TAO felhívás - Tisztelt Szülők! Tisztelt Szurkolóink! Tisztelt Kosársuli Szimpatizánsok!
Megkaptuk az MKOSZ jóváhagyó határozatát, így kezdhetjük máris a támogatások összegyűjtését a 2018/19-es évadra. Segítsenek nekünk a TAO pénzek megszerzésében!!
Egyesületünk ebből finanszírozza a gyerekekkel kapcsolatos összes kiadását. A támogató cégnek egy fillérjébe sem kerül, a NAV utalja nekünk a befizetett társasági adó egy részét. Bővebben klubunk elnökétől: dr.elekandras@t-online.hu

Az elmúlt hétvégén befejeződtek a kenguru bajnokság küzdelmei. A nyolcadik fordulóban csak két csapatunk játszott vidéken, a többiek a Hódtói Sportcsarnokban vitézkedtek. Válogatottunk, a Cápák az első hét fordulóban veretlen maradt, és 14 győzelemmel bajnok lett - ezzel bejutott a június elejei debreceni Országos Döntőbe. A régióbajnokok tornáján kikaptak ugyan Kelet-Magyarország legjobb együttesétől, de 8 megye legjobbjai között a 3. helyet szerezték meg.
Czuprák László edző Pacsirtái ezúttal is hozták a szokásos "két győzelem = 1. hely" formájukat. A záróforduló hősei Utasi Gábor  Németh Lászlós 3. osztályos Rókái (képünkön a csapat) voltak, akik körbeverés után először szereztek csoportelsőséget a szezonban.
Vásárhelyi Rókák u11 2017.05

 

 

 

 

 

 


Eredmények:

2017.05.06. Szolnok – 4 Régió bajnokainak döntője: 3. hely
Vásárhelyi Cápák - Kecskeméti KA Jégtörő Mátyás 47 - 76
Kosársuli: Angyal 11, Bacsa 2, Barna -, Borbáth -, Borus 1, Domján 5, Kis 11, Kruzslicz 6, Molnár 2, Ujvári 2,  Vass 1, Wolf 5.
Pavlovics Vuk edző: „Kemény védekezéssel kezdte a mérkőzést a Kecskemét, a magasságbeli előnyüket pedig kihasználták a palánk alatt. Kevés pontot dobtunk az első félidőben ezeknek köszönhetően Örülök, hogy nem adtuk fel és egész mérkőzésen próbáltuk csökkenteni a különbséget. Megérdemelten nyert a Kecskemét, nekünk pedig jó erőpróba volt ez a mérkőzés.”
Miskolci EAFC Basket Bulls - Vásárhelyi Cápák 62 - 68
Kosársuli: Angyal 11, Bacsa 12, Barna 4, Patócs G. 2, Borus 3, Domján 5, Kis 3, Kruzslicz 19, Molnár 1, Ujvári 1, Vass 3, Wolf 5.
Pavlovics Vuk edző: „Kicsit csalódottan és fáradtan vágtunk bele a második mérkőzésbe. Végig vezetve tudtunk nyerni egy szoros mérkőzésen. Gratulálok a Srácoknak!”

2017.05.07. Vásárhely – Regionális bajnokság „B” csoport: 2. hely
Vásárhelyi Farkasok - Szedeák Dózsa 67-56
Farkasok: Angyal 32, Barna 5, Kozma 3, Kővágó B. 4, Kővágó K. 2, Patócs G. 3, Sós 2, Szirbik 1, Török 1, Wolf 14. 
Mp Sport Timisoara - Vásárhelyi Farkasok 47-42
Farkasok: Angyal 19, Barna 3, Bozó 3, Kozma 4, Kővágó B. 2 , Kővágó K. 1, Patócs G. 1, Sós 1, Prozlik 1, Török 1, Wolf 7.
Kelemen Balázs edző: „Az első meccsen még sok hibával is, de nyerni tudtunk. A védekezés nem volt az igazi, nem értünk vissza és sok kosarat indításból kaptunk.
A másodikat sajnos elveszítettük. A fiúk mindent bele adtak, de az utolsó 2 percben fordítani tudott az ellenfél. Gratulálok a csapatnak a helytálláshoz!”

