Kedves Szülők! Tisztelt Szurkolóink és Szimpatizánsaink! Segítsenek nekünk, máris kezdhetjük a 2019/2020-as TAO támogatások megszerzését! Ezt a pénzt csak utánpótlás korú sportolóinkra költhetjük, a Kosársuliban edző és versenyző gyerekre.
Ha van ötletük, írjanak bátran: dr.elekandras@t-online.hu

 

2019.01.20. Szeged – „C” csoport: 2. hely

Szedeák Bikák - Vásárhelyi Párducok 47-56
Dobók: Kis 2, Buzás 4, Schindler 5, Borus 3, Harmat -, Domján 18, Kelemen 1, Kokovai 1, Vereb 8, Soós 4, Baksics 10, Cseh -.
Pavlovics Vuk edző: „Jó ritmusban kezdte mindkét csapat a mérkőzést, gyors támadásokat láthattunk. Ziccereket hibáztunk, ezzel életben tartva a Szegedet. A magasabb játékosaikat nehezen tudtuk védeni, sok kosarat kaptunk második szándékból. Jó ötletekkel támadtunk, voltak szép egy-egy elleni akciók. Az utolsó negyedben sikerült összeszedni magunkat és megfordítottuk a mérkőzést és nyertünk. Gratulálok a csapatnak!”

 ASC Baschet Star Oradea 2 - Vásárhelyi Párducok 47-32
Dobók: Kis 1, Buzás 2, Schindler 3, Borus 3, Harmat 1, Domján 17, Kelemen -, Kokivai 1, Vereb 3, Soós -, Baksics -, Cseh 1.
Pavlovics Vuk edző: „Kicsik fáradtan vágtunk neki a második mérkőzésnek, egy friss, keményen védekező csapat ellen. Egész mérkőzésen próbáltuk ledolgozni az hátrányunkat, nem sikerült sajnos. Pozitívum, hogy nem adtuk fel és küzdöttünk végig.”

 2019.02.10. Hódtói – „C” csoport: 2. hely

Vásárhelyi Párducok - Szeged KE Vadmacskák 27-68
Dobóink: Kis -, Buzás 1, Schindler 5, Borus 7, Harmat -, Kelemen -, Morton 2, Kokovai -, Soós 1, Baksics 9, Cseh 1.
Pavlovics Vuk edző: „A szegedi lányok keményen védekeztek egész mérkőzésen, legtöbbször nem találtuk meg rá az ellenszert. Nem sikerült megszereznünk a lepattanókat, ami az ellenfelünk magasságbeli fölényének volt köszönhető. A hozzáállással nem volt probléma, hajtottunk egész meccsen. Gratulálok a szegedi lányoknak!”

 ASC Oradea 3 - Vásárhelyi Párducok 17-66
Dobóink: Kis 3, Buzás 3, Schindler 6, Borus 13, Harmat 2, Kelemen -, Morton 12, Kokovai 3, Soós 5, Baksics 19, Cseh -.
Pavlovics Vuk edző: „A második mérkőzésre összeszedték magukat a srácok, keményen védekeztünk. Kevés ponton tudtuk tartani az ellenfelünket egész meccsen. Támadásban üres ziccerekig tudtunk játszani, amiket jó százalékkal értékesítettünk. Két húzóemberünk hiányzott betegség miatt, nélkülük is sikerült nyernünk és bent maradnunk a “C” csoportban. Gratulálok a Csapatnak!”