Közvetlen riválisának otthonában a Kosársuli

Szerző: | nov 27, 2023

A héten szerdán lép pályára az NB I/B Zöld csoportjában a Vásárhelyi Kosársuli. Igazi rangadóra lehet számítani, hiszen a közvetlenül előttük álló, 9. helyezett Veszprémhez látogatnak Kelemenék.

Utasi Gábor és Saša Vejinović legénysége legutóbb hazai pályán nem bírt a tavaly még Piros csoportos Nagykőrössel. A második negyedben mutatott produkciójuk azonban azt mutatja, hogy a kék-sárgáknál jóval erősebb kerettel rendelkező gárdák sem vehetik őket félvállról.

A nagykőrösiekhez hasonlóan a Veszprém is egy osztállyal feljebb szerepelt az előző idényben, most azonban 4-6-tal tanyáznak egy pozícióval a Kosársuli előtt. A királynék városának csapatában több ismerős arc is van, hiszen ott szerepel a korábban Vásárhelyen évekig irányító Szabó Péter, valamint a szintén nagy rutinnal rendelkező, sok szoros Veszprém-Vásárhely párharcot megélő Madár András is.

Az említett két kosaras hatástalanítása kulcskérdés lesz a mérkőzés végkimenetelében. Emellett fontos lenne, hogy jó dobóformát fogjon ki a Kosársuli, hiszen eddig ezen a területen eléggé hullámzó teljesítményt mutatott a Csongrád-Csanád vármegyei alakulat.

A Vásárhelyi Kosársuli legközelebb december 8-án pénteken lép pályára a Hódtói Sportcsarnokban. Akkor a Békéscsaba lesz az ellenfél.

Családi nappal zárta a szezont a Kosársuli

Családi nappal zárta a szezont a Kosársuli

A tavalyi évhez hasonlóan családi nappal zárta a 2023-24-es szezont a Vásárhelyi Kosársuli. Az egyesület programján mintegy 200-an vettek részt június 16-án vasárnap. A rendezvényen korosztályonként díjazták a Kosársuli legjobb játékosait, illetve edzőjét is. A városi...

Országos Jamboree-n szerepeltek az U12-es Sólymok

Országos Jamboree-n szerepeltek az U12-es Sólymok

A múlt hétvégén rendezték Debrecenben az U12 Jamboret ahol a Vásárhelyi Sólymok csapata is részt vehetett. A három napos tornán összesen 16 csapat volt érdekelt. A torna lebonyolítása úgy zajlott, hogy vegyes csapatokat alkottak az ide bejutott együttesek közül és a...

Keleti regionális 2. helyezett a Kosársuli U16

Keleti regionális 2. helyezett a Kosársuli U16

A múlt hétvégén rendezték meg a keleti regionális döntőt az U16-os bajnokságban. A Vásárhelyi Kosársuli csapata egy végletekig kiélezett meccsen a házigazda Nyíregyháza ellen ugyan kikapott, de így is bezsebelték a 2. helyet. Utasi Gábor tanítványai az első mérkőzésen...