TAO felhívás - Tisztelt Szülők! Tisztelt Szurkolóink! Tisztelt Kosársuli Szimpatizánsok!
Megkaptuk az MKOSZ jóváhagyó határozatát, így kezdhetjük máris a támogatások összegyűjtését a 2018/19-es évadra. Segítsenek nekünk a TAO pénzek megszerzésében!!
Egyesületünk ebből finanszírozza a gyerekekkel kapcsolatos összes kiadását. A támogató cégnek egy fillérjébe sem kerül, a NAV utalja nekünk a befizetett társasági adó egy részét. Bővebben klubunk elnökétől: dr.elekandras@t-online.hu

U12 bajnokság, 1. forduló

2017.10.08. Hódtói Sportcsarnok: "I" csoport 2. hely

 HSA Párducok - HSA Pillangók 55:65
Legjobb dobók: Csizmadia Emese 17, Trényi Boglárka 11, Nagy Enikő 8, Pál Dorottya 7, Kárpáczi Jázmin 7 és Nagy Enikő 3 pont.
Kotormán Zsuzsa edző: „Az első bajnoki mérkőzés szoros, fordulatos játék volt. A lányok nagy akarattal kezdték az új bajnokságot. Jól alkalmazták a szabályokat. A végjátékban kicsit jobban tudtak volna figyelni, szorosabb eredmény is lehetett vola Gratulálok a csapatoknak!”

 Békési Heppes Szöcskék - HSA Párducok 114:12
Legjobb dobók: Csizmadia Emese 7, Bánfi Viktória 2, Pinczér Cintia1, Kádár Enikő 1, Kis Nikolett 1 pont.
Kotormán Zsuzsa edző: „Második mérkőzésre kijött a csapaton a fáradtság, ezen kívül egy gyorsabb, agresszívabb csapat volt az ellenfél. A lányok meglepődtek és bátortalanná váltak. Van még mit gyakorolnunk. Ennek ellenére megdicsérem a csapatot, hisz becsülettel végig játszottak.”

U12 bajnokság, 2. forduló

2017.11.12. Hódtói Sportcsarnok: "H" csoport 4. hely

RiCsilla Szarvas - HSA Párducok 77 : 25
Dobók: Csizmadia Emese 8, Pinczér Cintia 7, Bánfi Viktória 6, Kárpáczi Jázmin 3, Trényi Boglárka 1 pont.
Kotormán Zsuzsa edző:  "A páratlan negyedeket szoros eredménnyel hoztuk, míg a páros negyedekben a szemfülesebb és gyorsabb játékban alul maradtunk. Sajnos alapvető hibákat vétettünk mind támadásban és védekezésben is, így nem sikerült a szorosabb eredmény."

HSA Pillangók - HSA Párducok 68 : 52
Dobók: Csizmadia Emese 10, Pinczér Cintia 8, Kiss Nikolett 8, Zombori Zita 8, Bánfi Viktória 3, Pál Dorottya 3, Nagy Enikő 3, Kunos Orsolya 3, Kárpáczi Jázmin 2, Trényi Boglárka 2 pont.
 Kotormán Zsuzsa edző: "Szoros mérkőzést játszottunk a Pillangókkal a negyedik negyedig. Sajnos az utolsó negyedben kiütközött a fizikai fáradság, ami a dobáspontosságban is megmutatkozott. Figyelmetlenül végeztük a bedobásokat, amiből könnyű kosarakat kaptunk. Van mit gyakorolnunk. Ennek ellenére gratulálok a csapatoknak."