az NB I/B Zöld csoportjában. Keretes szerkezetet hozott a...

Jön a szezon utolsó hazai meccse a Kosársulinak

Jön a szezon utolsó hazai meccse a Kosársulinak

Május 3-án, pénteken utoljára lép pályára az NB I/B Zöld csoport 2023/24-es idényében a Vásárhelyi Kosársuli. Saša Vejinović csapata az 5. helyért zajló párharcban a Győrt látja vendégül a Hódtói Sportcsarnokban. A két együttes kiváló alapszakaszt zárt, hiszen a...