TAO felhívás - Tisztelt Szülők! Tisztelt Szurkolóink! Tisztelt Kosársuli Szimpatizánsok!
Megkaptuk az MKOSZ jóváhagyó határozatát, így kezdhetjük máris a támogatások összegyűjtését a 2018/19-es évadra. Segítsenek nekünk a TAO pénzek megszerzésében!!
Egyesületünk ebből finanszírozza a gyerekekkel kapcsolatos összes kiadását. A támogató cégnek egy fillérjébe sem kerül, a NAV utalja nekünk a befizetett társasági adó egy részét. Bővebben klubunk elnökétől: dr.elekandras@t-online.hu

dzsemboriA Vásárhelyi Kosársuli 2006-os válogatott csapata, a Cápák veretlenül zárta az Országos Kenguru Bajnokság regionális küzdelmeit. Pavlovics Vuk és Kelemen Balázs tanítványai 14 meccsből 14-et nyertek meg Szolnok-Békés-Csongrád megye 39 csapatának 6 hónapos bajnokságában – és ezzel bejutottak az ország legjobb 16 csapatának debreceni dzsemborijára. Az elmúlt hétvégén Szolnokon rendezték meg a regionális bajnokok tornáját, amelyen a Kelet-Magyarországi 3. helyet szerezték meg.
Két héttel ezelőtt pedig a megyeválogatottak is megmérkőztek Szolnokon, ahol a 6 vásárhelyivel felálló Csongrád megye ezüstérmes lett.
Eredményeik:

2017.04.15. Szolnok, U11 megyei válogatott tornája
2017.04.15. szolnok u11 mv

 

 

 

 
A képen: Márkus Attila edző, Wolf Péter Noel, Borus Soma, Kis Viktor, Angyal Medárd Ámon, Bacsa Rajmund, Kruzslicz Alex, Domján Bálint, Papp Botond, Mészáros Tamás, Lőrincz Boldizsár, Elek-Savanya Márk, Mihályi Patrik és Dragon Botond.

Csoportmérkőzések:
Borsod - Csongrád 29:44 (11:9; 8:12; 5:11; 5:12)

Csongrád - Fejér 70:17 (14:3; 22:3; 17:7; 17:4)

Döntő:
Bács-Kiskun - Csongrád 45:42 (13:8; 7:10; 17:7; 8:17)

Márkus Attila edző: „Csongrád megye válogatottja ezúttal a Vásárhelyi Bikák, a Szedeák Sasok, illetve a Szedeák Sakálok legjobb játékosaiból állt össze. A gyerekek már a kezdetektől megtalálták a közös hangot egymással, ami a pályán is megmutatkozott.
Első ellenfelünk nagyon intenzív tempót diktált, amihez nehezen tudtunk alkalmazkodni. A hajtós mérkőzés második félidejére a borsodiak elfáradtak, amivel lehetőségünk nyílt ellépni tőlük és megnyerni a mérkőzést.
Fejér megye válogatottja nem okozott komolyabb fejtörést a fiúknak. Szép kosarak, látványos befejezések révén a csapat minden tagja hozzá tudott tenni a magabiztos győzelemhez.
A döntőben két azonos képességű csapat mérhette össze erejét. Az első félidőben meggyűlt a bajunk a lepattanókkal és nehezen tudtuk tartani az ellenfél mozgékony magas embereit is, ezért a félidőre előnybe került Bács-Kiskun megye csapata. A végjátékra alaposan feljavultunk védekezésben, amiből sok labdát és könnyű kosarat tudtunk szerezni. A hajrára visszatértünk a meccsbe, de a fordításra már nem maradt idő és energia.
Gratulálok az egész csapatnak!”

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2017.05.06. Szolnok – regionális dzsembori
elődöntő:
Vásárhelyi Cápák – Kecskeméti KA Jégtörő Mátyás 47-76
Kosársuli: Angyal 11, Bacsa 2, Barna -, Borbáth -, Borus 1, Domján 5, Kis 11, Kruzslicz 6, Molnár 2, Ujvári 2,  Vass 1, Wolf 5.
Pavlovics Vuk edző: „Sajnos a legerősebb csapatot kaptuk az elődöntőben, Kemény védekezéssel kezdte a mérkőzést a Kecskemét, a magasságbeli előnyüket pedig kihasználták a palánk alatt. Kevés pontot dobtunk az első félidőben ezeknek köszönhetően Örülök, hogy nem adtuk fel és egész mérkőzésen próbáltuk csökkenteni a különbséget. Megérdemelten nyert a Kecskemét, nekünk pedig jó erőpróba volt ez a mérkőzés.”
a 3. helyért:
Miskolci EAFC Basket Bulls - Vásárhelyi Cápák 62-68
Kosársuli: Angyal 11, Bacsa 12, Barna 4, Patócs G. 2, Borus 3, Domján 5, Kis 3, Kruzslicz 19, Molnár 1, Ujvári 1, Vass 3, Wolf 5.
Pavlovics Vuk edző: „Kicsit csalódottan és fáradtan vágtunk bele a második mérkőzésbe. Végig vezetve tudtunk nyerni egy szoros mérkőzésen. Gratulálok a Srácoknak!”

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely

Hódmezővásárhely

MJV Önkormányzata

Szerencsejáték

Keress Minket a Facebook-on is