2017.05.06. Vásárhely – Regionális bajnokság „E” csoport: 1. hely
Vásárhelyi Villámok - Vásárhelyi Pacsirták 24:46 (2:16, 8:13, 8:10, 6:7)
ld.: Józsa Gergely 2, Orovecz Péter 3, Czékmán Csanád 3, Kővári Zsófia 0, Bába Patrik 26, Janó Dominik 0, Szőke Richárd 1, Arany Gábor 3, Vízi Dániel 8, Nagy Koppány 0, Pataki Szabolcs 0.
Czuprák László edző: „Az első negyed megadta a mérkőzés alaphangját. A további negyedekben próbáltunk minél kevesebb hibával játszani, többé - kevésbé sikerült. Egy Bába Patrikkal jobbak voltunk. Kővári Zsófi jó védekezését emelném még ki.”
Vásárhelyi Pacsirták - Kertvárosi Gepárdok 49:28 (12:11, 13:4, 6:7, 18:6)
ld.: Józsa Gergely 3, Orovecz Péter 1, Czékmán Csanád 5, Kővári Zsófia 1, Bába Patrik 19, Janó Dominik 1, Szőke Richárd 0, Arany Gábor 4, Vízi Dániel 12, Nagy Koppány 3, Pataki Szabolcs 0.
Czuprák László edző: „Az első két negyed izgalmas küzdelmes hozott. A harmadik negyedben a fáradtság már nagyon látszott rajtunk. Az utolsó negyedben pályára lépő játékosok hoztak egy kis lendületet a játékba és Vízi Dániel 10 pontja ebben a negyedben dicsérendő volt.”

2017.05.06. Vásárhely – Regionális bajnokság „E” csoport: 2. hely
Vásárhelyi Villámok - Vásárhelyi Pacsirták 24-46
Ld.: Csala 7, Mika 4, Fári 4, Tóth 4, Soós 4, Németh 1, Nánai 1.
Patkós József edző: „Az ellenfél leginkább egy személyben iskolázott le minket. Nem tudtuk hatástalanítani legjobbjukat, valamint a lepattanók tekintetében is elég málék voltunk. A küzdelmet hiányoltam a mérkőzésből, alig voltak személyi hibák, óvatos volt a védekezés, pontatlan a támadás. Ennél több volt a Fiúkban!”
Kertvárosi Gepárdok - Vásárhelyi Villámok 30-37
Ld.: Németh 8, Csala 7, Albert 6, Tóth 5, Mika 4, Fári 3, Soós 1.
Patkós József edző: „A feldobást követően lendületet szerezve megléptünk az ellenféltől. A folytatásban ez épp fordítva volt, így a félidőre egy pontnyi előnyünk maradt. A harmadik játékrész egálra sikeredett, sok kihagyott támadással mindkét oldalon, így a mérkőzés eldöntése a végjátékra maradt. Átvették a vezetést, majd kapkodás következett, a labdaszerzésünket pontra váltottuk, így újra mi vezettünk egy ponttal, ami csak növekedett a mérkőzés végét jelentő sípszóig. Megérdemelt győzelmet szereztek a Srácok, nagyon örültem a higgadt, eredményes végjátékban nyújtott teljesítményüknek, az eredményes helytállásnak! Bravó Fiúk!”

2017.05.06. Vásárhely – Regionális bajnokság „E” csoport: 3. hely
Vásárhelyi Pacsirták - Kertvárosi Gepárdok 49-28
Gepárdok: Bán 3, Papp 4, Tárkány-Szűcs 1, Sándor (-), Tandari 2, Morton 9, Farkas 2, Tóth (-), Vereb 2, Hegedűs 5.
Czibere Zoltán edző: „A mérkőzésen egészen jól tartottuk magunkat és szoros meccset tudtunk játszani 30 percen keresztül. Azonban az utolsó negyedre elfáradtunk és rendkívül sokat hibáztunk támadásban és védekezésben is.”
Kertvárosi Gepárdok - Vásárhelyi Villámok 30-37
Gepárdok: Bán3, Papp 2, Tárkány-Szűcs (-), Sándor 4, Tandari 2, Morton 12, Farkas 3, Tóth 1, Vereb 2, Hegedűs 1.
Czibere Zoltán edző: „A második mérkőzést kicsit fáradtan kezdtük és bennünk volt még az előző mérkőzésen elszenvedett vereség,ezért végig csak futottunk az eredmény után. A negyedik negyed elejére utol is értük a Villámokat és egy pontra zárkóztunk. Ekkor azonban ismét sokat hibáztunk és ellenfelünk kihasználta ezt. Így szoros mérkőzésen szenvedtünk újabb vereséget.”

2017.05.07. Szentes – Regionális bajnokság „I” csoport: 2. hely
Szentes KK - H.S.A. Bombázók 63-18
Bombázók: Ádám 4, Kiss 5, Dánó 1, Imre (-), Horváth 7, Harcsás (-), Papplukács 1, Balogh (-), Spissák (-), Varga (-).
Czibere Zoltán edző: „Sajnos nagyon nagyarányú vereséget szenvedtünk a Szentesi vegyes csapattól. Sem játéktudásban, sem pedig magasságban nem tudtuk felvenni velük a versenyt és ezt ellenfelünk remekül kihasználta.”
H.S.A. Bombázók - SZKE Rózsaszín Párducok 58-47
Bombázók: Ádám 5, Kiss 23, Dánó 2, Imre (-), Horváth 22, Harcsás 2, Papplukács (-), Balogh 1, Spissák 3, Varga(-).
Czibere Zoltán edző: „A második mérkőzésen a hozzánk hasonló játékerőt képviselő Párducokat már megvertük. Remekül védekeztünk és nagyon jó százalékkal használtuk ki közeli dobásainkat, köszönhetően a rendkívül ponterősen és pontosan  játszó Kiss, Horváth duónak!”

2017.05.06. Vásárhely – Regionális bajnokság „J” csoport: 1. hely
Vásárhelyi Pumák - Vásárhelyi Rókák 29-25
Rókák: Búza 6, Venicz 4, Mata 3, Bozó 3, Tóth 4, Balázs 2, Nánási 1, Fejes 2, Budácsik -, Marczinka -, Becsei -, Hegyes -, Mohácsi -.
Vásárhelyi Rókák - Szarvas RiCsilla 41-25
Rókák: Búza 7, Venicz 9, Mata, Bozó 2, Tóth, Balázs, Nánási 2, Fejes 6, Budácsik 7, Marczinka -, Becsei 1, Hegyes 2, Mohácsi 5.
Utasi Gábor edző: „Mindkét mérkőzésen nagyon ügyesen játszottak a fiúk. Végre győzelemben mutatkozott meg a sok gyakorlás. Gratulálok a csapatnak.”

2017.05.06. Vásárhely – Regionális bajnokság „J” csoport: 3. hely
Vásárhelyi Rókák - HSA Pumák 25-29
Ld.: Csizmadia 11, Zombori 7, Torma 4, Kunos 2, Pál 2, Barna 1, Pinczér 1, Kis 1.
Patkós József edző: „A meccs elején kicsit megléptünk ellenfelünktől és ezt tartani tudtuk a végéig. Kis hullámvölgyekkel tarkított játékot produkáltunk, de szerencsére nem befolyásolta a kimenetelt. Nagyot küzdöttek a lányok, dicséretet érdemelnek!”
HSA Pumák – Szarvas Ricsilla 43-63
Ld.: Torma 13, Zombori 12, Bánfi 8, Pinczér 5, Csizmadia 2, Pál 2, Kádár 1.
Patkós József edző: „Az első meccs sokat kivett a csapatból, ami meglátszott a játékunkon. A friss csapat elszaladt mellettünk és sorra kaptuk a gyors kosarakat. A második félidőre még erőt gyűjtve felzárkóztunk kicsit, de a végére minden erő elfogyott. A küzdés most is megvolt, az egyéni teljesítményekkel és a dobott pontokkal elégedett vagyok! Hajrá Pumák!”

 

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely

Hódmezővásárhely

MJV Önkormányzata

Szerencsejáték

Keress Minket a Facebook-on is