TAO felhívás - Tisztelt Szülők! Tisztelt Szurkolóink! Tisztelt Kosársuli Szimpatizánsok!
Megkaptuk az MKOSZ jóváhagyó határozatát, így kezdhetjük máris a támogatások összegyűjtését a 2018/19-es évadra. Segítsenek nekünk a TAO pénzek megszerzésében!!
Egyesületünk ebből finanszírozza a gyerekekkel kapcsolatos összes kiadását. A támogató cégnek egy fillérjébe sem kerül, a NAV utalja nekünk a befizetett társasági adó egy részét. Bővebben klubunk elnökétől: dr.elekandras@t-online.hu

U12 bajnokság, 1. forduló

2017.10.08. Hódtói Sportcsarnok: "I" csoport 3. hely

H.S.A. Pillangók - H.S.A. Párducok 65:55
Pillangók: Ádám 6, Kiss 24, Szűcs 7, Horváth 18, Harcsás 2, Papplukács 1, Spisák (-) , Balogh 7.
Czibere Zoltán edző: Sajnos betegségek és lemondások miatt csak nyolcan voltunk…
„A szezon első mérkőzését játszottuk a párducok ellen,ami mindkét csapaton meglátszott. A kezdeti megilletődöttség után átvettük a játék irányítását és végig 8-10 pontos előnyben voltunk a mérkőzés folyamán. Így győzelemmel kezdtük a szezont. Gratulálok a lányoknak!”

Békési Heppes Szöcskék - H.S.A. Pillangók 121-38
Pillangók: Ádám (-), Kiss 9, Szűcs 3, Horváth 20, Harcsás 1, Papplukács 2, Balogh 3, Spisák (-).
Czibere Zoltán edző: „Egy nagyon erős Békéssel kerültünk szembe akik mind játéktudásban és fizikálisan is előttünk járnak. Így nem kerülhettük el a nagy arányú vereséget a Békési Szöcskéktől.”

 U12 bajnokság, 2. forduló

2017.11.12. Hódtói Sportcsarnok: "H" csoport 3. hely

Vásárhelyi Mambák - H.S.A. Pillangók 60-49
 Pillangók: Ádám 9, Kiss 14, Szűcs 2, Szőllősi (-), Horváth 19, Harcsás (-), Papplukács (-), Balogh 5, Spisák (-).
 Czibere Zoltán edző: "Sajnos a mérkőzés kezdetétől csak futottunk az eredmény után. a lányok próbálták betartani a kért taktikai utasításokat. Ám ez most csak a tisztes és egész szoros vereséghez volt elegendő. gratulálok az ellenfélnek és a saját csapatomnak is!"

 H.S.A. Pillangók - H.S.A. Párducok 68-52
 Pillangók: Ádám 4, Kiss 7,Szűcs 3, Szőllősi 2, Horváth 34, Harcsás 1, Papplukács 3, Balogh 10, Spisák 2.
Czibere Zoltán edző: "A második mérkőzés első negyedét az ellenfélnek ajándékoztuk... (4-22). Viszont a második negyedtől kezdve szenzációs játékot bemutatva felőröltük ellenfelünket és megnyertük a mérkőzést. Külön kiemelném a mérkőzésen 34 pontot szerző Horváth Lara játékát! Gratulálok a csapatomnak a hatalmas küzdésért amit bemutattak."