Befejezte a szezont a Kosársuli U16-os csapata

Szerző: | júl 3, 2023

A második helyet kaparintotta meg a Vásárhelyi Kosársuli U16-os csapata a regionális bajnokság döntőjében. A kék-sárgák Jászberényben léptek pályára a négycsapatos tornán, ahol a Szerencs állta útjukat.

Saša Vejinović legénységének a házigazdák ellen egy hosszú utazást követően a reggeli órákban kellett bizonyítaniuk, ám ennek ellenére magabiztos győzelmet arattak. A Szerencs azonban kibabrált velük, ezen a meccsen semmi sem jött össze Kozmáéknak, így nem jutottak tovább a Regionális Bajnokok Kupájára.

Vásárhelyi Kosársuli-Lehet Kosársuli U16 84-66

Kosársuli: Nikšić Alexander 26/3, Kozma Richárd 21/6, Kocsis Kevin 13/9, Utasi Gergő 7, Farkas Miklós 7, Molnár Kende 4, Vereb Tamás 3, Skoda Zétény 2, Tóth Dániel 1, Wolf Dominik, Becsei István, Szőnyi Bulcsú.

Vásárhelyi Kosársuli-Szerencsi Darazsak 62:79

Kosársuli: Nikšić Alexander 18/6, Kozma Richárd 15/9, Tóth Dániel 10/6, Farkas Miklós 8, Vereb Tamás 7/3, Molnár Kende 4, Wolf Dominik, Skoda Zétény, Kocsis Kevin, Szőnyi Bulcsú, Becsei István, Utasi Gergő.

Saša Vejinović: „Nagyon sajnálom, hogy a szezon talán legfontosabb mérkőzését buktuk el. De sajnos egyszer fent, egyszer lent. Gratulálok a csapatomnak és büszke vagyok rájuk, hogy a döntőig eljutottunk. Köszönöm nekik is ezt az évet!”

Családi nappal zárta a szezont a Kosársuli

Családi nappal zárta a szezont a Kosársuli

A tavalyi évhez hasonlóan családi nappal zárta a 2023-24-es szezont a Vásárhelyi Kosársuli. Az egyesület programján mintegy 200-an vettek részt június 16-án vasárnap. A rendezvényen korosztályonként díjazták a Kosársuli legjobb játékosait, illetve edzőjét is. A városi...

Országos Jamboree-n szerepeltek az U12-es Sólymok

Országos Jamboree-n szerepeltek az U12-es Sólymok

A múlt hétvégén rendezték Debrecenben az U12 Jamboret ahol a Vásárhelyi Sólymok csapata is részt vehetett. A három napos tornán összesen 16 csapat volt érdekelt. A torna lebonyolítása úgy zajlott, hogy vegyes csapatokat alkottak az ide bejutott együttesek közül és a...

Keleti regionális 2. helyezett a Kosársuli U16

Keleti regionális 2. helyezett a Kosársuli U16

A múlt hétvégén rendezték meg a keleti regionális döntőt az U16-os bajnokságban. A Vásárhelyi Kosársuli csapata egy végletekig kiélezett meccsen a házigazda Nyíregyháza ellen ugyan kikapott, de így is bezsebelték a 2. helyet. Utasi Gábor tanítványai az első mérkőzésen...