TAO felhívás - Tisztelt Szülők! Tisztelt Szurkolóink! Tisztelt Kosársuli Szimpatizánsok!
Megkaptuk az MKOSZ jóváhagyó határozatát, így kezdhetjük máris a támogatások összegyűjtését a 2018/19-es évadra. Segítsenek nekünk a TAO pénzek megszerzésében!!
Egyesületünk ebből finanszírozza a gyerekekkel kapcsolatos összes kiadását. A támogató cégnek egy fillérjébe sem kerül, a NAV utalja nekünk a befizetett társasági adó egy részét. Bővebben klubunk elnökétől: dr.elekandras@t-online.hu

Idén már harmadik alkalommal került megrendezésre Szolnokon az u12-es korosztályban a Megyei Válogatottak Tornája. A lányoknál és fiúknál is 6-6 együttes vett részt az eseményen. Csongrád megye csapatát a SZEDEÁK Sasok és a Vásárhelyi Cápák játékosai alkották, akik az I. helyen végeztek.

Eredmények:

B. A. Z. m. - Csongrád m. 38:54
Csongrád m. - Bács - Kiskun m. 56:36
Békés m. - Csongrád m. 48:60

A torna legjobb ötösébe választott játékosok:
Angyal Medárd (Vásárhely); Lőrincz Boldizsár (SZEDEÁK)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A győztes csapat tagjai: Angyal Medárd (Vásárhely); Bacsa Rajmund (Vásárhely); Bonnemaizon L. Bendegúz (SZEDEÁK); Domján Bálint (Vásárhely); Elek-Savanya Márk (SZEDEÁK); Kis Viktor (Vásárhely); Kruzslicz Alex (Vásárhely); Lőrincz Boldizsár (SZEDEÁK); Mészáros Tamás (SZEDEÁK); Mihályi Patrik (SZEDEÁK); Papp Botond (SZEDEÁK); Vilmányi Márton (SZEDEÁK); Wolf Noel (Vásárhely)

Edzők: Márkus Attila (SZEDEÁK Sasok); Kelemen Balázs (Vásárhelyi Cápák)

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely

Hódmezővásárhely

MJV Önkormányzata

Szerencsejáték

Bodrogi Bau

Keress Minket a Facebook-on is