Kedves Szülők! Tisztelt Szurkolóink és Szimpatizánsaink! Segítsenek nekünk, máris kezdhetjük a 2019/2020-as TAO támogatások megszerzését! Ezt a pénzt csak utánpótlás korú sportolóinkra költhetjük, a Kosársuliban edző és versenyző gyerekre.
Ha van ötletük, írjanak bátran: dr.elekandras@t-online.hu

 

2018.10.27. Szeged, Radnóti Gimn. - "H" csoport: 1. hely

HSA Sasok - Szeged KE Rókusi Mókusok 62-34
Vásárhely: Balázs 2, Héjja 1, Mucsi 2, Pap 7, Török 7, Szőllősi 5, Bordás 2, Pásztor 16, Balogh 25.
Czibere Zoltán edző: "Kár, hogy csak egy meccset játszhattunk - remekül helytálltak a lányok!!
Molnár Bence edző: "Az elejétől kezdve sima mérkőzés volt, egy kis kezdeti idegeskedés után a lányok hamar felvették a ritmust, így már az első negyed végére megnyugtató előnyt szedtünk össze. A játék képe ezután sem változott, jó védekezések után sok könnyű ziccert tudtunk dobni, a lányok védekezésben és támadásban is nagyon jól pörögtek, a megbeszélt dolgokat ügyesen végrehajtották. Így minden negyedet megnyerve, jó játékkal kezdtük a szezont. Köszönjük a szurkolást a szülőknek, családtagoknak, akik átjöttek Szegedre!"

 2018.11.24. Vásárhely „G”csoport: 2. hely

HSA Sasok – Szeged KE Hópárducok 97-50
Dobók: Balázs Hanna 5, Héjja Alexandra 3, Pap Adrienn 17, Nánai Boglárka 15, Szöllősi Viktória 7, Bordás Jázmin 6, Török Almira 2, Balogh Vivien 42.
Molnár Bence edző: „A szűkös létszám ellenére simán hoztuk az első meccset, sok könnyű ziccert dobva már az elején eldöntöttük a találkozó sorsát , a lányok ügyesen végrehajtották a megbeszélteket.”

  Ricsilla Szarvas  - HSA Sasok 65-33
Dobók: Balázs Hanna 1, Pap Adrienn 2, Nánai Boglárka 3 , Szöllősi Viktória 5, Bordás Jázmin 1, Török Almira 1, Balogh Vivien 20.
Molnár Bence edző: „Ezen a meccsen már kijött a fáradtság , a kezdeti nehézségek után azonban szépen összeszedték magukat a lányok, és csináltak biztató dolgokat a Ricsilla vegyes csapata ellen.”