Már a főtáblán a Kosársuli U14

Szerző: | febr 4, 2024

Az eddigi eredményes szereplésének köszönhetően a középház után immáron az U14-es bajnokság főtábláján szerepelhet a Kosársuli Vásárhelyi Sólymok elnevezésű csapata. Saša Vejinović együttese a hétvégén a DEAC Kosárlabda Akadémia otthonában szerepelt első főtáblás tornáján.

A vásárhelyieknek nincs könnyű dolguk, hiszen zömében olyan akadémiai ellenfeleik vannak, akik nagyobb erőforrásokból gazdálkodva, óriási szakembergárdával és eszköztárral rendelkeznek. Ráadásul együtteseikben ebben a korosztályban már sok, más településekről hozzájuk igazolt játékosokkal lépnek pályára. Ez a különbség ki is jött a Debrecen és a Sopron elleni összecsapáson.

A Tiszaújváros ellen viszont csak egy hajszálon múlt a győzelem. Soóséknak ennek ellenére nem kell szégyenkezniük, hiszen idei összes meccsük közül most volt a legnehezebb dolguk, viszont a mostani találkozók segíthetnek a legtöbbet a fejlődésükben. A találkozókból tanulva folytatódhat a munka, és talán már legközelebb megszerezhetik első főtáblás sikerüket az idei szezonban.

DEAC KA U14//A – Vásárhelyi Sólymok U14/A 104:68 (25:20, 22:17, 29:20, 28:11)
Sólymok: Török Bálint, Kálló-Nagy Zsombor, Ambrus Attila 2, Forrai Félix, Kanka, Papp Endre 20, Skoda Zente 3, Patkós Zénó 2, Hegyi Valér 2, Őze Botond 3, Soós Balázs 26, Borus Zala 10.

Soproni SI KA SKC/A – Vásárhelyi Solymok U14/A   119:46 (38:5, 22:17, 35:9, 24,15)
Sólymok: Török Bálint 7, Kálló-Nagy Zsombor, Ambrus Attila, Forrai Félix, Kanka Dominik 2, Papp Endre 7, Skoda Zente 3, Patkós Zénó 2, Hegyi Valér 10, Őze Botond 2, Soós Balázs 5, Borus Zala 8.

Vásárhelyi Solymok U14/A – Tiszaújvárosi Phoenix KK 79:80 (19:23, 20:21, 19:22, 20:14)
Sólymok : Soós Balázs 32, Borus Zala 24/15, Papp Endre 10, Hegyi Valér 6, Török Bálint 3 Őze Botond 2, Patkós Zénó 1, Skoda Zente, Kanka Dominik, Forrai Félix, Ambrus Attila, Kálló-Nagy Zsombor.

Saša Vejinović: „Csak az tudom mondani, amit már a srácoknak is mondtam. Ez a három mérkőzés, ilyen ellenfelekkel, többet ért az idei összes edzésünknél együttvéve. Megmutatkoztak a legnagyobb hiányosságaink és erősségeink is.”

Megvan az első győzelem a női csapatunknál!

Megvan az első győzelem a női csapatunknál!

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Felnőtt Női Bajnokságban rendezett harmadik meccsén a vásárhelyi lányok legyőzték a Cegléd csapatát. A két gárda nem volt egy súlycsoportban. Végig a vásárhelyiek irányították a találkozót, ráadásul az első negyedben pontot sem...

Zsinórban 7! Ismét hazai pályán győzött a Kosársuli

Zsinórban 7! Ismét hazai pályán győzött a Kosársuli

A Dunaharaszti MTK ellen lépett pályára péntek este a Vásárhelyi Kosársuli. Utasi Gábor és Saša Vejinović fantasztikus formában lévő együttese végig kontrollálta a közvetlen rivális elleni meccset, és újabb nagyon fontos sikert aratott. Az utóbbi hetek zsinórban...

Fontos meccs előtt áll a Kosársuli

Fontos meccs előtt áll a Kosársuli

Ragyogóan megy az elmúlt hetekben a Vásárhelyi Kosársulinak, a kék sárgák sorozatban hatszor tudtak nyerni az NB I B/Zöld csoportjában, így már a felsőházi rájátszást érő 8. helyen állnak a tabellán. Ezzel a teljesítménnyel jelenleg a legjobb formában lévő csapatnak...