Nagyot lépett előre a Kosársuli U14/A

Szerző: | nov 27, 2023

Újabb két találkozón lépett pályára a Vásárhelyi Kosársuli U14-es A-csapata. A Vásárhelyi Sólymok/A a Kiss Lenke Kosárlabda Akadémia együttese és az Újpest ellen játszott a bajnokság középházában.

Az első összecsapáson a Kiss Lenke ellen csak kevésen múlt a siker Saša Vejinović tanítványainak, ráadásul a legutóbbi derbijüket követően sokkal közelebb kerültek hozzájuk a Sólymok, ha pár perccel tovább tart a mérkőzés, akkor akár győzhettek is volna. Az Újpest ellen már sokkal magabiztosabbak voltak és egyértelmű győzelemmel hagyták el a pályát.

Kiss Lenke KA/A-Vásárhelyi Sólymok/A 74:70 (19:15, 19:20, 17:11, 20:20)
Sólymok: Soós Balázs 27/16, Borus Zala 12/6, Papp Endre 10, Hegyi Valér 7/3, Skoda Zente 5/3, Herczeg Alex 3/3, Tóth Richárd 3, Kanka Dominik 2, Patkós Zénó 1, Őze Botond, Ambrus Attila, Kálló-Nagy Zsombor.

Újpest MT/A – Vásárhelyi Sólymok/A 64:88 (22:19, 16:27, 11:18, 15:24)
Sólymok: Borus Zala 22/6, Papp Endre 20, Hegyi Valér 15/3, Soós Balázs 8, Tóth Richárd 8, Patkós Zénó 4, Skoda Zente 4, Ambrus Attila 4, Őze Botond 3, Herczeg Alex, Kanka Dominik, Forrai Félix. 

Saša Vejinović: Ha jól emlékszem, utoljára a Kiss Lenke csapata ellen vagy húsz ponttal kaptunk ki. Mondhatom, hogy most tudtuk többé-kevésbé, hogy mit játszanak, hova adják az elzárást és nagyon jól sikerült feltalálnunk magunkat. Illetve nagyon szépen küzdöttünk a lepattanókért, hisz ők is, mint általában az ellenfeleink, magasabb szerkezettel álltak fel. A mérkőzés szinte egylabdán múlott. Óriási dicséret azért, hogy a srácok hajszálpontosan megcsinálták az utolsó időkérésen lerajzolt dolgokat, és egy sikeres triplával fejeztük be. A végére sajnos kifutottunk az időből. Újpesti riválisunk ellen nagyon nem tudtunk koncentrálni az elején. Ezt az eredmény is mutatta. Szerencsére összeszedtük magunkat, és pár szép lerohanás után tartottuk a különbséget. Gratulálok a csapatomnak!

Megvan az első győzelem a női csapatunknál!

Megvan az első győzelem a női csapatunknál!

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Felnőtt Női Bajnokságban rendezett harmadik meccsén a vásárhelyi lányok legyőzték a Cegléd csapatát. A két gárda nem volt egy súlycsoportban. Végig a vásárhelyiek irányították a találkozót, ráadásul az első negyedben pontot sem...

Zsinórban 7! Ismét hazai pályán győzött a Kosársuli

Zsinórban 7! Ismét hazai pályán győzött a Kosársuli

A Dunaharaszti MTK ellen lépett pályára péntek este a Vásárhelyi Kosársuli. Utasi Gábor és Saša Vejinović fantasztikus formában lévő együttese végig kontrollálta a közvetlen rivális elleni meccset, és újabb nagyon fontos sikert aratott. Az utóbbi hetek zsinórban...

Fontos meccs előtt áll a Kosársuli

Fontos meccs előtt áll a Kosársuli

Ragyogóan megy az elmúlt hetekben a Vásárhelyi Kosársulinak, a kék sárgák sorozatban hatszor tudtak nyerni az NB I B/Zöld csoportjában, így már a felsőházi rájátszást érő 8. helyen állnak a tabellán. Ezzel a teljesítménnyel jelenleg a legjobb formában lévő csapatnak...