Fontos meccs előtt áll a Kosársuli

Szerző: | febr 21, 2024

Ragyogóan megy az elmúlt hetekben a Vásárhelyi Kosársulinak, a kék sárgák sorozatban hatszor tudtak nyerni az NB I B/Zöld csoportjában, így már a felsőházi rájátszást érő 8. helyen állnak a tabellán. Ezzel a teljesítménnyel jelenleg a legjobb formában lévő csapatnak mondhatja magát a hódmezővásárhelyi alakulat. Pénteken 18:30-kor viszont újabb fontos ütközet vár rájuk a Hódtóiban, hiszen a 9. helyen álló Dunaharaszti MTK lesz az ellenfél. A derbi előtt Balogh Lászlóval, a Vásárhely játékosával beszélgettünk.

Mindenképpen győzelemre számít Balogh László, a Kosársuli fiatal tehetsége, aki kedden ünnepelte 21. születésnapját. A 77-es mezben pályára lépő kosaras elmondta, hogy a zsinórban megszerzett 6 győzelem ellenére most sem számítanak könnyű összecsapásra, hiszen a DMTK-nál sok rutinos és tehetséges, hajtós játékos van. Természetesen a győzelemre hajtanak majd, amit szeretnének közönségszórakoztató produkcióval begyűjteni.

Balogh beszélt arról, is, hogy a két új játékosuk – Uros Rosic és Orgona Gergő – érkezésével már a lehető legjobb helyen szeretnének bejutni a rájátszásba, és lehetőleg minden meccset megnyerni. „Tudjuk, mire vagyunk képesek, és amikor szívüket-lelküket kitesszük a pályára, akkor nincs ellenfelünk a bajnokságban” – emelte ki a kosaras, akinek egyéni célja a további fejlődés, amivel a Kosársuli és saját jövőjét alapozhatja meg. Emellett minden meccsen bemutatna egy vérbeli Balogh-zsákolást is.

A Vásárhelyi Kosársuli Dunaharaszti elleni meccsére a belépés ingyenes, ugyanakkor a Kosársuli pénzadományt gyűjt a bejáratnál. A gyűjtésből befolyó összeget az egyesület csapatainak utazására fordítják majd.

U10-es csapataink

Hazai pályán játssza a B-döntőt a Kosársuli U14/A

Hazai pályán játssza a B-döntőt a Kosársuli U14/A

Óriási sikert elérve a 9-16. helyért játszhat a Vásárhelyi Kosársuli U14-es A-csapata, a Vásárhelyi Sólymok. A kék-sárgáknak az utolsó forduló előtt még a legjobb 8 közé jutásra is volt esélyük, ezt azonban két akadémiai csapat megakadályozta. Örömhír, hogy Soósék...

Megvan az 5. hely, győzelemmel zárta a szezont a Kosársuli!

Megvan az 5. hely, győzelemmel zárta a szezont a Kosársuli!

Lejátszotta utolsó mérkőzését a 2023/24-es szezonban a Vásárhelyi Kosársuli. A csapat a hazai győzelem után a visszavágón, idegenben is felülmúlta a Győrt, így kettős sikerrel szerezte meg az 5. helyet az NB I/B Zöld csoportjában. Keretes szerkezetet hozott a...