Kérünk mindenkit, hogy segítsenek nekünk a TAO pénzek megszerzésében!!
Egyesületünk ebből finanszírozza a gyerekekkel kapcsolatos összes kiadását.
Ez a támogató cégnek egy fillérjébe sem kerül, csak jó szándék kérdése.
Bővebben klubunk elnökétől: dr.elekandras@t-online.hu

 

Az u12-es Országos Gyermek Bajnokság 5. fordulóját rendezték hétvégén. Az első négy regionális forduló után a legjobbak az összevont "Felső-ház" résztvevői lettek, így a Vásárhelyi Cápák is. A 3. számú (szolnoki) és a 7. számú (kecskeméti) régió 7 legjobb fiú és 2 legjobb leány csapata tagja ennek az elit mezőnynek - Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Pest és Szolnok megyékből.
Pavlovics Vuk és Kelemen Balázs 2006-os születésű tanítványai a legerősebb "A" csoportban léptek pályára szombaton a Hódtói Sportcsarnokban. Szegedi ellenfelüket legyőzték, de a Kecskeméttől kikaptak. Mivel hármas körbeverés lett, csoport másodikként a következő fordulóban is a legjobb háromban lesznek.
A többi csapatunk maradt a szolnoki területen, és az "Alsó-ház" különböző tornáin folytatták - váltakozó sikerességgel.
Eredmények:

Gyermek bajnokság felsőház 2018. 02.03. Vásárhely – „A” csoport: 1. hely
Vásárhelyi Cápák – Szedeák Sasok 60-56
Dobók: Angyal 17, Bacsa 12, Borus -, Kádár 2, Kis 6, Kruzslicz 15, Ujvári 4, Vass -, Wolf 2, Patócs G. 2, Patócs R. –.
Pavlovics Vuk edző: „Az első félidőben sikerült előnyhöz jutnunk. Sok kihagyott ziccer volt mindkét oldalon, ennek ellenére nem lankadt egyik csapat figyelme sem. Az első félidőben szerzett előnyünkből faragott a szegedi csapat a 3. negyedben, ennek ellenére szoros végjátékban sikerül nyernünk."
Vásárhelyi Cápák – Kecskemét KA Jégtörő Mátyás 53-56
Dobók: Angyal 8, Bacsa 8, Borus 4, Kádár 3, Kis 6, Kruzslicz 14, Ujvári 4, Vass -, Wolf 4, Patócs G. 2, Patócs R. –.
Pavlovics Vuk edző: „Kiegyenlített volt a harc az első két negyedben, sajnos csak két büntetőt sikerült a félidőben értékesítenünk, átvette a vezetést a Kecskemét. A 3. negyedben felpörgött a kecskeméti csapat, sok könnyű kosarat kaptunk, 15 pontos hátránnyal kezdtük az utolsó játékrészt. Azt kértem a csapattól, hogy ne adjuk fel, kőkemény védekezéssel és gyors támadásokkal próbáljunk meg lefaragni a hátrányból. Három pontra csökkentettük a hátrányunkat, egy utolsó másodpercben elengedett hármassal majdnem egyenlítettünk, de kimaradt a dobás, nyert a Kecskemét. Elégedett vagyok a fiúk hozzáállásával, nem adtuk fel nagy hátránynál sem. Gratulálok a Csapatnak!”

 Gyermek bajnokság alsóház 2018. 02.03. Békéscsaba – „B” csoport: 2. hely
Gyulai Vidrák - Vásárhelyi Kishódok 36-82 (21-47)
Ld.: Szunyog 23, Nagy N. 17 , Németh 13, Csala 8, Baranyi 5, Soós 5, Varga 3, Mika 2, Tóth 1, Nánai 1.
Patkós József edző: „Sajnos az ellenfél több játékosa is sérülést szenvedett az első mérkőzésen, így foghíjasan léptek pályára a Vidrák. Ettől eltekintve elszántan léptünk a pályára és már a félidőre tetemes előnyre tettünk szert. Néha kicsit átvettük az ellenfél kapkodós játékát, de szerencsénkre jól jöttünk ki ezekből a szituációkból is. A féket behúzva szép támadásokkal növeltük a különbséget, ezzel bezsebelve a győzelmet. Gratulálok a Fiúknak!”
Vásárhelyi Kishódok – Békéscsabai KK 36-64 (29-33)
Ld.: Nagy N. 6, Szunyog 5, Németh 5 , Csala 5, Mika 4, Soós 4, Nánai 3, Tóth 2, Baranyi 2.
Patkós József edző: „Már mikor megérkeztünk is tudtuk, hogy a második meccsünk lesz a nehezebb. Az ellenfél szerkezetileg és technikailag is hasonló volt a mi csapatunkhoz, ezért szoros meccset vártunk. A feldobást követően fej- fej mellett haladt a két gárda egészen a félidőig. Mindkét oldalon kemény védekezés és kisebb hibákkal tarkított támadó játék volt a jellemző. A fordulást követően viszont hatalmas szakadék következett a részünkről. Sajnos a támadások befejezései rendre kimaradtak, még a többszöri lepattanók megszerzése után is, ami a védekezésünkre is rányomta a bélyegét, nem értünk vissza és sorra kaptuk a kosarakat. Egy félidőben 7 pontot dobni elég elszomorító, de ennek ellenére nem adták fel a Srácok és végig küzdöttek. Meg lehetett volna a 2/2, de így csak fél siker a hétvége. Hajrá Vásárhely, Hajrá Kishódok!”

 Gyermek bajnokság alsóház 5. forduló, 2018. 02.03. Szeged – „C” csoport: 3. hely
Vásárhelyi Farkasok - Szedeák Csikók 52-56
Pontszerzők: Gajda Gy. 16, Czékmán Cs. 11, Bozó B. 8, Varga Á. 7, Kővágó B. 5, Prozlik A. 3, Ducza R. 2.
Szarka Dávid m.b. edző: „Betegségekkel tűzdelve csonka csapattal vágtunk neki a szegedi túrának. Mindössze 8 ember alkotta végig küzdötte mindkét meccset. A sok kihagyott ziccer a végén megbosszulta magát, de a pozitívum, hogy az utolsó 2 percben egy 8-0-ás rohamot produkáltunk ami sajnos kevésnek bizonyult."
Vásárhelyi Farkasok - Karcagi Farkasok SE 52-73
Pontszerzők: Czékmán Cs. 11, Kővágó B. 10, Ducza R. 7, Prozlik A. 7, Bozó B. 7, Arany G. 6, Gajda Gy. 2, Varga Á. 1.
Szarka Dávid m.b. edző: „Egymás után játszottuk a két meccset. Az ellenünk 12 emberrel felálló Karcag az első félidőben érvényesítette akaratát. Rengeteg támadólepattanót szedtek, mi pedig ziccereket hibáztunk. A legnagyobb fegyvertény, hogy a fordulás után a harmadik negyedben küzdve és csapatként játszva visszavettük az előnyt (24-8). Az utolsó negyed fáradalmai miatt viszont átrohantak rajtunk. Gratulálok a srácoknak. Nagyot küzdöttek. Javítjuk a hibákat és igyekszünk minél több győzelmet szerezni a hátralevő időszakban. Hajrá Farkasok.”

 U12 bajnokság alsóház 5.forduló, 2018.02.03. Szarvas - "F" csoport: 2.hely
Szentesi KK - Vásárhelyi Mambák  25:28  (5:9, 6:10, 4:4, 2:2, 8:3)
Mambák:  Tandari I. 7, F.Szabó Á. (-), Farkas M. 4, Sándor  Zs. 2, Hegedüs Zs. 5, Tárkány-Szűcs G. (-), Papp S. 2, Bán B. (-), Morton A. 7, Baksics M. 1.
Sági Ákos edző: „Ismét voltak hiányzóink különböző okok miatt, de a  fiatalabb csapat helyt állt mindkét mérkőzésen. Sajnos a komolytalan bemelegítés megtette hatását, a küzdés dicsérhető, de támadásban és védekezésben is akadtak gondjaink, főleg a második félidőben. Egy pontszegény mérkőzést sikerült megnyernünk.  Néhány jó teljesítmény azért akadt, ez elég volt az elvárható sikerhez.
Vásárhelyi Mambák - Ricsilla GFF Szarvas Gyakorló  42:46  (7:15,16:9, 3:0, 4:8,12:14)
Mambák:  Tandari I. 2, F.Szabó Á. 2, Farkas M. 3, Sándor Zs. 5, Hegedüs Zs. 6, Tárkány-Szűcs G. 4, Papp S. 2, Bán B. 3, Morton A. 15, Baksics M. (-).
Sági Ákos edző: „A második mérkőzésünket a pihentebb, erősebb, jó szerkezetű hazaiak ellen játszottuk. Az első mérkőzés jó bemelegítés, ráhangolódás volt, felpörgött a csapat. Kóstolót kaptunk a kosárlabda "fizikális" részéből, többen is kisebb sérüléssel játszották végig a mérkőzést. Felvették a fiúk a kesztyűt, így a harcosan küzdő csapatom, egyéni akciókból, büntetőből szerezve pontjait,egy fordulatos, magas hőfokú mérkőzésen szenvedett vereséget, de emelt fővel jöhettünk le a pályáról. Szinte mindenki tudott olyat mutatni, amiért dicséret illeti! „

 U12 bajnokság alsóház 5.forduló, Hódtói Csarnok - "G" csoport: 2.hely
HSA Párducok - Szeged KE Madách 74-51
Párducok: Spisák (-), Kiss 11, Bánfi 4,Szűcs 4, Horváth 19, Nagy 8,Kiss 6, Balogh 6, Zombori 7, Csizmadia 8, Trényi (-)
Czibere Zoltán edző: „A mérkőzést nagy lelkesedéssel kezdtuk es viszonylag agresszív védekezéssel ebből sok labdát szereztünk es könnyű ziccereket tudtunk dobni. Az első negyed végére már 10 pont körüli előnyt tudtunk szerezni, amit sikerült további növelni a  félidőre. Végül magabiztos győzelmet arattunk amihez  mindenki hozzá tudott tenni a csapatból.”
Karcagi SE Oroszlánok - HSA Párducok 51-45
Párducok:, Spisák 2,Kiss 7, Bánfi 2, Szűcs (-), Horváth 23, Pál, Nagy 5, Kis(-), Balogh 1, Zombori 2, Csizmadia (-), Trényi 3
Czibere Zoltán edző: „Egy végig küzdelmes és kiegyenlített mérkőzésen szenvedtünk vereséget a Karcagtól. Sajnos a végjátékban  picit többet hibáztunk mint ellenfelünk és ez döntött a mérkőzésről. Gratulálok a lányoknak a hatalmas küzdéshez és győzni akaráshoz!!!”

 

 

 

 

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely
Hódmezővásárhely
MJV Önkormányzata
Swietelsky Magyarország

Szerencsejáték

Bodrogi Bau

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés