TAO felhívás - Tisztelt Szülők! Tisztelt Szurkolóink! Tisztelt Kosársuli Szimpatizánsok!
Megkaptuk az MKOSZ jóváhagyó határozatát, így kezdhetjük máris a támogatások összegyűjtését a 2018/19-es évadra. Segítsenek nekünk a TAO pénzek megszerzésében!!
Egyesületünk ebből finanszírozza a gyerekekkel kapcsolatos összes kiadását. A támogató cégnek egy fillérjébe sem kerül, a NAV utalja nekünk a befizetett társasági adó egy részét. Bővebben klubunk elnökétől: dr.elekandras@t-online.hu

Sajnos ismét három vereséget hoztak össze Vejinovics Sasa és Varga Zalán tanítványai, de hétről-hétre az ország legjobb serdülő csapatai ellen játszanak. Ezúttal a helyszín Sopron volt, ahol a Főtábla 6. tornájának a tétje az országos "A" döntő volt. A Kosársuli 2004-es együttesének a negyedik hely a "B" döntőt hozta, amelyen a 9-16. helyért küzdenek majd a csapatok Pécsen, május 25-27-én.
Hétvégi eredményeik:

Bővebben...

Hétvégén véget értek az Országos Kenguru Bajnokság küzdelmei is. Az utolsó, nyolcadik fordulóban a régiók első három csapata területi dzsemborin vett részt, amelyen Sági Ákos tanítványai a 3. helyen végeztek. Az első hét fordulóban 14-14 mérkőzést játszottak a 3. számú (Szolnoki) Régió csapatai. Az u11-es korosztály, azaz a 2007/2008-as születésűek küzdelmeiben Csongrád-, Békés- és Jász-Nagykun-Szolnok megye 33 együttese vett részt - közülük 4 vásárhelyi fiú és 2 lány csapat volt.
Eredményeik:

Bővebben...

A Vásárhelyi Kosársuli által szervezett városi kosárlabda bajnokság harmadik fordulóját rendezték a Hódtói Sportcsarnokban április 20-án és 27-én. A 2008 és a 2009-ben született korosztály versenye a harmadik fordulójához érkezett. A Kosársuli bázis iskolái ismét színvonalas mérkőzéseket vívtak egymással. Korukat meghazudtoló szép megmozdulásokat láthatott a hozzátartozókból álló szurkolótábor.
A "megszokott" jutalmak most sem maradtak el, és persze az aktuális győztes csapat a vándor serleget is hazavihette "megőrzésre" az iskolájába, a következő fordulóig.
Varga Franciska fotói honlapunk galériájában:

http://www.vasarhelyikosarsuli.hu/galeria/category/332-2018-04-20-u9-varosi

http://www.vasarhelyikosarsuli.hu/galeria/category/334-2018-04-27-u10-varosi

 Eredmények:

Bővebben...

Véget értek a dél-Alföldi regionális kadett bajnokság tavaszi küzdelmei. Czibere Zoltán u16-os csapata mind a nyolc mérkőzését megnyerte - így természetesen az élen végzett. Ezek a meccsek remek játéklehetőséget jelentettek azoknak, akik a kiemelt bajnokságbanküzdő "A" csapatban kevesebbet tudtak játszani.
Hazai mérkőzéseiken készült Varga Franciska fotók galériánkban:
http://www.vasarhelyikosarsuli.hu/galeria/category/325-2018-04-12-u16-kosarsuli-b-vs-gyula
http://www.vasarhelyikosarsuli.hu/galeria/category/330-2018-04-19-u16-kosarsuli-b-vs-szedeak
http://www.vasarhelyikosarsuli.hu/galeria/category/333-2018-04-26-kosarsuli-b-vs-szentes
Eredményeik:

Bővebben...

Idén már harmadik alkalommal került megrendezésre Szolnokon az u12-es korosztályban a Megyei Válogatottak Tornája. A lányoknál és fiúknál is 6-6 együttes vett részt az eseményen. Csongrád megye csapatát a SZEDEÁK Sasok és a Vásárhelyi Cápák játékosai alkották, akik az I. helyen végeztek.

Eredmények:

Bővebben...

Tanulóév... Ezt szokták mondani, amikor egy csapat fiatalabb ellenfeleinél - de a legjobbak között szerepel. A Kosársuli 2002/03-as együttese főként 2003-as születésűekből áll.
A 2017/18-as szezonban az Országos (16 csapatos) Felsőházba jutás volt a cél, amit  szeptemberben két tornán teljesítettek (2-2 győzelem, 1-1 vereség mutatóval). A 14 meccses alapszakaszt a keleti 7. helyen zárták, de utána a Nagykőrös ellen (az Olaszországba szerződött Bánfi Balázs nélkül is) sikerült kiharcolni a bennmaradást. A tavaszi hat fordulóban nem jött össze sajnos egyetlen győzelem sem - de így is résztvevői lehetnek a május 11-13 között megrendezésre kerülő "B" Döntőnek - ahol az országos 9-16. helyezések kerülnek majd eldöntésre.
Tavaszi eredményeik:

Bővebben...

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely

Hódmezővásárhely

MJV Önkormányzata

Szerencsejáték

Keress Minket a Facebook-on is