Új edzőpáros a Kosársuli felnőttcsapatánál

Szerző: | nov 21, 2023

Ragyogó formába lendült a Vásárhelyi Kosársuli az elmúlt hetekben. A kék-sárgák először a kupában verték meg a Békéscsabát, majd a Dunaharaszti ellen idegenben, legutóbb pedig az Eger ellen hazai pályán tudtak diadalmaskodni. A pénteki, Nagykőrös elleni mérkőzés előtt kiderült az is, hogy ki lesz az edző – sőt, edzőpáros – a váratlanul távozó Vuk Pavlovics után.

Az együttest az elmúlt hetekben ideiglenesen Utasi Gábor irányította, akinek a hirtelen változás után sikerült felráznia a csapatot, ráadásul legénységével sikerült győztesen zárnia a bajnokság végelszámolása szempontjából is kritikus utóbbi két összecsapást. Az egyesület vezetését annyira meggyőzte a teljesítménye, hogy felkérték, vállalja el a gárda irányítását, melyet elfogadott. A munkáját az a Saša Vejinović segíti másodedzőként, aki éveken keresztül NB I-es játékos volt a Kosársulinál, ahol azóta utánpótlásedzőként dolgozik. Mentalitása, személyisége és kommunikációs képességeinek kiaknázása kulcsfontosságú lehet a csapatban játszó saját nevelésű játékosok eredményes fejlődésének elősegítésében. Emellett mindkét szakember folytatja az utánpótlásgárdáknál zajló munkát is.

Az edzőpáros most pénteken, november 24-én debütál, a Nagykőrös elleni derbin. A Pest megyeiek ellen nem lesz könnyű dolguk Kelemenéknek. A nagykőrösiek ugyan csak egy hellyel előzik meg a nyolcadik helyen tanyázó Kosársulit, ám az előző évben még egy osztállyal feljebb pattogtattak, négy elvesztett meccsük pedig mind igencsak szoros volt, csak egy hajszálon múlt a sikerük.

A Vásárhelyi Kosársuli Nagykőrös elleni meccsére 2023. november 24-én, pénteken 18:30-kor kerül sor a Hódtói Sportcsarnokban, ahol az U20-asok meccse 15:45-kor kezdődik. A találkozót a Hódkertész Kft. támogatásával rendezik meg.

U10-es csapataink

Kikapott Veszprémben, az 5-8. helyért folytathatja a Kosársuli

Kikapott Veszprémben, az 5-8. helyért folytathatja a Kosársuli

Szombat este a Veszprém otthonában játszotta le az NB I/B Zöld csoport negyeddöntőjének második meccsét a Vásárhelyi Kosársuli. A veszprémiek a csütörtöki, vásárhelyi mérkőzéssel ellentétben ezúttal megőrizték a hamar kialakult előnyüket, végig vezetve nyertek, ezzel...

A Veszprémen keresztül vezet az út a négy közé

A Veszprémen keresztül vezet az út a négy közé

Április 11-én, csütörtökön 18:30-kor hazai pályán kezdi meg a szereplést a Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Zöld csoportjának rájátszásában. A kék-sárgáknak nem lesz könnyű dolguk, hiszen miután a 4. helyen zárták az alapszakaszt, az 5. helyezett Veszprémmel szemben...