Békéscsabán a Kosársuli

Szerző: | márc 20, 2024

Remek formában, zsinórban már 10 győzelemmel várja a bajnokság alapszakaszának utolsó előtti mérkőzését a Vásárhelyi Kosársuli. A kék-sárgák az NBI B zöld csoportjában jelenleg 5. helyen állnak a tabellán, de 14-10-es mutatójuk azonos a 3. Győrrel és a 4. Sopronnal. Szombaton a sorozatban 5 sikert számláló Békéscsabán szerepelnek Kelemenék.

A Hódmezővásárhely 2024-ben mindössze egyszer hagyta el vesztesen a pályát, akkor a Győr babrált ki velük a Hódtói Sportcsarnokban. Azóta viszont szárnyal Saša Vejinović legénysége. Az elmúlt hetekben hasonlóan nehéz derbijeik voltak, mint a most szombaton 17:00-kor a Békéscsabai Evangélikus Sportcsarnokban kezdődő ütközet lesz. Két hete Nagykőrösön 15 pont mínuszról fordítottak heroikus küzdelemben Borbáthék, legutóbb pedig hazai pályán tudtak győzni a szintén közvetlen rivális Veszprém ellen egy ritkán látott magas színvonalú meccsen.

A Kosársulinak most sem lesz egyszerű dolga, ha azonban Bálint Erik csapatkapitány és társai hozzák az elmúlt hetek ragyogó produkcióját, akkor győzelemmel térhetnek haza. A sikerben kulcsszerepe lehet a veszprémiek ellen bemutatotthoz hasonló, taktikus és színvonalas védekezésnek, valamint annak az átgondolt támadójátéknak, amire már január eleje óta nem volt ellenszere a Vásárhely ellenfeleinek.

A Vásárhelyi Kosársuli legközelebb húsvét vasárnap, 2024. március 31-én lép pályára a Hódtói Sportcsarnokban. Akkor, a zárófordulóban a Paks lesz az ellenfél 18:00-kor. A találkozóra a belépés továbbra is ingyenes, ugyanakkor a Kosársuli adománygyűjtőbe várja a szurkolók felajánlásait. A befolyó összeget a csapatok utaztatására fordítják.

U10-es csapataink

Kikapott Veszprémben, az 5-8. helyért folytathatja a Kosársuli

Kikapott Veszprémben, az 5-8. helyért folytathatja a Kosársuli

Szombat este a Veszprém otthonában játszotta le az NB I/B Zöld csoport negyeddöntőjének második meccsét a Vásárhelyi Kosársuli. A veszprémiek a csütörtöki, vásárhelyi mérkőzéssel ellentétben ezúttal megőrizték a hamar kialakult előnyüket, végig vezetve nyertek, ezzel...

A Veszprémen keresztül vezet az út a négy közé

A Veszprémen keresztül vezet az út a négy közé

Április 11-én, csütörtökön 18:30-kor hazai pályán kezdi meg a szereplést a Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Zöld csoportjának rájátszásában. A kék-sárgáknak nem lesz könnyű dolguk, hiszen miután a 4. helyen zárták az alapszakaszt, az 5. helyezett Veszprémmel szemben...