TAO felhívás - Tisztelt Szülők! Tisztelt Szurkolóink! Tisztelt Kosársuli Szimpatizánsok!
Továbbra is kérjük, hogy segítsenek nekünk a TAO támogatások megszerzésében, mert még van bőven lehetőségünk!!
Egyesületünk ebből finanszírozza a gyerekekkel kapcsolatos összes kiadást. A támogató cégnek egy fillérjébe sem kerül, a NAV utalja nekünk a befizetett társasági adó egyrészét. Bővebben klubunk elnökétől: dr.elekandras@t-online.hu

Pénteken ismét útra kel a Vásárhelyi Kosársuli NBI/B csoportos csapata. Az úti cél ezúttal is Budapest, ahol 19 órakor a Tehetséges Fiatalok együttese ellen lépnek pályára. A kék-sárgáknak van mit javítaniuk múlt heti produkciójukon, hiszen akkor az MTK ellen az utolsó negyedet alaposan elbukva szenvedtek súlyos vereséget. Hódmezővásárhelyen jövő szerdán, szeptember 27-én 18 órakor rendezik meg az első hazai másodosztályú meccset a Miskolc ellen.

Bővebben...

Az Országos u14 bajnokság első fordulóit rendezték hétvégén. Ebben a korcsoportban két vásárhelyi csapat is indul az alapszakasz dél-keleti régiójában. Az idősebbek (a 2004-esek) Vásárhelyi Kobrák néven a "B" csoportba, a fiatalabbak (2005) Vásárhelyi Bikák néven a "D" csoportba nyertek besorolást. Vejinovics Sasa (Vas Pétertől átvett) tanítványai folytatták tavalyi jó szereplésüket - és mindkét meccsüket megnyerték Szentesen. A Bikák (Szabó Péter csapata) hazai pályán két vereséget hoztak össze.
eredmények:

Bővebben...

Sikeresen mutatkozott be első NB I/B u20-as meccsén Vas Péter, aki augusztus eleje óta a Kosársuli u18-as és az u20/23-as csapatainak vezető edzője lett. Az MTK Törökbálint együttese hosszú évek óta stabilan a "B" csoportos élmezőny tagja, ezért igen komoly fegyvertény ez az idegenbeli siker.

 2017.09.15. Törökbálint - NB I/B Piros csoport 1. forduló
MTK Törökbálint – Vásárhelyi Kosársuli 77 : 83 (13-26, 16-17, 24-23, 24-17)

Bővebben...

A harmadik negyedben még visszajött, de nem tudott nyerni idegenben, az MTK Törökbálint ellen a Vásárhelyi Kosársuli. Utasi Gábor csapatának nem volt könnyű dolga az NBI/B csoport alaposan megerősödött elit bajnokságában, melynek nyitányán három negyeden át tartották magukat a kék-sárgák. Folytatás egy hét múlva szintén a fővárosban, a Tehetséges Fiatalok ellen.

Bővebben...

Megkezdődtek az utánpótlás bajnokságok a Nemzeti Fiú Kadett Selejtezőkkel. A Kosársuli U16-os csapata a jól sikerült alapozás után, immár új vezetőedzővel utazott Békéscsabára, ahol két napos, négy csapatos tornán vettek részt. Az első napon a Győr és a házigazda Békéscsaba csapataival mérték össze tudásukat, másnap pedig a legerősebb ellenfélnek ígérkező Budapest Honvéddal. Az előzetes várakozásoknak megfelelően zajlott a torna. A vásárhelyi és pesti csapat mindkét ellenfelével szemben magabiztos győzelmet aratott és vasárnapra maradt a döntés a csoport elsőséget illetően. Az Utasi-Czibere edző páros nem volt könnyű helyzetbe mert az utolsó, mindent eldöntő találkozóra már csak 7 teljesen egészséges játékosuk maradt. Két magas emberük, Bánfi és Karsai egyáltalán nem tudta vállalni a játékot, míg Botka, Balogh és Knyur csak kisebb-nagyobb sérüléssel. A Honvéd pedig élt a lehetőséggel és megérdemelten zsebelte be a tornagyőzelmet. 
A Kosársuli elérte célját: a második helyezéssel könnyebb csoportba kerül a következő fordulóban.

Bővebben...

Bizakodó az MTK Törökbálint elleni szezonnyitó előtt Szabó Péter, a Vásárhelyi Kosársuli irányítója, aki már második évét kezdi meg a Csongrád megyei alakulat színeiben. A Hódmezővásárhely célja, hogy a legjobb 8 közé kerüljön az idény végén. A játékost egyebek mellett új társairól, valamint az öltözői hangulatról is kérdeztük.

 

Bővebben...

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely

Hódmezővásárhely

MJV Önkormányzata

Támogatóink

Thermo szervíz kft
BodrogiBau
Grand Hotel Glorius Makó Grand Hotel Glorius Makó

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés