Kosársuli U14-es siker Szombathelyen

Szerző: | szept 18, 2023

Kiválóan szerepelt a Vásárhelyi Kosársuli U14-es csapata Szombathelyen, a bajnokság selejtezőjében. Saša Vejinović legénysége csak a házaiktól kapott ki, így a középházban folytathatja a szereplését. A Vásárhelyi Sólymok óriási szívvel játszottak minden meccsen, de a Zalaegerszeg ellen mutatták meg igazán, hogy mit tudtak: az utolsó negyedben fordítottak, ezzel bebiztosítva a továbblépést!

Zalakerámia ZTE KK U14/A – Vásárhelyi Sólymok/A 50-55 (13-10, 18-13, 11-14, 8-18)

Kosársuli: Papp 20, Soós 12, Borus 10/3, Kanka 4, Tóth  3, Hegyi 2, Skoda 2, Herczeg 2, Török -, Ambrus -, Patkós -, Kőhegyi -.

Vásárhelyi Sólymok/A – Szombathelyi Sportiskola U14 59-87 (8-25, 14-19, 21-23, 16-20)

Kosársuli: Papp  21, Soós 21/3, Borus 10/6, Ambrus 4, Török -, Herczeg -, Kőhegyi -, Hegyi -, Patkós -, Skoda -, Tóth -.

Egri VSI KOK/A – Vásárhelyi Sólymok 22-118 (8-25, 1-28, 8-31, 5-34)

Kosársuli: Soós 33, Papp 23, Borus 19/9, Hegyi 12, Patkós 7, Ambrus 6, Herczeg -, Skoda 4, Kanka -, Kőhegyi 4, Török -, Tóth -.

Saša Vejinović: „Először is meg szeretném köszönni a társaság előző edzőinek munkáját, a csapat érett egy kiemelt bajnokságban való szereplésre, illetve az erőnléti edzőnknek, hogy a gyerekek nagyon jó kondival bírták ezt a három napot.  Külön kiemelném a Zalakerámia elleni győzelmünket, ahol egész mérkőzésen vesztésre álltunk, de a végére fordítottunk, amikor legjobban kellett. Nem veszítettük el a lelkesedésünket egy pillanatra sem, ami hatalmas érték egy csapatban. Gratulálok a fiúknak! Gyors gyógyulás kívánok itt is Ricsinek és Bálintnak boka-, illetve saroksérüléseikből.”

Elfogyott a Kosársuli, a Békéscsaba nyerte a rangadót

Elfogyott a Kosársuli, a Békéscsaba nyerte a rangadót

A Békéscsabai KK-t fogadta pénteken este a Hódtói Sportcsarnokban a Vásárhelyi Kosársuli. Az NB I/B Zöld csoport 12. fordulójának rangadóján remekül kezdett az év utolsó hazai meccsét játszó vásárhelyi csapat, ám Vuk Pavlovic együttese fordítani tudott, és győzelemmel...

Búcsúzott a Kosársuli a kupától, fontos bajnoki vár rá

Búcsúzott a Kosársuli a kupától, fontos bajnoki vár rá

Kedd este a Cegléd otthonában játszott a Hepp Kupa nyolcaddöntőjében a Vásárhelyi Kosársuli. A sérülésektől nehezített csapat nem tudta tartani a lépést az egy osztállyal feljebb szereplő hazaiakkal, de a fiatalok becsülettel végigküzdötték a meccset, a figyelem pedig...

Adománygyűjtés a Kosársuli meccsén

Adománygyűjtés a Kosársuli meccsén

Most pénteken, december 8-án este 18:30-tól rendezik meg a Vásárhelyi Kosársuli Békéscsabai KK elleni rangadóját a Hódtói Sportcsarnokban. Ezúttal azonban nem csak a mérkőzés miatt lesz fontos ott lenni az eseményen, mivel adománygyűjtést szerveznek, mellyel a...