Négyből három Kosársuli U14/B győzelem

Szerző: | febr 12, 2024

Négyből hármat megnyert legutóbbi meccseiből a Vásárhelyi Kosársuli U14-es B-csapata. Bálint Erik tanítványai először a Nagykőrös ellen, majd kétszer a Cegléd ellen diadalmaskodtak a regionális bajnokságban. A Békés elleni mérkőzésre viszont nem tudtak teljes kerettel utazni, így az idegenbeli összecsapáson egy nagyarányú vereségbe szaladtak bele.

Vásárhelyi Bikák/B – Nagykőrösi Sólymok KE/U14 54-52
Bikák/B:
Kálló-Nagy 18, Őze 9, Bihacsy 9, Ambrus 6, Kiss 6, Páska 2, Nagy 2, Dombi 2

Bálint Erik: Elképesztő mérkőzésen sikerült nyernünk kétszeri hosszabbítás után. A mai napon az a csapat tudott nyerni aki jobban koncentrált a végén, szerencsére a mi csapatunk volt ez. Nagyot küzdöttek a srácok a jó védekezéseket követően szép támadásokat is tudtunk vezetni. Viszont lepattanók megszerzésén még sokat kell dolgoznunk, sokszor ezzel rontottuk el a jó védekezéseket és nehezítettük meg a saját dolgunkat.

Vásárhelyi Bikák/B – CEKK Basket 68-30
Bikák/B
: Bihacsy 15/3, Kálló-Nagy 13, Őze 9, Forrai 8, Bánfi 6, Nagy 6, Páska 5/3, Móza 2, Somogyi 2, Ambrus 2

Bálint Erik: Nagy lendülettel kezdtük a meccset, jó védekezésekből könnyű gyorsindítás kosarakat tudtunk szerezni. Szerencsére nem fásultunk bele a mérkőzésbe és végig koncentráltak a srácok. Gratulálok a győzelemhez!

CEKK Basket – Vásárhelyi Bikák/B 29-57
Bikák/B: Kálló-Nagy 20, Bihacsy 9/3, Őze 9, Nagy 6, Páska 6, Forrai 4, Ambrus 2, Szanda-Nagy 1

Bálint Erik: Motiváltak maradtunk a második mérkőzésre is. Koncentráltan, kemény játszottak a srácok. Mindenki kivette a részét a sikerből, igazi csapatmunka volt.

Békési SZSK – Vásárhelyi Bikák/B 156-28
Bikák/B:
Bihacsy 11/3, Páska 6, Fejes 4, Móza 2, Kiss 2, Szanda-Nagy 2, Somogyi 1

Bálint Erik: Sajnos nem tudtunk teljes csapattal elutazni, viszont akik itt voltak ők óriásit küzdöttek. Gratulálok a Békésnek!

Megvan az első győzelem a női csapatunknál!

Megvan az első győzelem a női csapatunknál!

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Felnőtt Női Bajnokságban rendezett harmadik meccsén a vásárhelyi lányok legyőzték a Cegléd csapatát. A két gárda nem volt egy súlycsoportban. Végig a vásárhelyiek irányították a találkozót, ráadásul az első negyedben pontot sem...

Zsinórban 7! Ismét hazai pályán győzött a Kosársuli

Zsinórban 7! Ismét hazai pályán győzött a Kosársuli

A Dunaharaszti MTK ellen lépett pályára péntek este a Vásárhelyi Kosársuli. Utasi Gábor és Saša Vejinović fantasztikus formában lévő együttese végig kontrollálta a közvetlen rivális elleni meccset, és újabb nagyon fontos sikert aratott. Az utóbbi hetek zsinórban...

Fontos meccs előtt áll a Kosársuli

Fontos meccs előtt áll a Kosársuli

Ragyogóan megy az elmúlt hetekben a Vásárhelyi Kosársulinak, a kék sárgák sorozatban hatszor tudtak nyerni az NB I B/Zöld csoportjában, így már a felsőházi rájátszást érő 8. helyen állnak a tabellán. Ezzel a teljesítménnyel jelenleg a legjobb formában lévő csapatnak...