Tovább menetel a Kosársuli U20

Szerző: | okt 19, 2023

Fontos skalpot szerzett a Vásárhelyi Kosársuli U20-as csapata az NB I/B Zöld csoportjában. A fiatalok a közvetlen rivális Dávid Kornél KA otthonában győzve őrizték meg vezető helyüket a bajnokságban.

A kék-sárgák egy végletekig kiélezett meccsen tudtak nyerni Székesfehérváron Megyesi, Bősz és Knyur vezetésével. A következő összecsapáson a második helyezett Dunaharaszti MTK-SZKSE U20 látogat a Hódtói Sportcsarnokba október 20-án, pénteken. Az ütközet az alapszakasz végkimenetele szempontjából is nagyon fontos lehet. A 15:45-kor kezdődő találkozót a Hódkertész Kft. támogatásával rendezik meg.

Dávid Kornél KA U20- Vásárhelyi Kosársuli U20 53-55

Kosársuli: Megyesi 15, Filak 2, Karsai 4, Utasi 1, Bősz 13, Knyur 18, Bereczki 2, Kruzslicz -, Ocskó -, Lehoczki – 

Vuk Pavlovic: „Gratulálok a csapatomnak! Nagyon fizikális mérkőzés volt, ez a pontok számában látszik igazán. Három negyeden keresztül nem találtuk az ellenszert, rossz százalékkal dobtunk. A negyedik negyedben nagy hajrát mentünk, hitt a csapat a győzelemben és végül sikerült fordítanunk. Értékes győzelem a mai!”

U10-es csapataink

Kikapott Veszprémben, az 5-8. helyért folytathatja a Kosársuli

Kikapott Veszprémben, az 5-8. helyért folytathatja a Kosársuli

Szombat este a Veszprém otthonában játszotta le az NB I/B Zöld csoport negyeddöntőjének második meccsét a Vásárhelyi Kosársuli. A veszprémiek a csütörtöki, vásárhelyi mérkőzéssel ellentétben ezúttal megőrizték a hamar kialakult előnyüket, végig vezetve nyertek, ezzel...

A Veszprémen keresztül vezet az út a négy közé

A Veszprémen keresztül vezet az út a négy közé

Április 11-én, csütörtökön 18:30-kor hazai pályán kezdi meg a szereplést a Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Zöld csoportjának rájátszásában. A kék-sárgáknak nem lesz könnyű dolguk, hiszen miután a 4. helyen zárták az alapszakaszt, az 5. helyezett Veszprémmel szemben...