TAO felhívás - Tisztelt Szülők! Tisztelt Szurkolóink! Tisztelt Kosársuli Szimpatizánsok!
Továbbra is kérjük, hogy segítsenek nekünk a TAO támogatások megszerzésében, mert még van bőven lehetőségünk!!
Egyesületünk ebből finanszírozza a gyerekekkel kapcsolatos összes kiadást. A támogató cégnek egy fillérjébe sem kerül, a NAV utalja nekünk a befizetett társasági adó egyrészét. Bővebben klubunk elnökétől: dr.elekandras@t-online.hu

IMG 4698Az utolsó pillanatig küzdve kapott ki a Nemzeti Fiú Serdülő Bajnokság Döntőjének fináléjában a Vásárhelyi Rakéták csapata. Mócsai Milán és Czibere László tanítványai ellen alaposan felkészült a Vasas Akadémia, és végig vezetve vitték el az aranyérmet a Hódtói Sportcsarnokból a Kosársuli serdülői ellen.

Bővebben...

raketak031Az utolsó pillanatig küzdve, szinte végig hátrányban játszva, két perccel a vége előtt fordított a székesfehérvári Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia ellen a Vásárhelyi Rakéták csapata, és jutott a vasárnap 15 órakor kezdődő döntőbe. A Hódmezővásárhelyen zajló Nemzeti Fiú Serdülő Bajnokság Döntőjének mindent eldöntő összecsapásán a fővárosi Vasas Akadémia lesz az ellenfél.
Mócsai Milán tanítványai minimum ezüstérmesek lehetnek, de természetesen holnap az aranyra hajtanak!!

Bővebben...

szt.i. 2. helySzombaton Hódmezővásárhelyen, a Kossuth téren rendezték meg az Országos Kosárlabda Diákolimpia B33 "A" korosztályos fiú és leány döntőit. A Szent István Általános Iskola csapata, amely veretlenül jutott be az ország legjobb nyolc együttese közé, folytatta kiváló szereplését - és a második helyen végzett. Szöginé Kotormán Zsuzsanna tanárnő kosársulis tanítványai a fotón baloldalt: Bánfi Balázs és Bodócsi Benjamin, jobb oldalt: Fulai Bátor és Gyurkovics Balázs.
Néhány fotó látható galériánkban: http://www.vasarhelyikosarsuli.hu/index.php/galeria/category/206-2017-05-20-vasarhely-b33Egy kisfilm pedig a VTV facebook oldalán: https://www.facebook.com/vtvvasarhely/videos/1333413623445068/?hc_ref=NEWSFEED
Eredményeik:

Bővebben...

Vásárhelyi Rakéták u14 2017.05Hazai pályán, a Hódtői Sportcsarnokban játszhat a Vásárhelyi Kosársuli U14-es csapata, a Vásárhelyi Rakéták együttese a Serdülő Bajnokság nyolcas döntőjében csütörtöktől. Mócsai Milán fiai ráadásul példátlan meneteléssel, veretlenül jutottak a 2017. május 25-én csütörtökön kezdődő négy napos hódmezővásárhelyi fináléba.

Bővebben...

Az elmúlt hétvégén befejeződtek a kenguru bajnokság küzdelmei. A nyolcadik fordulóban csak két csapatunk játszott vidéken, a többiek a Hódtói Sportcsarnokban vitézkedtek. Válogatottunk, a Cápák az első hét fordulóban veretlen maradt, és 14 győzelemmel bajnok lett - ezzel bejutott a június elejei debreceni Országos Döntőbe. A régióbajnokok tornáján kikaptak ugyan Kelet-Magyarország legjobb együttesétől, de 8 megye legjobbjai között a 3. helyet szerezték meg.
Czuprák László edző Pacsirtái ezúttal is hozták a szokásos "két győzelem = 1. hely" formájukat. A záróforduló hősei Utasi Gábor  Németh Lászlós 3. osztályos Rókái (képünkön a csapat) voltak, akik körbeverés után először szereztek csoportelsőséget a szezonban.
Vásárhelyi Rókák u11 2017.05

 

 

 

 

 

 


Eredmények:

Bővebben...

dzsemboriA Vásárhelyi Kosársuli 2006-os válogatott csapata, a Cápák veretlenül zárta az Országos Kenguru Bajnokság regionális küzdelmeit. Pavlovics Vuk és Kelemen Balázs tanítványai 14 meccsből 14-et nyertek meg Szolnok-Békés-Csongrád megye 39 csapatának 6 hónapos bajnokságában – és ezzel bejutottak az ország legjobb 16 csapatának debreceni dzsemborijára. Az elmúlt hétvégén Szolnokon rendezték meg a regionális bajnokok tornáját, amelyen a Kelet-Magyarországi 3. helyet szerezték meg.
Két héttel ezelőtt pedig a megyeválogatottak is megmérkőztek Szolnokon, ahol a 6 vásárhelyivel felálló Csongrád megye ezüstérmes lett.
Eredményeik:

Bővebben...

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely

Hódmezővásárhely

MJV Önkormányzata

Támogatóink

Thermo szervíz kft
BodrogiBau
Grand Hotel Glorius Makó Grand Hotel Glorius Makó

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés