Felemás Kosársuli U21-kezdés

Szerző: | okt 7, 2024

Egy győzelemmel és egy vereséggel kezdte meg a szezont a Vásárhelyi Kosársuli U21-es csapata. Megyesiék bravúros győzelmet arattak a DMTK otthonában az első fordulóban. A második összecsapásukon azonban meglepetésre kikaptak a Győrtől egy olyan mérkőzésen, ahol nem könnyítette meg a kék-sárgák dolgát az sem, hogy Knyur és Kruzslicz is megsérült.

DMTK-ZSAK U21 – Vásárhely Kosársuli U21 71-77 (22-23,11-17,23-20, 15-17)

Kosársuli: Bősz Richárd, Wolf Noel, Nánási Patrik, Kruzslicz Alex 18, Gedai Balázs 4, Utasi Zsombor, Ocskó Balázs 3, Nagy Noel 4, Surinya Tamás 4, Megyesi Dániel 29, Bereczki Ádám 5, Knyur Soma 10.

Saša Vejinović: „A hazaiak nem tudtak mit kezdeni Alex és Dani kettő-kettőzésével, illetve a bunyós mérkőzések nekünk fekszenek, és jól jöttünk ki belőle. Gratulálok a srácoknak!”

Vásárhelyi kosársuli U21- Agrofeed Győri KC UNI 40:49 (9-12, 11-11, 18-12, 2-14)

Kosársuli: Bősz Richárd 7, Wolf Noel 3, Nánási Patrik, Kruzslicz Alex, Gedai Balázs, Ocskó Balázs 2, Nagy Noel, Surinya Tamás 4, Nikšić Alexander 4, Megyesi Dániel 10, Bereczki Ádám 10, Knyur Soma. 

Saša Vejinović: „Az utolsó negyedben két pontot sikerült szereznünk. Nehéz mérkőzést nyerni így. A védekezésünk jó volt ugyan, de 4 triplát dobtunk be 30-ból. Jobb helyzetmegválasztás kell. Nagy Noel, Wolf Noel és Nikšić Alexander és Kruzslicz Alex helytállnak a mezőnyben az U21-eseink mellett. Jobbulást kívánok Somának és Alexnek, hiányoztak a csapatból.”

A Békéscsabával játszik rangadót hazai pályán a Kosársuli

A Békéscsabával játszik rangadót hazai pályán a Kosársuli

Pénteken elkezdődik a 4. forduló az NB I/B Zöld csoportjában. A Vásárhelyi Kosársuli férfi felnőttcsapata ismét hazai környezetben lép pályára, a Békéscsaba érkezik a Hódtói Sportcsarnokba. A mindig parázs hangulatú dél-alföldi rangadót felemás előjelekkel várja a két...

Az egyik bajnokesélyes otthonában folytatja a Kosársuli

Az egyik bajnokesélyes otthonában folytatja a Kosársuli

Szombaton a Veszprém vendégeként lép pályára az NB I/B Zöld csoportjának 3. fordulójában a Vásárhelyi Kosársuli férfi felnőttcsapata. Saša Vejinović együttesének nem lesz könnyű dolga, hiszen a veszprémieké a bajnokság egyik legerősebb kerete. Mindkét csapat három...