Kérünk mindenkit, hogy segítsenek nekünk a TAO pénzek megszerzésében!!
Egyesületünk ebből finanszírozza a gyerekekkel kapcsolatos összes kiadását.
Ez a támogató cégnek egy fillérjébe sem kerül, csak jó szándék kérdése.
Bővebben klubunk elnökétől: dr.elekandras@t-online.hu

 

Szombat/vasárnap megkezdődtek az Országos Serdülő Bajnokság Főtábla küzdelmei. A legjobb 32 magyar csapat 8 helyszínen mérte össze tudását egy-egy kétnapos torna keretén belül. A Vásárhelyi Kosársuli 2004-es együttese, Vejinovics Sasa tanítványai kiválóan szerepeltek Debrecenben. A Szedeákot és az Óbudai Kaszásokat magabiztosan legyőzték szombaton, és jól helyt álltak vasárnap az elképesztően erős házigazdák ellen is. Ezzel a második helyen végeztek és jó pozícióból várhatják a januári folytatást.
Eredményeik:

Vásárhelyi Kobrák - Kaszások Akadémia 105:75
Pontdobók: Szántó Péter-; Nánási Patrik 7; Kiss Tamás 12/3; Bősz Richárd 13; Ságodi Róbert 17; Molnár Ádám 10; Vojnics Máté 23; Csizmadia Bence -; Kiss Bendegúz 2; Bereczki Ádám -; Mihály Marcell -; Karsai Balázs 21.
Vejinovics edző: "Most játszottunk először e Kaszások Akadémia ellen, nem tudtuk pontosan mire számítsunk. Egy dolgot tudtunk csinálni, az első másodperctől az utolsóig keményen,a mi játékunkat játszani,az ellenfélnek meg ugyanezt megakadályozni. Egy nagyon hajtós mérkőzésen sikerült nyerni. Gratulálok a csapatnak."

Vásárhelyi Kobrák - Szedeák A 108:76
Pontdobók: Szántó Péter 2; Nánási Patrik 11; Kiss Tamás 11/3; Bősz Richárd 8/3; Ságodi Róbert 16; Molnár Ádám 8; Vojnics Máté 18; Csizmadia Bence 2; Kiss Bendegúz -; Bereczki Ádám -; Mihály Marcell 8; Karsai Balázs 24.
Vejinovics edző: "A Kaszások elleni meccstől ellentétben,a Szegeddel sokszor csaptunk össze már a saját régiónkban. Ez azért szerencse, mert tudtuk, hogy nem szabad félvállról venni a mérkőzést - mert egy nagyon jó,hajtós csapatról van szó. Sikerült a mérkőzés végéig tartani a különbséget úgy, hogy egy percre sem dőltünk hátra. Gratulálok a csapatnak, nagyot küzdettek!"

Debreceni Kosárlabda Akadémia/A - Vásárhelyi Kobrák 119:69
Pontdobók: Szántó Péter-; Nánási Patrik 9; Kiss Tamás 6; Bősz Richárd 6; Ságodi Róbert 26; Molnár Ádám 2; Vojnics Máté 6; Csizmadia Bence 7; Kiss Bendegúz -; Bereczki Ádám -; Mihály Marcell -; Karsai Balázs 7.
Vejinovics edző: "A Debrecen csapatáról annyit tudtunk hogy szinte az összes ellenfelet 30-40 dobott ponton tartanak egy egész mérkőzés alatt,és tudnak 100 pontos különbségekkel is nyerni mérkőzéseket. A srácokkal egyetlen egy dolgot beszéltünk meg,hogy ne fogadják el azt, hogy az ellenfél mellet szól a papírforma, és mindent bele adva küzdeni kell a végéig. Nagyon jó volt nézni hogy az utolsó percekben is úgy küzdöttünk hogy meg tudjuk nyerni a mérkőzést. Ezzel a hozzá álassal messzire lehet jutni,és meg is mutattuk, hisz ennek a csapatnak dobtunk majd 70 pontot. Szívből gratulálok a csapatomnak! És remélem nagyon motiváltak az előttünk álló kemény munkához!"

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely

Hódmezővásárhely

MJV Önkormányzata

Szerencsejáték

Bodrogi Bau

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés