Nem jutott főtáblára a Kosársuli juniorcsapata

Szerző: | szept 25, 2024

Szeptember 21-én és 22-én Budapesten lépett pályára a Vásárhelyi Kosársuli juniorcsapata az országos bajnokság selejtezőjében.

Bálint Erik együttesének célja a főtáblára jutás volt, ám a Kaposvár elleni, szoros első meccset követően nem sikerült győzelmet szerezni a C-csoportban. Az U19-es csapat így a regionális bajnokságban folytatja, több játékos pedig a felnőttcsapattal is készülhet.

Eredmények:

KASI/A – Vásárhelyi Kosársuli 88-81
Kosársuli: Niksic 25, Kruzslicz 27, Nagy 15, Szilágyi 2, Wolf 8, Molnár 2, Lehoczki 2
Bálint Erik: „Adtunk egy negyed előnyt az ellenfelüknek, ami után szépen visszatornáztuk magunkat, de nem sikerült behozni a hátrányunkat. Viszont erre a teljesítményre lehet építeni.”

Szedeák U19/A – Vásárhelyi Kosársuli 107-44
Kosársuli: Kocsis 9, Nagy 8, Niksic 6, Wolf 5, Szilágyi 4, Molnár 4, Lehoczki 2, Kozma 3, Becsei 2, Kruzslicz 1
Bálint Erik: „Az első meccs után következett a teljes összeomlás. Sem védekezésben, sem támadásban nem sikerült megvalósítani, amit megbeszéltünk. Muszáj jobban koncentrálni, fejben itt lenni már a mérkőzés előtt, ez sajnos az esti meccsen nem volt jelen.”

Vásárhelyi Kosársuli – Budapesti Honvéd SE/B 45-91
Kosársuli: Nagy 12, Kruzslicz 10, Wolf 9, Niksic 5, Kocsis 4, Lehoczki 3, Szilágyi 2
Bálint Erik: „Nagyon csalódott vagyok az eredmény miatt, ennél sokkal többre képes ez a csapat. A második negyed elején megsérült az egyik meghatározó játékosunk, innentől kezdve csak az eredmény kozmetikázására volt esélyünk. Dolgozunk tovább, hogy minél többen szerephez juthassanak a felnőttek között!”

Nehézségek között, idegenben kezdi a szezont a Kosársuli

Nehézségek között, idegenben kezdi a szezont a Kosársuli

Szombaton elkezdi a 2024/25-ös szezont a Vásárhelyi Kosársuli férfi felnőttcsapata. Az NB I/B Zöld csoportjának első fordulójában a Dunaharaszti otthonában lép pályára Saša Vejinović együttese, ám egyelőre kérdés, hogy pontosan mik lehetnek a célok a bajnokságra. A...

Főtáblára jutott a Kosársuli U14!

Főtáblára jutott a Kosársuli U14!

A tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is sikerrel vette a selejtezőt a Vásárhelyi Kosársuli U14-es csapata, a Sólymok. Utasi Gábor együttese hétvégén a Hódtói Sportcsarnokban játszotta a serdülőbajnokság selejtezőjének E csoportját, ahol az Óbudai Kaszások, a Sopron,...

A sikeres selejtező után a főtábláért játszik a Kosársuli U16

A sikeres selejtező után a főtábláért játszik a Kosársuli U16

Szombaton és vasárnap előselejtező tornán vett részt Békéscsabán a Vásárhelyi Kosársuli U16-os csapata. Ellenfeleink a Nyíregyházi Sportcentrum, a Göd és a Békéscsaba csapatai voltak. Bonifert Domonkos legénysége így hamarosan a főtáblára jutásért küzdhet. Vásárhelyi...