Május 19-én, pénteken idegenben, a Dunaharaszti otthonában kezdődik meg az NB/I B Zöld csoportjának 5. helyéért zajló párharc a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársulinak. Vuk Pavlovics legénysége bizakodóan várja az összecsapást, melynek visszavágóját rendhagyó módon jövő csütörtökön rendezik meg a Hódtói Sportcsarnokban.

Kuparendszerben játsszák majd le a párharcot, ami azt jelenti, hogy a két mérkőzés eredményeit összesítve az lesz az ötödik, aki jobb pontaránnyal áll. Nem lesz azonban könnyű feladata Borbáth Balázséknak, akik a szezon elején idegenben vereséget szenvedtek riválisaiktól. Hazai pályán azonban 18 pontos győzelmet arattak.

A kék-sárgák ki vannak szomjazva az idegenbeli sikerre, hiszen az utóbbi időszakban sok sérüléstől tizedelve tudtak csak útra kelni, így a legtöbbször nagy falatnak bizonyultak ellenfeleik. Most azonban, ha stabil védekezéssel, eredményes támadójátékkal és motivált szellemben mennek fel a parkettre, akkor győzelemmel zárhatják az ütközetet.

A visszavágót 2023. május 25-én csütörtökön 18:30 rendezik majd a Hódtói Sportcsarnokban. Ez lesz a 2022-23-as szezon utolsó mérkőzése, így otthonukban búcsúzhatnak a szurkolók a Kosársuli NB I-es csapatától.

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés