Kérünk minden szurkolónkat, hogy adóbevallásakor gondoljon ránk:
adószámunk: 18454040-2-06

Valamennyi u12-es csapatunk szombaton lépett pályára az Országos Gyermek Bajnokság 3. fordulójában. Sajnos városi válogatottunk, a Vásárhelyi Cápák sérülések miatt nem a legjobb összeállításban tudott kiállni, így két vereséggel kiesett az "A" csoportból. Patkós József szentistvános csapata szerepelt a legjobban, akik két győzelmet szerezve eggyel feljebb léphettek.
Eredmények:

2017.12.02. Szeged – „A” csoport: 3. hely
Szedeák Sasok - Vásárhelyi Cápák 85-36
Cápák: Angyal 4, Borbáth 1, Borus -, Domján 4, Kádár 2, Kis 19, Molnár 4, Ujvári -, Vass 1, Wolf -, Patócs G. -, Patócs R. 1.
Pavlovics Vuk edző: „Gyors iramban kezdődött a mérkőzés, sok könnyű kosarat engedtünk meccs elejétől kezdve az ellenfélnek. Nehezen sikerült helyzeteket kialakítanunk az agresszíven és jól védekező szegedi csapat ellen. Egész mérkőzésen próbáltuk csökkenteni a különbséget, ami sajnos nem sikerült, megérdemelten nyert a Szeged.”
Szolnoki Sportcentrum - Vásárhelyi Cápák 66-64
Cápák: Angyal 9, Borbáth -, Borus 4, Domján 9, Kádár 10, Kis 10, Molnár 3, Ujvári 7, Vass -, Wolf 7, Patócs G. 3, Patócs R. 2.
Pavlovics Vuk edző: „Érezhető volt az első mérkőzésen elszenvedett vereség a srácokon, főleg fáradtságra. Az egész mérkőzés kiegyenlített volt, egyik csapat sem tudott nagyobb vezetést szerezni. Voltak szép megoldásaink támadásban és védekezésben is. Szoros végjáték után veszítettük el a mérkőzést.”

 2017.12.02. Vásárhely – „E” csoport: 1. hely
Vásárhelyi Farkasok - Vásárhelyi Kishódok 50-57
Ld.: Nagy N. 14, Szunyog 12, Albert 6, Mika 5, Csala 5, Soós 4, Németh 3, Baranyi 2, Nagy G. 2, Tóth 2, Nánai 1, Varga 1.
Patkós József edző: „Mondhatni visszavágóval kezdtük ezt a fordulót, mivel már egyszer megmérkőzött a két csapat egymással. Remekül kezdtünk, a Fiúk nagyon higgadtan, okosan játszottak. A támadásokban alkalmazták a gyakoroltakat és védekezésben is helyén volt mindenki. A meccs végére kicsit kiengedtünk és jóval több hiba akadt, de ez most belefért. Sikeres visszavágó! Szép volt Srácok!”
Vásárhelyi Kishódok – Tószegi Vadrózsák 73-50
Ld.: Nagy N. 17, Németh 15, Szunyog 10, Csala7, Tóth 6, Mika 6, Baranyi 5, Nánai 3, Nagy G. 2, Albert 2.
Patkós József edző: „A Vadrózsák borzasztó elszántan támadtak ránk az első pillanattól, ami kis megilletődöttséget eredményezett részünkről, viszont a folytatásban megnyugodtunk gyorsan és folytatódott az előző meccs higgadt, eredményes játéka. A második negyed kapkodósra sikerült, sok rossz döntés jellemezte, de a harmadik játékrészben megint belehúztak a Fiúk és a végére nem volt kérdés a meccs kimenetele, de ennyi üres dobást nem hibázhatunk többet. Gratulálok az ellenfélnek, remekül küzdöttek a Lányok! Eddigi legjobb játékot mutatták a Fiúk, úgyhogy Bravó Kishódok! Csak így tovább!”

 2017.12.02. Vásárhely – „E” csoport: 2. hely
Vásárhelyi Farkasok- Vásárhelyi Kishódok 50-57
Farkasok: Barna 5, Gajda 2, Prozlik 8, Czékmán 5,  Kozma 4, Bába 7, Bozó 5, Kővágó 9, Szirbik 3, Niksic 2.
Tószegi Vadrózsák - Vásárhelyi Farkasok 30-60
Farkasok: Barna 9, Gajda 1, Prozlik 8, Czékmán 11, Kozma 2, Bába 14, Bozó 11, Kővágó 4.
Kelemen Balázs edző: „Az első negyedben kicsit bealudtunk és az ellenfél elment 24-6 ra majd ezek után próbáltuk őket utolérni, de a sok kihagyott ziccer miatt nem sikerült megfordítanunk a meccset. Egy meccset pihentek a srácok , összeszedték magukat és sokkal jobb játékkal könnyedén behúztuk a második mérkőzést.”.

