Győrben kezdi a szezont a Kosársuli

Szerző: | szept 21, 2023

Gyorsan elröppent a nyár, olyannyira, hogy szeptember 22-én, pénteken Győrben kezdi meg bajnoki szereplését a Vásárhelyi Kosársuli felnőtt gárdája. Az NB I/B Zöld csoportjában izgalmas találkozóra számíthatnak a főként saját nevelésű fiatalokra építő kék-sárgák.

A Kosársuli múlt héten az igencsak jó erőkből álló Békéscsaba ellen aratott győzelmet a Hódtóiban egy felkészülési meccsen. A vásárhelyi keret alaposan átalakult a nyáron: a két testvér, Varga Ákos és Varga Zalán Békéscsabára igazolt, hosszú sérülés után visszatért viszont Béres Nándor. Ő másik két rutinos játékossal, Bálinttal és Kelemennel alkothatja az együttes tapasztalt magját. Hozzájuk csatlakozhatnak majd a fiatalok, közülük a Békéscsaba ellen Borbáth, Balogh, Pinnyey és Kass is megmutatta, hogy számolni kell velük. Bár a gárda nem számít majd favoritnak a bajnokságban, a szurkolók biztosra vehetik, hogy egy szimpatikus, nagyot küzdő együttes lép pályára összecsapásról összecsapásra.

Bizakodóan tekint az első derbire Vuk Pavlovics, a csapat edzője. A szakember szerint gyors és nagy tempót diktáló ellenlábas lesz az Agrofeed UNI Győr, ám, ha a békéscsabaiak elleni produkciót meg tudják ismételni, akkor nyílt lehet az összecsapás. Ehhez azonban gyors játékra, az ellenfél számára kellemetlen védekezésre lesz szükség. Ha sikerül a győrieket a komfortzónájukon kívül tartani, akkor a győzelem sem kizárt. Az edző hangsúlyozta: győzni akarnak a dunántúliak ellen.

U10-es csapataink

Kikapott Veszprémben, az 5-8. helyért folytathatja a Kosársuli

Kikapott Veszprémben, az 5-8. helyért folytathatja a Kosársuli

Szombat este a Veszprém otthonában játszotta le az NB I/B Zöld csoport negyeddöntőjének második meccsét a Vásárhelyi Kosársuli. A veszprémiek a csütörtöki, vásárhelyi mérkőzéssel ellentétben ezúttal megőrizték a hamar kialakult előnyüket, végig vezetve nyertek, ezzel...

A Veszprémen keresztül vezet az út a négy közé

A Veszprémen keresztül vezet az út a négy közé

Április 11-én, csütörtökön 18:30-kor hazai pályán kezdi meg a szereplést a Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Zöld csoportjának rájátszásában. A kék-sárgáknak nem lesz könnyű dolguk, hiszen miután a 4. helyen zárták az alapszakaszt, az 5. helyezett Veszprémmel szemben...