Meccsdömping az U11-es korosztályban

Szerző: | júl 3, 2023

A Vásárhelyi Kosársuli három U11-es csapata is pályára lépett az előző hétvégén a bajnokságban. A fiatal kosarasok több jó mérkőzést is játszottak, ahol az elsődleges cél a tapasztalatszerzés volt.

U11-es bajnokság A-csoport, Hódmezővásárhely

Vásárhely Oroszlánok – Fekete Mambák 50-82Oroszlánok: Fejes 23, Szabó 14, Májer 6, Lévai 3, Herczeg 2, Fejes 1, Sós 1

Bálint Erik: Jó szerkezetű csapattal találkoztunk, akik emellett nagyon szépen kosárlabdáztak. Nagyon jó erő felmérő volt ez nekünk, tudjuk, miben kell még sokat fejlődnünk a következő szezonra. De szeretném megdicsérni a srácokat, az első fordulót és az utolsó összehasonlítva nagyon sokat fejlődtek egyénileg és csapatban is.

U11-es bajnokság B-csoport, Hódmezővásárhely

Vásárhelyi Párducok vegyes – ACS Baschet Star Orodea piros fiúk: 56-90 (10-29, 26-25, 7-14, 13-22)

Párducok: Boldis Bálint 29, Bíró Martin 7, Palócz Dávid 7, Grochulski Halina 6,

Sas Zalán 3, Fülöp Kinga 3, Sipos Attila 1, Szabó Anna -, Dancsik Martin -, Rácz Benedek -.

Csókay Miklós: Nálunk erősebb csapat ellen csak a második negyedben tudtuk tartani a tempót, elsősorban Boldis Bálint és Palócz Dávid pontjainak köszönhetően. A félidei büntetődobásoknál is alulmaradtunk. Van hová fejlődni még.

Szarvas GFE Gyakorló vegyes – Vásárhelyi Párducok vegyes: 68 – 57 (9-12, 24- 15, 6-20, 29-10)

Párducok: Bíró Martin 25, Boldis Bálint 10, Palócz Dávid 8, Dancsik Martin 5, Grochulski Halina 3, Sas Zalán 2, Rácz Benedek 2, Fülöp Kinga 1, Szabó Anna 1, Sipos Attila -.

Csókay Miklós: Szoros mérkőzésre számítottunk. Az első negyedet mi nyertük, a másodikat az ellenfél. A félidei büntetőket is mi nyertük. 6 pontos hátránnyal kezdtük a harmadik negyedet. 3 perc alatt megfordítottuk az eredményt, Bíró Martin a hátán vitte a csapatot és a negyed végéig sikerült 8 pontos előnyt szerezni. Ezután jött a fordulat. Az ellenfél jobban akarta a győzelmet. Nagyon sajnálom, hogy kettős verséggel zártuk a sorozatot.

U11-es bajnokság E-csoport, Békés

Békéscsabai KK/A – Vásárhelyi Palánták 63:47 (14-4,32-12,6-16,11-15)

Palánták: Ambrus 12,Lencse 11,Korom 8,Balog 5,Kovács 4,Angyal 4,Horváth 2,Apró 1,Kálmán-,Illikmann-,Szőke-,Ferenczi-.

Kotormán Zsuzsanna: Ez nem a mi napunk volt. Utazás után nem tudták a fiúk a mérkőzés ritmusát felvenni, az első negyed nem sikerült valami fényesen. A második sor is hasonló kezdést mutatott. A mérkőzés második felére bemelegedtek és nyerték a negyedeket, de sajnos ez már kevésnek bizonyult. Sok kidolgozott helyzet maradt ki és védekezésben is lassabban teljesítettek.

Vásárhelyi Palánták – Békési Kisgladiátorok 49:50 (2-16,20-12,14-6,13-16)

Palánták: Ambrus 21, Kovács 9, Korom 3, Angyal 3, Apró 3, Ferencz 3, Lencse 2, Szőke 2, Horváth 1, Kálmán 1, Illikmann 1, Balog-.

Kotormán Zsuzsanna: Sajnos az előző mérkőzéshez hasonlóan nem tudták a fiúk a helyzeteket értékesíteni, sok ziccer kimaradt. A második negyedtől kezdve egyre jobban figyeltek, védekeztek, így egyre jobban felzárkóztunk. Az utolsó etapban már vezetést is szeretünk, de elég volt egy-két figyelmetlen passzolás és sajnos egypontos vereséggel zártuk a fordulót. Ennek ellenére dicsérem a csapatot, hisz biztatták egymást, csapatként szerepeltek.

Elfogyott a Kosársuli, a Békéscsaba nyerte a rangadót

Elfogyott a Kosársuli, a Békéscsaba nyerte a rangadót

A Békéscsabai KK-t fogadta pénteken este a Hódtói Sportcsarnokban a Vásárhelyi Kosársuli. Az NB I/B Zöld csoport 12. fordulójának rangadóján remekül kezdett az év utolsó hazai meccsét játszó vásárhelyi csapat, ám Vuk Pavlovic együttese fordítani tudott, és győzelemmel...

Búcsúzott a Kosársuli a kupától, fontos bajnoki vár rá

Búcsúzott a Kosársuli a kupától, fontos bajnoki vár rá

Kedd este a Cegléd otthonában játszott a Hepp Kupa nyolcaddöntőjében a Vásárhelyi Kosársuli. A sérülésektől nehezített csapat nem tudta tartani a lépést az egy osztállyal feljebb szereplő hazaiakkal, de a fiatalok becsülettel végigküzdötték a meccset, a figyelem pedig...

Adománygyűjtés a Kosársuli meccsén

Adománygyűjtés a Kosársuli meccsén

Most pénteken, december 8-án este 18:30-tól rendezik meg a Vásárhelyi Kosársuli Békéscsabai KK elleni rangadóját a Hódtói Sportcsarnokban. Ezúttal azonban nem csak a mérkőzés miatt lesz fontos ott lenni az eseményen, mivel adománygyűjtést szerveznek, mellyel a...