A legendás időket idéző hangulat volt a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli Tiszaújváros elleni rájátszásbeli meccsein az elmúlt hetekben a Hódtói Sportcsarnokban. A szurkolók most pénteken 18.30-kor is óriási küzdelemre és parázs meccsre számíthatnak a Pénzügyőr elleni összecsapáson, ahol nagy lendületet adhat a kék-sárgák szurkolótábora. Vuk Pavlovics legényégének kétpontos hátrányt kell ledolgoznia, a tét továbblépni az 5. helyért folyó zárófordulóba.

A budapesti első mérkőzésen több hiányzó is volt a Hódmezővásárhelynél, Pinnyey Márton sérülés miatt nem volt ott, míg Kelemen Balázs a 3x3-as válogatottal szerepelt sikeresen vb-selejtezőtornán Izraelben. A Kosársuli 66-osa elmondta, hogy nagyon örül a válogatottal elért sikernek, nagy izgalmakat követően léptek tovább a bécsi vb-re. Hazatérését követően már csak a Kosársulira koncentrál, mindenképpen győzni akar társaival, hogy az 5. helyért játszhassanak. Ehhez azonban a jól összehangolt produkció mellett az előző meccseken fantasztikus miliőt varázsoló szurkolókra is szükségük lesz, akik sikerbe hajszolhatják a Kosársulit.

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli Pénzügyőr SE elleni meccse május 12-én 18:30-kor kezdődik. A találkozóra a belépés ingyenes, de pénzadománnyal támogathatják a Kosársulit. A bevételt az egyesület csapatainak utaztatására fordítják.

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés