Nagyot küzdöttek a Vásárhelyi Palánták

Szerző: | nov 21, 2023

Harcosságukról tettek tanúbizonyságot Vásárhelyi Palánték az U11-es bajnokság E-csoportjában. Szöginé Kotormán Zsuzsanna ifjú kosarasai a Szolnoki Sportcentrum elleni nagy vereséget követően talpra álltak, és az ACS Baschet Star Oradea elleni összecsapáson az utolsó pillanatban zsebelték be a győzelmet.

Vásárhelyi Palánták – Szolnoki Sportcentrum 11:70 (0-15,7-18,2-20,2-17)
Palánták: Ambrus 4,Balog 3, Kovács 2, Pap 1, Szőke 1, Mihály M -,Borda -, Illikmann-, Apró-, Kálmán-, Barta-, Mihály I-.

Szöginé Kotormán Zsuzsanna: Sajnos a mai első mérkőzés nem sikerült. Néhány játékosunk betegség miatt nem tudott a csapat rendelkezésére állni, ennek ellenére jobb kezdésre számítottam. Ellenfelünk a szolnoki lányok magasságban és gyorsaságban is felülmúltak bennünket. Mind támadásban mind védekezésben sikertelenek voltunk, nem tudtuk csapatszinten sem megoldani a helyzeteket, Álmosan, enerváltan játszottunk, ami érthetetlen számomra. Nem volt meg a kellő önbizalom, nem tudtak a fiúk kibontakozni. Gratulálok a lányoknak!

ACS Baschet Star Oradea Fehér– Vásárhelyi Palánták 37:39 (5-9,12-13,12-6,8-11)
Palánták: Ambrus 19, Mihály M 8, Borda 4, Kovács 2, Szőke 2,Kálmán 2, Balog 1, Illikmann-,Apró-, Barta -, Kun-Szabó-, Mihály I-.

Szöginé Kotormán Zsuzsanna: A második mérkőzésünk előtt volt időnk kiértékelni hibáinkat, megbeszélni a következő mérkőzés lehetőségeit. Szerencsére a vereség ellenére tudtam egy kis önbizalmat önteni a fiúkba. Ellenfelünkkel egy kiegyenlített jó mérkőzést tudtunk játszani. Itt is akadtak hibák, de a lelkesedéssel és akarással nem volt probléma. Harcosan küzdöttek a labdáért, akarták a győzelmet. A dobások is pontosabbak voltak és csapatkapitányunk vezérré vált a pont dobásban. Az utolsó pillanatban tudtuk magunk javára fordítani a mérkőzést, de ez dicséretes munka volt!

Családi nappal zárta a szezont a Kosársuli

Családi nappal zárta a szezont a Kosársuli

A tavalyi évhez hasonlóan családi nappal zárta a 2023-24-es szezont a Vásárhelyi Kosársuli. Az egyesület programján mintegy 200-an vettek részt június 16-án vasárnap. A rendezvényen korosztályonként díjazták a Kosársuli legjobb játékosait, illetve edzőjét is. A városi...

Országos Jamboree-n szerepeltek az U12-es Sólymok

Országos Jamboree-n szerepeltek az U12-es Sólymok

A múlt hétvégén rendezték Debrecenben az U12 Jamboret ahol a Vásárhelyi Sólymok csapata is részt vehetett. A három napos tornán összesen 16 csapat volt érdekelt. A torna lebonyolítása úgy zajlott, hogy vegyes csapatokat alkottak az ide bejutott együttesek közül és a...

Keleti regionális 2. helyezett a Kosársuli U16

Keleti regionális 2. helyezett a Kosársuli U16

A múlt hétvégén rendezték meg a keleti regionális döntőt az U16-os bajnokságban. A Vásárhelyi Kosársuli csapata egy végletekig kiélezett meccsen a házigazda Nyíregyháza ellen ugyan kikapott, de így is bezsebelték a 2. helyet. Utasi Gábor tanítványai az első mérkőzésen...