Közvetlen riválisának otthonában a Kosársuli

Szerző: | nov 27, 2023

A héten szerdán lép pályára az NB I/B Zöld csoportjában a Vásárhelyi Kosársuli. Igazi rangadóra lehet számítani, hiszen a közvetlenül előttük álló, 9. helyezett Veszprémhez látogatnak Kelemenék.

Utasi Gábor és Saša Vejinović legénysége legutóbb hazai pályán nem bírt a tavaly még Piros csoportos Nagykőrössel. A második negyedben mutatott produkciójuk azonban azt mutatja, hogy a kék-sárgáknál jóval erősebb kerettel rendelkező gárdák sem vehetik őket félvállról.

A nagykőrösiekhez hasonlóan a Veszprém is egy osztállyal feljebb szerepelt az előző idényben, most azonban 4-6-tal tanyáznak egy pozícióval a Kosársuli előtt. A királynék városának csapatában több ismerős arc is van, hiszen ott szerepel a korábban Vásárhelyen évekig irányító Szabó Péter, valamint a szintén nagy rutinnal rendelkező, sok szoros Veszprém-Vásárhely párharcot megélő Madár András is.

Az említett két kosaras hatástalanítása kulcskérdés lesz a mérkőzés végkimenetelében. Emellett fontos lenne, hogy jó dobóformát fogjon ki a Kosársuli, hiszen eddig ezen a területen eléggé hullámzó teljesítményt mutatott a Csongrád-Csanád vármegyei alakulat.

A Vásárhelyi Kosársuli legközelebb december 8-án pénteken lép pályára a Hódtói Sportcsarnokban. Akkor a Békéscsaba lesz az ellenfél.

Megvan az első győzelem a női csapatunknál!

Megvan az első győzelem a női csapatunknál!

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Felnőtt Női Bajnokságban rendezett harmadik meccsén a vásárhelyi lányok legyőzték a Cegléd csapatát. A két gárda nem volt egy súlycsoportban. Végig a vásárhelyiek irányították a találkozót, ráadásul az első negyedben pontot sem...

Zsinórban 7! Ismét hazai pályán győzött a Kosársuli

Zsinórban 7! Ismét hazai pályán győzött a Kosársuli

A Dunaharaszti MTK ellen lépett pályára péntek este a Vásárhelyi Kosársuli. Utasi Gábor és Saša Vejinović fantasztikus formában lévő együttese végig kontrollálta a közvetlen rivális elleni meccset, és újabb nagyon fontos sikert aratott. Az utóbbi hetek zsinórban...

Fontos meccs előtt áll a Kosársuli

Fontos meccs előtt áll a Kosársuli

Ragyogóan megy az elmúlt hetekben a Vásárhelyi Kosársulinak, a kék sárgák sorozatban hatszor tudtak nyerni az NB I B/Zöld csoportjában, így már a felsőházi rájátszást érő 8. helyen állnak a tabellán. Ezzel a teljesítménnyel jelenleg a legjobb formában lévő csapatnak...