Pécsen a Kosársuli

Szerző: | febr 14, 2024

Február 16-ánm pénteken a Pécs otthonában lép pályára a Vásárhelyi Kosársuli NB I/B Zöld csoportos csapata. A kék-sárgák már csak egy karnyújtásnyira vannak a felsőházi rájátszástól, ezért rendkívül fontos találkozó vár rájuk, de vajon meglesz-e a sorozatban hatodik siker?

A Kosársuli pazar sorozatot produkált az elmúlt hetekben, hiszen 5 mérkőzést nyert meg, amivel a legjobb formában lévő együttes jelenleg a bajnokságban. Ráadásul a listavezető Székesfehérvár, a második Tiszaújváros és a harmadik Sopron skalpját is begyűjtötték Bálinték. Az NKA Universitas Pécs II. ugyan jelenleg nincs túl jó passzban, ám semmiképp sem szabad alábecsülni a Baranya vármegyeieket, akik a Hódtói Sportcsarnokban 7 ponttal tudtak győzni. A tehetséges fiatalokból álló akadémiai gárda legutóbb meglepetésre kikapott a Pénzügyőr otthonában, előtte pedig a Győrtől. Mindez azonban nem jelent semmit, hiszen hazai pályán ők számítanak esélyesebbnek.

Ám a Vásárhely sem feltett kézzel utazik majd a mérkőzésre, Utasi Gábor és Saša Vejinović legénysége továbbra is a playoffért küzd. A kérdés, hogy mennyire sikerül majd azt letenni védekezésben az asztalra, amit elterveznek Kelemenék, hiszen ez kulcskérdés lehet. Egy biztos: az elmúlt hetekben kirobbanó formában játszó Uros Rosic, és a hozzá felzárkózó Bálint, Orgona valamint a vásárhelyi fiatalok, így Balogh, Borbáth, Knyur és Bősz, valamint a mindig nagy szívvel játszó Kass és Pinnyey is odateszi majd magát, hogy megszülessen a zsinórban hatodik hódmezővásárhelyi győzelem.

A Vásárhelyi Kosársuli legközelebb 2024. február 23-án lép pályára hazai környezetben. Akkor a közvetlen rivális Dunaharaszti érkezik majd a Hódtói Sportcsarnokba.

U10-es csapataink

Kikapott Veszprémben, az 5-8. helyért folytathatja a Kosársuli

Kikapott Veszprémben, az 5-8. helyért folytathatja a Kosársuli

Szombat este a Veszprém otthonában játszotta le az NB I/B Zöld csoport negyeddöntőjének második meccsét a Vásárhelyi Kosársuli. A veszprémiek a csütörtöki, vásárhelyi mérkőzéssel ellentétben ezúttal megőrizték a hamar kialakult előnyüket, végig vezetve nyertek, ezzel...

A Veszprémen keresztül vezet az út a négy közé

A Veszprémen keresztül vezet az út a négy közé

Április 11-én, csütörtökön 18:30-kor hazai pályán kezdi meg a szereplést a Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Zöld csoportjának rájátszásában. A kék-sárgáknak nem lesz könnyű dolguk, hiszen miután a 4. helyen zárták az alapszakaszt, az 5. helyezett Veszprémmel szemben...