Befejezte a szezont a Kosársuli U16-os csapata

Szerző: | júl 3, 2023

A második helyet kaparintotta meg a Vásárhelyi Kosársuli U16-os csapata a regionális bajnokság döntőjében. A kék-sárgák Jászberényben léptek pályára a négycsapatos tornán, ahol a Szerencs állta útjukat.

Saša Vejinović legénységének a házigazdák ellen egy hosszú utazást követően a reggeli órákban kellett bizonyítaniuk, ám ennek ellenére magabiztos győzelmet arattak. A Szerencs azonban kibabrált velük, ezen a meccsen semmi sem jött össze Kozmáéknak, így nem jutottak tovább a Regionális Bajnokok Kupájára.

Vásárhelyi Kosársuli-Lehet Kosársuli U16 84-66

Kosársuli: Nikšić Alexander 26/3, Kozma Richárd 21/6, Kocsis Kevin 13/9, Utasi Gergő 7, Farkas Miklós 7, Molnár Kende 4, Vereb Tamás 3, Skoda Zétény 2, Tóth Dániel 1, Wolf Dominik, Becsei István, Szőnyi Bulcsú.

Vásárhelyi Kosársuli-Szerencsi Darazsak 62:79

Kosársuli: Nikšić Alexander 18/6, Kozma Richárd 15/9, Tóth Dániel 10/6, Farkas Miklós 8, Vereb Tamás 7/3, Molnár Kende 4, Wolf Dominik, Skoda Zétény, Kocsis Kevin, Szőnyi Bulcsú, Becsei István, Utasi Gergő.

Saša Vejinović: „Nagyon sajnálom, hogy a szezon talán legfontosabb mérkőzését buktuk el. De sajnos egyszer fent, egyszer lent. Gratulálok a csapatomnak és büszke vagyok rájuk, hogy a döntőig eljutottunk. Köszönöm nekik is ezt az évet!”

Elfogyott a Kosársuli, a Békéscsaba nyerte a rangadót

Elfogyott a Kosársuli, a Békéscsaba nyerte a rangadót

A Békéscsabai KK-t fogadta pénteken este a Hódtói Sportcsarnokban a Vásárhelyi Kosársuli. Az NB I/B Zöld csoport 12. fordulójának rangadóján remekül kezdett az év utolsó hazai meccsét játszó vásárhelyi csapat, ám Vuk Pavlovic együttese fordítani tudott, és győzelemmel...

Búcsúzott a Kosársuli a kupától, fontos bajnoki vár rá

Búcsúzott a Kosársuli a kupától, fontos bajnoki vár rá

Kedd este a Cegléd otthonában játszott a Hepp Kupa nyolcaddöntőjében a Vásárhelyi Kosársuli. A sérülésektől nehezített csapat nem tudta tartani a lépést az egy osztállyal feljebb szereplő hazaiakkal, de a fiatalok becsülettel végigküzdötték a meccset, a figyelem pedig...

Adománygyűjtés a Kosársuli meccsén

Adománygyűjtés a Kosársuli meccsén

Most pénteken, december 8-án este 18:30-tól rendezik meg a Vásárhelyi Kosársuli Békéscsabai KK elleni rangadóját a Hódtói Sportcsarnokban. Ezúttal azonban nem csak a mérkőzés miatt lesz fontos ott lenni az eseményen, mivel adománygyűjtést szerveznek, mellyel a...