Ideiglenes edzőjével készül a Kosársuli a Dunaharaszti ellen

Szerző: | nov 10, 2023

A Dunaharaszti vendégeként folytatja az NB I/B Zöld csoportját a Vásárhelyi Kosársuli. A csapat egyébként sincs könnyű helyzetben, Vuk Pavlovic váratlan távozása ráadásul tovább nehezítette a dolgokat.

A 14 csapatos bajnokságban a 12. helyen álló Kosársuli szerdán nyerni tudott a Hepp Kupában a Békéscsaba ellen, így bejutott a legjobb 16 közé, ám nem igazán lehetett örülni a győzelemnek: a meccs után ugyanis Vuk Pavlovic vezetőedző bejelentette, hogy távozik, és épp a Békéscsaba trénereként folytatja.

A Kosársulit így ideiglenesen Utasi Gábor irányítja, aki az utóbbi években többször is volt már a csapat edzője – eközben a vezetőség azon dolgozik, hogy megtalálja Vuk Pavlovic utódját.

A hétvégi feladat az edzőváltást leszámítva sem lenne könnyű, hiszen a Dunaharaszti a 6. helyen áll a tabellán. A játékosként Vásárhelyen is megforduló Ughy Albert együttese a legutóbbi két bajnokiját (Győr, Pénzügyőr) megnyerte, ráadásul az eddigi legnagyobb veresége (Békéscsaba, 74-67) sem nevezhető súlyosnak.

A DMTK kedden a Hepp Kupában jó meccset játszott a Piros csoportban 3. helyezett BKG-Príma ellen, a szigetszentmiklósiak végül csak szoros csatában, 87-77-re tudtak nyerni.

A Kosársuli U20-as csapata rangadót játszik vasárnap, hiszen a DMTK hatból hat sikerrel vezeti a tabellát, közvetlenül a vásárhelyiek előtt.

A Dunaharaszti MTK-Vásárhelyi Kosársuli mérkőzés november 12-én, vasárnap 15 órától kezdődik, az U20-asok 12:00-kor lépnek pályára.

Családi nappal zárta a szezont a Kosársuli

Családi nappal zárta a szezont a Kosársuli

A tavalyi évhez hasonlóan családi nappal zárta a 2023-24-es szezont a Vásárhelyi Kosársuli. Az egyesület programján mintegy 200-an vettek részt június 16-án vasárnap. A rendezvényen korosztályonként díjazták a Kosársuli legjobb játékosait, illetve edzőjét is. A városi...

Országos Jamboree-n szerepeltek az U12-es Sólymok

Országos Jamboree-n szerepeltek az U12-es Sólymok

A múlt hétvégén rendezték Debrecenben az U12 Jamboret ahol a Vásárhelyi Sólymok csapata is részt vehetett. A három napos tornán összesen 16 csapat volt érdekelt. A torna lebonyolítása úgy zajlott, hogy vegyes csapatokat alkottak az ide bejutott együttesek közül és a...

Keleti regionális 2. helyezett a Kosársuli U16

Keleti regionális 2. helyezett a Kosársuli U16

A múlt hétvégén rendezték meg a keleti regionális döntőt az U16-os bajnokságban. A Vásárhelyi Kosársuli csapata egy végletekig kiélezett meccsen a házigazda Nyíregyháza ellen ugyan kikapott, de így is bezsebelték a 2. helyet. Utasi Gábor tanítványai az első mérkőzésen...