Kérünk mindenkit, hogy segítsenek nekünk a TAO pénzek megszerzésében!!
Egyesületünk ebből finanszírozza a gyerekekkel kapcsolatos összes kiadását.
Ez a támogató cégnek egy fillérjébe sem kerül, csak jó szándék kérdése.
Bővebben klubunk elnökétől: dr.elekandras@t-online.hu

 

kosarsuli141A Vásárhelyi Kosársuli felnőtt gárdája vasárnap este 18:30-kor lép pályára a szezonban utoljára a Hódtói Sportcsarnokban. Az MTK Törökbálint elleni összecsapás nem csak szezonzáró fellépés, hanem egyben lezárja a csütörtöktől vasárnapig a csarnokban zajló Fiú Országos Serdülő Döntőt is magában foglaló kosaras rendezvénydömpinget, ami múlt szombaton a Kossuth téri B33 Tour és Diákolimpia Döntővel kezdődött.

A felnőttek az NBI/B csoportos bajnokság 7. helyéért küzdenek az MTK-val. Riválisaik szintén negyedik helyen zárták az alapszakaszt, majd a keleti bajnok Debrecentől, és a harmadik Nyíregyházától kaptak ki a playoff-ban. Ennek ellenére nem kell szégyenkezniük, hiszen a nyírségieket három meccses küzdelemre kényszerítették, ráadásul rögtön az első összecsapáson be tudták venni a Continental Arénát is. Közülük Boinitzer, Bihari, Jakab, Horváth és Szabó pörgött a legjobban.

Vas Péterék mindenképpen hetedikként akarják zárni az idényt. Ehhez azonban egy igen magabiztos győzelemre lenne szükségük vasárnap, mivel a rájátszás eddigi meccseitől eltérően kuparendszerben zajlik majd a párharc, így a gólkülönbségnek kiemelt szerepe lesz. Persze a nagyobb arányú sikerhez az is kell, hogy az elmúlt időszakban igen hektikus teljesítményt nyújtó együttes olyan remek kosárlabdával rukkoljon elő, mint azt legutóbb a Győr ellen tették.

A találkozó közvetlenül a Fiú Országos Serdülő Döntő ünnepélyes eredményhirdetése után kezdődik, amelyen remélhetőleg a dobogó legmagasabb fokán állhatnak majd a Vásárhelyi Rakéták. Mócsai Milán csapata veretlenül jutott a legjobb négy közé - méghozzá három nagyon magabiztos győzelemmel.

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely

Hódmezővásárhely

MJV Önkormányzata

Szerencsejáték

Bodrogi Bau

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés