TAO felhívás - Tisztelt Szülők! Tisztelt Szurkolóink! Tisztelt Kosársuli Szimpatizánsok!
Továbbra is kérjük, hogy segítsenek nekünk a TAO támogatások megszerzésében, mert még van bőven lehetőségünk!!
Egyesületünk ebből finanszírozza a gyerekekkel kapcsolatos összes kiadást. A támogató cégnek egy fillérjébe sem kerül, a NAV utalja nekünk a befizetett társasági adó egyrészét. Bővebben klubunk elnökétől: dr.elekandras@t-online.hu

c2ce86aff909c2a0be5edcb5ec28aad6 normalHarmadik alkalommal rendezte meg Hódmezővásárhelyen az EVP-Egészségfejlesztési Iroda a "Mozgás Éjszakája" eseményt 2017 június 16-án pénteken 20 órától. Az aktív érdeklődők 25 szervezet, sportklub és egyéni tréner segítségével 37 mozgásformát próbálhattak ki a különböző helyszíneken. A legtöbb résztvevő ezúttal is a Vásárhelyi Kosársuli által a Hódtói Sportcentrumban szervezett FIBA 3x3 "Éjszakai streetball" rendezvényen volt. Mócsai Milán főszervező beszámolója szerint 30 csapat 107 játékossal nevezett a hat korcsoport küzdelmeire. Rajtuk kívül folyamatosan 60-80 néző is volt, így több mint 180-an regisztráltak.  A 21 órakor lezúduló hatalmas zápor sem vette el a kosarasok kedvét - rövid szünet után a Hódtói Sportcsarnokban folytatták a játékot, egészen éjfélig. A csapatok összesen 64 meccset játszottak. Végeredmények:

Bővebben...

18921678 825768367581614 2813498382160650539 nÉJSZAKAI STREETBALL A SPORTCENTRUMBAN
JÚNIUS 16. PÉNTEK

A "Mozgás Éjszakája" rendezvényhez (a tavalyi évhez hasonlóan) mi is csatlakoztunk, hogy színesítsük az EVP rendezvény palettáját.
Kortól nemtől függetlenül várunk minden kedves játszani vagy szurkolni vágyót. Nevezési díj
nincs, belépő a felhőtlen jókedv! :)

Bővebben...

kosarsuli utsoNyolcadik hellyel búcsúzott a 2016-17-es idénytől a Vásárhelyi Kosársuli. A kék-sárgák ugyanis nem tudták megőrizni a 7. helyért folytatott párharc odavágóján szerzett előnyüket az MTK Törökbálint otthonában. Ennek ellenére nem kell elkeserednie a Csongrád megyei alakulatnak, mivel rengeteg szép győzelmet arattak a szezonban, sőt hetekig a tabella élén is álltak.

Bővebben...

kosarsuli200Idei utolsó bajnoki mérkőzésére készül a Vásárhelyi Kosársuli a 2016-17-es szezonban. Vas Péterék csütörtökön 19:30-tól lép pályára az MTK Törökbálint elleni helyosztó visszavágóján. A kék-sárgáknak egy 12 pontos vereség is elég lenne a 7. hely megszerzéséhez a kuparendszerű párharcban.

Bővebben...

kosarsuli140Megnyerte az NBI/B csoport 7. helyéért kuparendszerben zajló párharc első mérkőzését a Vásárhelyi Kosársuli a Hódtói Sportcsarnokban az MTK ellen. Sajnálatos módon igen kevesen voltak kíváncsiak az egész évben kiválóan szerepelt csapat utolsó hazai meccsére. A visszavágót csütörtökön rendezik a fővárosban, ahol 13 ponton belül kell maradnia a kék-sárgáknak a jobb helyezés megszerzéséhez.

Bővebben...

IMG 4698Az utolsó pillanatig küzdve kapott ki a Nemzeti Fiú Serdülő Bajnokság Döntőjének fináléjában a Vásárhelyi Rakéták csapata. Mócsai Milán és Czibere László tanítványai ellen alaposan felkészült a Vasas Akadémia, és végig vezetve vitték el az aranyérmet a Hódtói Sportcsarnokból a Kosársuli serdülői ellen.

Bővebben...

Nemzeti Fiú Serdülő Bajnokság

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely

Hódmezővásárhely

MJV Önkormányzata

Támogatóink

Thermo szervíz kft
BodrogiBau
Grand Hotel Glorius Makó Grand Hotel Glorius Makó

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés