Ideiglenes edzőjével készül a Kosársuli a Dunaharaszti ellen

Szerző: | nov 10, 2023

A Dunaharaszti vendégeként folytatja az NB I/B Zöld csoportját a Vásárhelyi Kosársuli. A csapat egyébként sincs könnyű helyzetben, Vuk Pavlovic váratlan távozása ráadásul tovább nehezítette a dolgokat.

A 14 csapatos bajnokságban a 12. helyen álló Kosársuli szerdán nyerni tudott a Hepp Kupában a Békéscsaba ellen, így bejutott a legjobb 16 közé, ám nem igazán lehetett örülni a győzelemnek: a meccs után ugyanis Vuk Pavlovic vezetőedző bejelentette, hogy távozik, és épp a Békéscsaba trénereként folytatja.

A Kosársulit így ideiglenesen Utasi Gábor irányítja, aki az utóbbi években többször is volt már a csapat edzője – eközben a vezetőség azon dolgozik, hogy megtalálja Vuk Pavlovic utódját.

A hétvégi feladat az edzőváltást leszámítva sem lenne könnyű, hiszen a Dunaharaszti a 6. helyen áll a tabellán. A játékosként Vásárhelyen is megforduló Ughy Albert együttese a legutóbbi két bajnokiját (Győr, Pénzügyőr) megnyerte, ráadásul az eddigi legnagyobb veresége (Békéscsaba, 74-67) sem nevezhető súlyosnak.

A DMTK kedden a Hepp Kupában jó meccset játszott a Piros csoportban 3. helyezett BKG-Príma ellen, a szigetszentmiklósiak végül csak szoros csatában, 87-77-re tudtak nyerni.

A Kosársuli U20-as csapata rangadót játszik vasárnap, hiszen a DMTK hatból hat sikerrel vezeti a tabellát, közvetlenül a vásárhelyiek előtt.

A Dunaharaszti MTK-Vásárhelyi Kosársuli mérkőzés november 12-én, vasárnap 15 órától kezdődik, az U20-asok 12:00-kor lépnek pályára.

Elfogyott a Kosársuli, a Békéscsaba nyerte a rangadót

Elfogyott a Kosársuli, a Békéscsaba nyerte a rangadót

A Békéscsabai KK-t fogadta pénteken este a Hódtói Sportcsarnokban a Vásárhelyi Kosársuli. Az NB I/B Zöld csoport 12. fordulójának rangadóján remekül kezdett az év utolsó hazai meccsét játszó vásárhelyi csapat, ám Vuk Pavlovic együttese fordítani tudott, és győzelemmel...

Búcsúzott a Kosársuli a kupától, fontos bajnoki vár rá

Búcsúzott a Kosársuli a kupától, fontos bajnoki vár rá

Kedd este a Cegléd otthonában játszott a Hepp Kupa nyolcaddöntőjében a Vásárhelyi Kosársuli. A sérülésektől nehezített csapat nem tudta tartani a lépést az egy osztállyal feljebb szereplő hazaiakkal, de a fiatalok becsülettel végigküzdötték a meccset, a figyelem pedig...

Adománygyűjtés a Kosársuli meccsén

Adománygyűjtés a Kosársuli meccsén

Most pénteken, december 8-án este 18:30-tól rendezik meg a Vásárhelyi Kosársuli Békéscsabai KK elleni rangadóját a Hódtói Sportcsarnokban. Ezúttal azonban nem csak a mérkőzés miatt lesz fontos ott lenni az eseményen, mivel adománygyűjtést szerveznek, mellyel a...