Kérünk minden szurkolónkat, hogy adóbevallásakor gondoljon ránk:
adószámunk: 18454040-2-06
Vásárhelyi Kosársuli évek óta tart előkészítő kosárlabda foglalkozásokat több vásárhelyi iskolában. Mikulás alkalmával, egy közös ügyességi versenyen mérhették össze tudásukat a csapatok. 4 iskolából érkeztek gyerekek, a Varga Tamásból, a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskolából, a Szent József Katolikus Általános Iskolából és a Németh László Gimnázium, Általános Iskolából. A fiatalok még nem teljes kosárlabdát játszottak, hanem egy öt állomásos pályát kellett teljesíteniük, melyek a következő fantázia nevekre hallgattak: Pontszerző, Dobd a falhoz, Szlalom, Akadálypálya, Dobóverseny.
A jó hangulatú délután apropója természetesen a Mikulás volt, akitől ajándékokat, jutalmakat is kaptak a résztvevők.Aki teljesítették a pályákat cukrot kaptak jutalmul, sőt minden állomás első három helyezettje csoki jutalmat, a legjobb ráadásként egy pólót is hazavihetett az őszszakállú jóvoltából.Eredményes, örömmel teli délután volt, melyen sok ígéretes kosárpalánta csillogtatta tudását, a képes bizonyítékok mellékletben...

http://www.vasarhelyikosarsuli.hu/index.php/galeria/category/272-2017-12-08-elokeszitoseink

A kicsik után Vejinovics Sasa u13-as lányai játszottak egy barátságos meccset, a Szeged KE lányaival. A szegediek nyertek... Az ekkor készült fotók:

http://www.vasarhelyikosarsuli.hu/index.php/galeria/category/273-2017-12-08-hsa-lanyok-vs-szeged-ke

 

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely
Hódmezővásárhely
MJV Önkormányzata
Swietelsky Magyarország

 

Bodrogi Bau

Keress Minket a Facebook-on is