Jól helytállt a Kosársuli női csapata

Szerző: | febr 12, 2024

Újabb mérkőzést játszott a Vásárhelyi Kosársuli női csapata. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Bajnokságban játszó vásárhelyiek ezúttal a rendkívül jó erőkből álló Nagykőrös ellen léptek pályára. A mérkőzésre nagyon sok szurkoló látogatott ki, ami nagy lendületet adott a kék-sárgáknak.

Kecskéséknek nem volt könnyű dolguk: a vendégek már az első félidőben egyértelművé tették, hogy győzni jöttek Hódmezővásárhelyre. Kakulya és Danóczi vezetésével gyorsan magukhoz vették a kezdeményezést, és már az első félidőben eldöntötték a győzelem sorsát. A Vásárhely azonban nem adta fel és két sokkal szorosabb negyedet produkálva mutatta meg, hogy van még esély az előrelépésre.

A meccset követően a hódmezővásárhelyieket a Bandula Kisvendéglő látta vendégül egy vacsorára, melyet ezúton is köszönünk!

Vásárhelyi Kosársuli – Nagykőrösi Sólymok 53-87 (11-21, 10-23, 17-21, 15-22)
Kosársuli: Kecskés 16, Tőkés 10/3, Sallai 8/6, Bányai 8, Angyal 3, Oláh 2, Fodor 2, Kenéz 2, Sztancsik 2, Vili-Szabó -.

Horgos Péter: „Az első perctől kezdve kemény tempót mutattak a nagykőrösiek, amit nehezen tudtunk tartani. A lányok mégis az utolsó percig küzdöttek, ez meg is látszott, több alkalommal is át tudtuk venni a kezdeményezést. Sok munka vár még ránk, de biztató volt a mutatott játék. Gratulálok a Nagykőrösnek, de még inkább a lányoknak! És hálásan köszönjük a nagyszámú közönségnek, hogy ennyien kilátogattak és támogattak minket!”

U10-es csapataink

Hazai Pályán játsza a B-döntőt a Kosársuli U14/A

Hazai Pályán játsza a B-döntőt a Kosársuli U14/A

Óriási sikert elérve, a 9-16. helyért játszhat a Vásárhelyi Kosársuli U14-es A-csapata, a Vásárhelyi Sólymok. A kék-sárgáknak az utolsó forduló előtt még a legjobb 8 közé jutásra is volt esélyük, ezt azonban két akadémiai csapat megakadályozta. Örömhír, hogy Soósék...

Megvan az 5. hely, győzelemmel zárta a szezont a Kosársuli!

Megvan az 5. hely, győzelemmel zárta a szezont a Kosársuli!

Lejátszotta utolsó mérkőzését a 2023/24-es szezonban a Vásárhelyi Kosársuli. A csapat a hazai győzelem után a visszavágón, idegenben is felülmúlta a Győrt, így kettős sikerrel szerezte meg az 5. helyet az NB I/B Zöld csoportjában. Keretes szerkezetet hozott a...