A Baja elleni, győzelmet hozó hazai mérkőzéssel véget ért az NB I/B Zöld csoportja az U20-asok számára. A szezont a 4. helyen zárta a tízcsapatos mezőnyben a Vásárhelyi Kosársuli, amelynek irányítását február második felétől Tóth Tamás vezetőedzőtől Vas Péter, a felnőttcsapat kapitánya vette át.

Bővebben ...

Kiválóan szerepeltek kenguru csapataink az Országos Bajnokság 6. fordulójában a Dél-keleti régió tornáin. A Villámok és Kacsák mindkét meccsüket megnyerték és egy csoporttal feljebb jutottak. A Párducok egy győzelem - egy vereséggel a második, a HSA Sasok pedig ugyanilyen mutatóval az első helyen végeztek.
Eredmények:

Bővebben ...

Vasárnap befejeződtek a Kiemelt Kadett Bajnokság Alsóházi (9-16.) keleti csoportjának küzdelmei. Czibere Zoltán 2003-as születésű tanítványai óriási fegyvertényt hajtottak már azzal is végre, hogy "lerabolt" csapatukkal (a 3 legeredményesebb tavalyi játékos eligazolása után) az ország legjobbjai közt játszhattak hétről - hétre. "Szegény embert az ág is húzza" = szinte sohasem tudtak kiállni 10 egészséges emberrel, de az utolsó meccsen, a Budapesti Honvéd ellen győzni tudtak. Dékány Imi és Fulai Bátor hiába küzdött derekasan és eredményesen - ezúttal nevelő egyesületük csapata nyert.
Eredményeik:

Bővebben ...

Január végétől a Dél-Keleti "B" csoportban játszottak Tóth Tamás 2001/2002-es tanítványai, ahol 7 győzelem - 1 vereséggel zártak. Idézet az edző múlt heti nyilatkozatából:"... az alsóház első helyén fejeztük be a tavaszt. De nem is ennek örülök igazán, hanem a fejlődésnek, amin átmentünk a hosszú hónapok alatt augusztus óta. Még mindig nagyon sok hibánk van és még mindig nagyon sok a technikai, taktikai lemaradásunk, de szemmel látható a fejlődésünk. Ami még nagyon boldoggá tesz, hogy a pályán belül és a pályán kívül is nagyon egyben van a társaság, remek közösséget alkotnak a srácok. Köszönöm a többi kollégám munkáját is, mert több edző keze alatt fejlődnek hétről hétre a játékosaink, közös a siker!”
Eredményeik:

Bővebben ...

A Vásárhelyi Kosársuli serdülő/B csapata (Kelemen Balázs és Pavlovics Vuk tanítványai) az egy évvel idősebbek közt is remekül helyt állnak. A 2006-os születésű fiúk az Országos Serdülő Bajnokság Dél-Keleti régiójából nem jutottak ugyan föl az országos főtáblára, de a regionális bajnokság élmezőnyében vannak. A hétvégi vásárhelyi fordulóban tornagyőztesek lettek - és feljutottak az "A" csoportba.
Fotók honlapunk galériájában: http://vasarhelyikosarsuli.hu/galeria/category/412-2019-03-17-u14-v-capak-vs-pityke-ks
Eredményeik:

Bővebben ...