Nagyot küzdöttek a Vásárhelyi Palánták

Szerző: | nov 21, 2023

Harcosságukról tettek tanúbizonyságot Vásárhelyi Palánték az U11-es bajnokság E-csoportjában. Szöginé Kotormán Zsuzsanna ifjú kosarasai a Szolnoki Sportcentrum elleni nagy vereséget követően talpra álltak, és az ACS Baschet Star Oradea elleni összecsapáson az utolsó pillanatban zsebelték be a győzelmet.

Vásárhelyi Palánták – Szolnoki Sportcentrum 11:70 (0-15,7-18,2-20,2-17)
Palánták: Ambrus 4,Balog 3, Kovács 2, Pap 1, Szőke 1, Mihály M -,Borda -, Illikmann-, Apró-, Kálmán-, Barta-, Mihály I-.

Szöginé Kotormán Zsuzsanna: Sajnos a mai első mérkőzés nem sikerült. Néhány játékosunk betegség miatt nem tudott a csapat rendelkezésére állni, ennek ellenére jobb kezdésre számítottam. Ellenfelünk a szolnoki lányok magasságban és gyorsaságban is felülmúltak bennünket. Mind támadásban mind védekezésben sikertelenek voltunk, nem tudtuk csapatszinten sem megoldani a helyzeteket, Álmosan, enerváltan játszottunk, ami érthetetlen számomra. Nem volt meg a kellő önbizalom, nem tudtak a fiúk kibontakozni. Gratulálok a lányoknak!

ACS Baschet Star Oradea Fehér– Vásárhelyi Palánták 37:39 (5-9,12-13,12-6,8-11)
Palánták: Ambrus 19, Mihály M 8, Borda 4, Kovács 2, Szőke 2,Kálmán 2, Balog 1, Illikmann-,Apró-, Barta -, Kun-Szabó-, Mihály I-.

Szöginé Kotormán Zsuzsanna: A második mérkőzésünk előtt volt időnk kiértékelni hibáinkat, megbeszélni a következő mérkőzés lehetőségeit. Szerencsére a vereség ellenére tudtam egy kis önbizalmat önteni a fiúkba. Ellenfelünkkel egy kiegyenlített jó mérkőzést tudtunk játszani. Itt is akadtak hibák, de a lelkesedéssel és akarással nem volt probléma. Harcosan küzdöttek a labdáért, akarták a győzelmet. A dobások is pontosabbak voltak és csapatkapitányunk vezérré vált a pont dobásban. Az utolsó pillanatban tudtuk magunk javára fordítani a mérkőzést, de ez dicséretes munka volt!

Elfogyott a Kosársuli, a Békéscsaba nyerte a rangadót

Elfogyott a Kosársuli, a Békéscsaba nyerte a rangadót

A Békéscsabai KK-t fogadta pénteken este a Hódtói Sportcsarnokban a Vásárhelyi Kosársuli. Az NB I/B Zöld csoport 12. fordulójának rangadóján remekül kezdett az év utolsó hazai meccsét játszó vásárhelyi csapat, ám Vuk Pavlovic együttese fordítani tudott, és győzelemmel...

Búcsúzott a Kosársuli a kupától, fontos bajnoki vár rá

Búcsúzott a Kosársuli a kupától, fontos bajnoki vár rá

Kedd este a Cegléd otthonában játszott a Hepp Kupa nyolcaddöntőjében a Vásárhelyi Kosársuli. A sérülésektől nehezített csapat nem tudta tartani a lépést az egy osztállyal feljebb szereplő hazaiakkal, de a fiatalok becsülettel végigküzdötték a meccset, a figyelem pedig...

Adománygyűjtés a Kosársuli meccsén

Adománygyűjtés a Kosársuli meccsén

Most pénteken, december 8-án este 18:30-tól rendezik meg a Vásárhelyi Kosársuli Békéscsabai KK elleni rangadóját a Hódtói Sportcsarnokban. Ezúttal azonban nem csak a mérkőzés miatt lesz fontos ott lenni az eseményen, mivel adománygyűjtést szerveznek, mellyel a...