A SZEDEÁK U18 volt a Kosársuli mumusa

Szerző: | júl 3, 2023

Kemény diónak bizonyult mind a regionális, mind a vármegyei felnőtt bajnokságban a Szedeák U18/A a Vásárhelyi Kosársulinak. A vármegyeszékhelyiek ugyanis többször is kibabráltak a kék-sárgákkal az elmúlt hetekben, így Kruzsliczéknak nem sikerült bejutni sem a regionális bajnokság, sem a megyebajnokság döntőjébe.

Czibere Zoltán csapata egész évben nagyarányú győzelmeket aratott a regionális bajnokságban, ez sem segítette a felkészülést a komolyabb tétmeccsekre. Ráadásul az utolsó hetekben egy negatív örvénybe kerültek, amiből pszichésen sem sikerült kikecmeregnie Lehoczkiéknak, akik így épphogy csak lemaradtak a vármegyei és a regionális fináléról. A fiatalok a következő szezonban javíthatnak az eredményen.

U18-AS DÉL-ALFÖLDI REGIONÁLIS BAJNOKSÁG

Vásárhelyi Kosársuli – SZEDEÁK /A 76-80
Kosársuli: Kruzslicz 23, Utasi 10, Nagy 9,Bácsi 9, Wolf 8/6, Niksics 6, Lehoczki A. 6, Gedai 5/3, Tóth, Surinya, Lehoczki L.

Czibere Zoltán: Sokkal többet hibáztunk a megszokottnál és nem tudtuk kihasználni magasságbeli fölényünket a mérkőzésen. Ellenfelünk pedig szenzációsan dobott és ennek is köszönhetően végig előttünk járt és csak kozmetikázni tudtunk az eredményen. Jövő héten idegenben megpróbálunk visszavágni.

SZEDEÁK A / Vásárhelyi Kosársuli 74-65
Kosársuli: Lehoczki A 17, Kruzslicz 13/3, Nagy 10,Utasi10, Gedai 4, Niksics 4, Wolf 3/3, Lehoczki L. 2, Bácsi, Surinya

Czibere Zoltán: A hazai vereség után próbáltunk váltani védekezésben és elvenni ellenfelünk kinti dobásait. Ez részben sikerült is, viszont a mezőnyben nem tudtuk őket megállitani és átrohantak rajtunk. Ennek köszönhetően végig futottunk az eredmény után és nem tudtuk magunk javára fordítani a mérkőzést.

CSONGRÁD-CSANÁD VÁRMEGYEI FÉRFI BAJNOKSÁG

Vásárhelyi Kosársuli – Szegedi Öregharcsák 106-74
Kosársuli: Lehoczki 27/6, Kruzslicz 24/12, Tóth 15/12, Nagy 14, Gedai 13/3, Wolf 8/3, Lehoczki L 5/3

Czibere Zoltán: Sérülések és betegség miatt nagyon sok hiányzónk volt a mérkőzésen. Ennek ellenére magabiztosan nyertünk. Gratulálok a csapatomnak.

SZEDEÁK U23- Vásárhelyi Kosársuli 79-60
Kosársuli : Kruzslicz 19/9, Utasi 14,Nagy 10, Lehoczki A 8, Niksics 5/3, Lehoczki L 2, Surinya 2, Wolf, Tóth

Czibere Zoltán: Az első játékrészben nagyon gyengén játszottunk. Támadásban elképesztő hibákat vétettünk és nagyon gyengén dobunk. A védekezés sem működött. Ennek köszönhetően a hazai csapat magabiztos győzelmet aratott ellenünk.

SZEDEÁK A – Vásárhelyi Kosársuli 68-57
Kosársuli: Kruzslicz 19/6, Utasi12, Nagy 8, Lehoczki A 7/3, Wolf 6/6, Lehoczki L 5, Surinya, Bácsi

Czibere Zoltán: Az előző héten elszenvedett két vereség benne volt a fejekben és egyszerűen nem hittük el, hogy nyerhetünk a mérkőzésen. Sajnos meglepően sima vereséget szenvedtünk.

Vásárhelyi Kosársuli – Monstars 63-71
Kosársuli: Kruzslicz 17/9, Wolf 15/15, Lehoczki A 14/3, Niksics 8/6, Nánási 4, Utasi 2, Gedai 2, Bácsi 1, Lehoczki L. -, Surinya -.

Czibere Zoltán: Az elmúlt két mérkőzéshez hasonlóan ismét volt egy olyan 5-7 perces periódusunk, amikor gyakorlatilag elvesztettük a mérkőzést. Innentől megint csak szaladtunk az eredmény után és ugyan mindent megpróbáltunk, de az ellenfelünk megérdemelt győzelmet szerzett ellenünk. Ezzel véget ért a megyei felnőtt bajnokság is, ahol a negyedik helyen végeztünk. Köszönöm a fiúknak az egész éves munkájukat!

Családi nappal zárta a szezont a Kosársuli

Családi nappal zárta a szezont a Kosársuli

A tavalyi évhez hasonlóan családi nappal zárta a 2023-24-es szezont a Vásárhelyi Kosársuli. Az egyesület programján mintegy 200-an vettek részt június 16-án vasárnap. A rendezvényen korosztályonként díjazták a Kosársuli legjobb játékosait, illetve edzőjét is. A városi...

Országos Jamboree-n szerepeltek az U12-es Sólymok

Országos Jamboree-n szerepeltek az U12-es Sólymok

A múlt hétvégén rendezték Debrecenben az U12 Jamboret ahol a Vásárhelyi Sólymok csapata is részt vehetett. A három napos tornán összesen 16 csapat volt érdekelt. A torna lebonyolítása úgy zajlott, hogy vegyes csapatokat alkottak az ide bejutott együttesek közül és a...

Keleti regionális 2. helyezett a Kosársuli U16

Keleti regionális 2. helyezett a Kosársuli U16

A múlt hétvégén rendezték meg a keleti regionális döntőt az U16-os bajnokságban. A Vásárhelyi Kosársuli csapata egy végletekig kiélezett meccsen a házigazda Nyíregyháza ellen ugyan kikapott, de így is bezsebelték a 2. helyet. Utasi Gábor tanítványai az első mérkőzésen...