Két meccs, két siker az U18-as kosarasoknál

Szerző: | nov 24, 2023

Újabb két találkozón van túl a regionális bajnokságban a Vásárhelyi Kosársuli U18. Lehoczkiék a Nagykőrös és a Békéscsaba elleni derbiken adtak számot tudásukról, és sikerrel vették az akadályokat.

Czibere Zoltán tanítványai a nagykőrösiek ellen már az első félidőben eldöntötték a győzelem sorsát. A Békéscsaba ellen sem teketóriáztak, igaz azon az összecsapáson az első két negyedben még nem jött ki a két együttes közötti különbség.

Vásárhelyi Kosársuli – Nagykőrösi Sólymok 84-34 (28-8,21-5, 20-13, 15-8)
Kosársuli : Lehoczki A. 24/3, Niksics 16/3, Kruzslicz 15/3, Wolf 13/3, Lehoczki L. 8, Utasi G. 4, Nagy 4, Tóth, Kozma R., Kozma L..

Czibere Zoltán: Nagyon jó felfogásban kosárlabdáztunk a mai napon. Támadásban és védekezésben is nagyon jól teljesítettek a srácok. Ennek is köszönhető a magabiztos győzelem. Gratulálok a csapatomnak!

Békéscsabai KK – Vásárhelyi Kosársuli 45-83 (23-33,10-11,5-19,7-20)
Kosársuli : Nagy 28, Lehoczki A. 19, Niksics 13/3, Wolf 9/3, Kruzslicz 6/3, Lehoczki L. 6, György 2, Kozma L., Tóth.

Czibere Zoltán: Nagyon jó ritmusban játszottunk a mai mérkőzésen. Az első negyedben extrán dobtunk és végig vezetve magabiztos játékkal sikerült győznünk. Gratulálok a csapatomnak!

Megvan az első győzelem a női csapatunknál!

Megvan az első győzelem a női csapatunknál!

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Felnőtt Női Bajnokságban rendezett harmadik meccsén a vásárhelyi lányok legyőzték a Cegléd csapatát. A két gárda nem volt egy súlycsoportban. Végig a vásárhelyiek irányították a találkozót, ráadásul az első negyedben pontot sem...

Zsinórban 7! Ismét hazai pályán győzött a Kosársuli

Zsinórban 7! Ismét hazai pályán győzött a Kosársuli

A Dunaharaszti MTK ellen lépett pályára péntek este a Vásárhelyi Kosársuli. Utasi Gábor és Saša Vejinović fantasztikus formában lévő együttese végig kontrollálta a közvetlen rivális elleni meccset, és újabb nagyon fontos sikert aratott. Az utóbbi hetek zsinórban...

Fontos meccs előtt áll a Kosársuli

Fontos meccs előtt áll a Kosársuli

Ragyogóan megy az elmúlt hetekben a Vásárhelyi Kosársulinak, a kék sárgák sorozatban hatszor tudtak nyerni az NB I B/Zöld csoportjában, így már a felsőházi rájátszást érő 8. helyen állnak a tabellán. Ezzel a teljesítménnyel jelenleg a legjobb formában lévő csapatnak...