Megkezdte a szezont a Kosársuli női csapata

Szerző: | nov 27, 2023

Megkezdte szereplését a Kosársuli felnőtt női csapata is a 2023/24-es szezonban. Az ellenfél a regnáló bajnok Nagykőrösi Sólymok csapata volt. A lányok nagy elánnal vetették magukat a mérkőzésbe és szebbnél szebb megmozdulásaiknak köszönhetően egypontos előnnyel zárták az első játékrészt.

Sajnos a második negyedben támadásban semmi sem sikerült, így a nagyszünetben már a vendég csapat vezetett 10 ponttal. A második félidő pontos másolata lett az elsőnek. Egy pont ide, 11 oda. Így alakult ki a 71-51-es végeredmény.

Vásárhelyi Kosársuli – Nagykőrösi Sólymok 51-71

Kosársuli: Fodor 11, Mónus-Sztancsik 10/6, Bányai 3, Tőkés 2,  Angyal 5/3

csere: Sallai 8, Kenéz 10, Lázár 2, Oláh

Utasi Gábor: Nagyon vártuk már az első meccset. Center poszton erősíteni tudtunk a nyáron és Fodor Fanni szépen be is illeszkedett a csapatba. Amíg bírtuk szuflával, partiban tudtunk lenni, sajnos állóképességben és triplában ma jobbak voltak a kőrösi lányok. Jó volt látni, hogy mindkét csapat élvezi a játékot.

U10-es csapataink

Hazai Pályán játsza a B-döntőt a Kosársuli U14/A

Hazai Pályán játsza a B-döntőt a Kosársuli U14/A

Óriási sikert elérve, a 9-16. helyért játszhat a Vásárhelyi Kosársuli U14-es A-csapata, a Vásárhelyi Sólymok. A kék-sárgáknak az utolsó forduló előtt még a legjobb 8 közé jutásra is volt esélyük, ezt azonban két akadémiai csapat megakadályozta. Örömhír, hogy Soósék...

Megvan az 5. hely, győzelemmel zárta a szezont a Kosársuli!

Megvan az 5. hely, győzelemmel zárta a szezont a Kosársuli!

Lejátszotta utolsó mérkőzését a 2023/24-es szezonban a Vásárhelyi Kosársuli. A csapat a hazai győzelem után a visszavágón, idegenben is felülmúlta a Győrt, így kettős sikerrel szerezte meg az 5. helyet az NB I/B Zöld csoportjában. Keretes szerkezetet hozott a...