2017.12.02. Karcag – „H” csoport: 2. hely
Vásárhelyi Mambák - HSA Párducok 45:41  (6:8,10:2, 2:4, 9:14,18:13)
 Mambák: Baksics 1, Bán (-), Tandari 2, F.Szabó 2, Farkas -, Sándor 10, Domján 5, Morton 10, Vereb 14, Hegedüs Zs. (-), Tárkány-Szűcs 1.
Sági Ákos edző: „A Párducok ellen álmosan, sok hibával játszottunk. A magasabb lányok erőfölényét küzdéssel próbáltuk ellensúlyozni. A védekezésben továbbra is későn vesszük fel az ellenfelet, ezen még dolgoznunk kell sokat. Időkérés után a 3. negyed végére sikerült felzárkóznunk, majd a 4. negyedben jelentősebb előnyre tettünk szert, egy kipontozódás után azonban izgalmas végjátékban pár pontot meg tudtunk tartani az előnyünkből.”
Ricsilla  Szarvas - Vásárhelyi Mambák  53:49 (17:13,10:20, 5:4, 10:3,11:9)
Mambák: Baksics 10, Bán 3, Tandari 2, F.Szabó (-), Farkas 2, Sándor 3, Domján 2, Morton 17, Vereb 9, Hegedüs (-), Tárkány-Szűcs 1.
Sági Ákos edző: „A második mérkőzésünk csoportdöntő és egyben visszavágó a Szarvas ellen. A csapat végig jó hozzáállást és küzdőszellemet mutatott. Az ellenfelet és szurkolótáborát fűtötte a visszavágás vágya. Ismét kiélezett mérkőzést vívtunk, melyen jobbára fej-fej mellett haladtak a csapatok. A sportszerűtlen szurkolás sajnos rányomta a bélyegét a mérkőzésre, a tartásunkat azonban végig megőriztük. Többet hibáztunk a kelleténél, illetve kellett volna még egy-két jó egyéni teljesítmény a győzelemhez. Tanulságos mérkőzés volt!
Mindkét mérkőzésen gondot okozott a büntetők értékesítése, ezen is dolgoznunk kell még. Öröm,hogy volt aki végre hozta azt amit tud, bánat, hogy mások most nem vagy még nem mutatták meg magukat. Dolgozunk tovább, hogy mindenkin látszódjon a fejlődés.”

 2017.12.02. Karcag – „H” csoport: 4. hely
Vásárhelyi Mambák - HSA Párducok 45 : 41
Dobók: Horváth Lara 6, Kiss Fanni 6, Paplukács Dalma, Bánfi Viktória 4, Csizmadia Emese 4, Zombori Zita 4, Kis Nikolett 3, Spossák Lilla 3, Ádám Dorottya 2, Nagy Enikő 2, Trényi Boglárka 2.
Kotormán Zsuzsa edző: „Küzdelmes játékban maradtunk alul a fiúkkal szemben. A mérkőzés elején dobásaink nem úgy sikerültek, ahogy szerettük volna, kidolgozott szép támadásokban hagytunk ki ziccereket. Sajnos a lányok a végjátékban későn hitték el, hogy még győzni is tdunk. Ennek ellenére nagy dicséret a csapatnak.”
Karcagi SE Oroszlánok - HSA Párducok 61 : 34
Dobók: Horváth Lara 14, Kiss Fanni 7, Ádám Dorottya 3, Paplukács Dalma 3, Kis Nikolett 3, Zombori Zita 3, Nagy Enikő 2.
Kotormán Zsuzsa edző: „A második mérkőzésre a lányok elfáradtak, pontatlan dobások sorozata jellemezte a játékot. Védekezésben sem tudtak odaérni az ellenfélhez. A nagy pontkülönbség nem tükrözi a két csapat tudását. Remélem a vereségből is sokat tanulnak a lányok, nem kell letörni, lesz még jobb is.”

 

 

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely
Hódmezővásárhely
MJV Önkormányzata
Swietelsky Magyarország

 

Bodrogi Bau

Keress Minket a Facebook-on is