Négyből három Kosársuli U14/B győzelem

Szerző: | febr 12, 2024

Négyből hármat megnyert legutóbbi meccseiből a Vásárhelyi Kosársuli U14-es B-csapata. Bálint Erik tanítványai először a Nagykőrös ellen, majd kétszer a Cegléd ellen diadalmaskodtak a regionális bajnokságban. A Békés elleni mérkőzésre viszont nem tudtak teljes kerettel utazni, így az idegenbeli összecsapáson egy nagyarányú vereségbe szaladtak bele.

Vásárhelyi Bikák/B – Nagykőrösi Sólymok KE/U14 54-52
Bikák/B:
Kálló-Nagy 18, Őze 9, Bihacsy 9, Ambrus 6, Kiss 6, Páska 2, Nagy 2, Dombi 2

Bálint Erik: Elképesztő mérkőzésen sikerült nyernünk kétszeri hosszabbítás után. A mai napon az a csapat tudott nyerni aki jobban koncentrált a végén, szerencsére a mi csapatunk volt ez. Nagyot küzdöttek a srácok a jó védekezéseket követően szép támadásokat is tudtunk vezetni. Viszont lepattanók megszerzésén még sokat kell dolgoznunk, sokszor ezzel rontottuk el a jó védekezéseket és nehezítettük meg a saját dolgunkat.

Vásárhelyi Bikák/B – CEKK Basket 68-30
Bikák/B
: Bihacsy 15/3, Kálló-Nagy 13, Őze 9, Forrai 8, Bánfi 6, Nagy 6, Páska 5/3, Móza 2, Somogyi 2, Ambrus 2

Bálint Erik: Nagy lendülettel kezdtük a meccset, jó védekezésekből könnyű gyorsindítás kosarakat tudtunk szerezni. Szerencsére nem fásultunk bele a mérkőzésbe és végig koncentráltak a srácok. Gratulálok a győzelemhez!

CEKK Basket – Vásárhelyi Bikák/B 29-57
Bikák/B: Kálló-Nagy 20, Bihacsy 9/3, Őze 9, Nagy 6, Páska 6, Forrai 4, Ambrus 2, Szanda-Nagy 1

Bálint Erik: Motiváltak maradtunk a második mérkőzésre is. Koncentráltan, kemény játszottak a srácok. Mindenki kivette a részét a sikerből, igazi csapatmunka volt.

Békési SZSK – Vásárhelyi Bikák/B 156-28
Bikák/B:
Bihacsy 11/3, Páska 6, Fejes 4, Móza 2, Kiss 2, Szanda-Nagy 2, Somogyi 1

Bálint Erik: Sajnos nem tudtunk teljes csapattal elutazni, viszont akik itt voltak ők óriásit küzdöttek. Gratulálok a Békésnek!

Családi nappal zárta a szezont a Kosársuli

Családi nappal zárta a szezont a Kosársuli

A tavalyi évhez hasonlóan családi nappal zárta a 2023-24-es szezont a Vásárhelyi Kosársuli. Az egyesület programján mintegy 200-an vettek részt június 16-án vasárnap. A rendezvényen korosztályonként díjazták a Kosársuli legjobb játékosait, illetve edzőjét is. A városi...

Országos Jamboree-n szerepeltek az U12-es Sólymok

Országos Jamboree-n szerepeltek az U12-es Sólymok

A múlt hétvégén rendezték Debrecenben az U12 Jamboret ahol a Vásárhelyi Sólymok csapata is részt vehetett. A három napos tornán összesen 16 csapat volt érdekelt. A torna lebonyolítása úgy zajlott, hogy vegyes csapatokat alkottak az ide bejutott együttesek közül és a...

Keleti regionális 2. helyezett a Kosársuli U16

Keleti regionális 2. helyezett a Kosársuli U16

A múlt hétvégén rendezték meg a keleti regionális döntőt az U16-os bajnokságban. A Vásárhelyi Kosársuli csapata egy végletekig kiélezett meccsen a házigazda Nyíregyháza ellen ugyan kikapott, de így is bezsebelték a 2. helyet. Utasi Gábor tanítványai az első mérkőzésen...