TAO felhívás - Tisztelt Szülők! Tisztelt Szurkolóink! Tisztelt Kosársuli Szimpatizánsok!
Megkaptuk az MKOSZ jóváhagyó határozatát, így kezdhetjük máris a támogatások összegyűjtését a 2018/19-es évadra. Segítsenek nekünk a TAO pénzek megszerzésében!!
Egyesületünk ebből finanszírozza a gyerekekkel kapcsolatos összes kiadását. A támogató cégnek egy fillérjébe sem kerül, a NAV utalja nekünk a befizetett társasági adó egy részét. Bővebben klubunk elnökétől: dr.elekandras@t-online.hu

Bajban vagyunk!

Bajban van az egyesület, mert a 2002-es évfolyammal elkezdődött szakmai munka gyümölcsét mások akarják leszüretelni! Nem volt nehéz észrevenni, hogy itt érdemes körülnézni! Elsősorban a 2003-as „kirakat csapat”-ból mazsolázgatnának. Akik a Kosársulitól minden segítséget megkapva országos bajnokok lettek u11-ben, majd u12-ben, tavaly ilyenkor pedig a Vásárhelyen megrendezett Országos Serdülő Bajnokságon ezüstérmet szereztek. Mindhárom évben NB I/A-s klubok és Akadémiák csapatait megelőzve. Egy kisváros Kosársulija…
Bánfi Balázs már szezon közben „szerződött el” Olaszországba, és most Fulai Bátor és Dékány Imre is bejelentette távozási szándékát, de már másokra is szemet vetettek.
És bajban lehetnek majd a játékosok (és természetesen így a szülők is), mert a fényesen megvillantott ígéretek megvalósulásához azért „sok csillag együttállása” szükséges!

Bővebben...

A Németh László Gimnázium, Általános Iskola idén is bekerült az ország legjobb 8 iskolája közé a kosárlabda diákolimpián. A 7-8. osztályos tanulókból álló IV. korcsoportos csapat Szolnokon az országos elődöntőben, előbb a helyi Széchenyi krt-i Sportiskolát (75-44), majd a nyíregyházi Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumot (83-62) győzte le.
A csapat tagjai, akik valamennyien a Kosársuli serdülő és kadett csapatában játszanak: Nánási Patrik, Kiss Tamás, Bősz Richárd, Ságodi Róbert, Molnár Ádám, Vojnics Máté, Balogh László, Csizmadia Bence, Szenti Szabolcs, Bereczki Ádám, Szántó Mihály, Németh Zsombor.
Felkészítő tanárok: Utasi Gábor és Szabó Attila

Hétvégén rendezték Nyíregyházán a 4. korcsoportos diákolimpia döntőjét kosárlabda sportágban. A Németh László Gimnázium, Általános Iskola csapata hatalmas sikert ért el, bronzérmet szerzett, az ország harmadik legjobb iskolája lett.
A 2003/2004-es születésű fiúk - akik valamennyien a Kosársuli országos "B" döntős serdülő és kadett csapatának tagjai korábban megnyerték a Megyei-, majd a Területi Diákolimpiai Döntőt - így jutttak el az Országosra.
Szabó Attila és Utasi Gábor által felkészített csapat  a négynapos döntőn öt kemény és szoros mérkőzést játszott, a végső győztes soproni Berzsenyi ellen is csupán 8 ponttal kaptak ki.
A csoport mérkőzések során a második helyen végeztek, megverték a Körmendet és a hazai Nyíregyháza csapatát, csupán a soproni alakulattól szenvedtek vereséget. A döntőbe jutásért a Pécs csapatától kikaptak ugyan, de az ötödik mérkőzésen a Nagykőrösi Arany János Iskolát legyőzve megszerezték a bronzérmet.

Eredmények:

Bővebben...

Szinte végig vezetve szerezte meg a győzelmet a Győr otthonában a Vásárhelyi Kosársuli. A siker ezúttal egyben a 13. hely megszerzését is jelentette a bajnokságban. A kék-sárgák tehát két győztes mérkőzéssel zárták az egyébként nem túl fényes 2017-18-as idényt, így a következő évadot az NBI/B Zöld csoportjában kezdhetik meg.

Bővebben...

A Kosársuli u14-es válogatottja az Országos Serdülő Bajnokság "B" döntőjébe jutott, Igaz nem nyertek egy meccset sem, de remekül helyt álltak. A 2004-es csapat Ságodi és Vojnics vezérletével három jó meccset tudott játszani Pécsen. Vejonovics Sasa edző nyilatkozata mindent elmond:
:"Sokszor elmondtam, hogy a többi csapathoz hasonlítva magunkat csak a fizikai erőben, magasságban van a hátrányunk. Remekül támadtunk mindhárom meccsen, de a csapatvédekezésünk, besegítéseink, visszafutásaink is a helyén voltak. Sajnos a lepattanóknál, az 1:1 védekezésben nagyon sokszor hátrányban voltunk. 2018. évi eredményeinket értékelve nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy egyik legjobb játékosunkra, Karsai Balázsra nem számíthattunk térdfájdalma miatt… Gratulálok a csapatnak, hogy szívüket/lelküket kitették a pályán, és végig küzdötték ezt a hétvégét is!”
Eredményeik:

Bővebben...

A hazai közönségtől már elbúcsúzott a Győr elleni, múlt szombati győztes mérkőzésen a Vásárhelyi Kosársuli. A két győzelemig tartó, 13. helyért zajló párharc pénteki, harmadik mérkőzése viszont már az egész idényt zárja majd. A kék-sárgák győzni mennek a Dunántúlra.

Bővebben...

Az elmúlt hétvégén, május 18-20 között rendezte meg az MKOSZ az Országos Gyermek (u12) Dzsemborit, Pécsen. A Vásárhelyi Kosársuli válogatottja, mivel 2. lett a dél-keleti régióban – így bejutott a Döntőbe. Az elmúlt négy bajnoki szezonban ez a remek teljesítmény immár harmadszor sikerült: a 2003-as Rakéták, a 2004-es Kobrák után ezúttal a 2006-os Cápáknak is. Magyarország legjobb 16 fiúcsapata immár harmadik éve nem döntőt játszik (életre/halálra), hanem az MKOSZ céljának megfelelően csak játszanak egy jót.
Kelemen Balázs edző rövid beszámolója, plusz néhány fotó:

Bővebben...

Az elmúlt hétvégén befejeződött az u16-os korosztály bajnoksága is. A Kosársuli 2002/2003-as csapata Nyíregyházán, az Országos "B" Döntőn zárta a szezont. Czibere Zoltán tanítványai ezúttal is mindent megtettek a siker érdekében, de az idősebb, erősebb, magasabb ellenfelekkel szemben ezúttal is csak a tisztes helytállás jött össze - győzelem sajnos nem.
Egész éves kimagasló munkájuk révén Kelet-Magyarország 4. legjobb csapataként az országos bajnokság 16. helyét szerezték meg, ami igencsak dicséretes teljesítmény.
Eredményeik:

Bővebben...

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely

Hódmezővásárhely

MJV Önkormányzata

Szerencsejáték

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés