Mivel egész szombaton és vasárnap Vejinovics mester tanítványai vitézkedtek a Hódtói Sportcsarnokban, a másik két csapatunk az SZTE Mg-i Főiskola termében játszott. Szabó Péter u13-as "Bikák" csapata (képünkön) és Kelemen Balázs u12-es Farkasok együttese lemásolta a Kobrák teljesítményét: veretlenül lettek ők is tornagyőztesek.
Eredmények:

Bővebben...

Pénteken játszik itthon a Kosársuli

A vasárnapi polgármesterválasztás miatt előrehozott időpontban, február 23-án pénteken 17:00-kor játssza következő bajnoki mérkőzését a Vásárhelyi Kosársuli az NBI/B csoportos bajnokságban. Ezúttal a második helyezett Veszprém lesz a vendég Hódtói Sportcsarnokban.

Bővebben...

Nagyszerű sikert értek el hétvégén a Vásárhelyi Kobrák. Vejinovics Sasa 2004-es születésű tanítványai az Országos Serdülő Bajnokság Főtábla küzdelmeinek 3. fordulóját veretlenül megnyerve bejutottak a legjobb 16 csapat közé. Egész évben sikeresen meneteltek, fordulóról fordulóra remek teljesítményt nyújtottak. Szeptembertől december elejéig 5 meccset nyertek és hármat vesztettek - így a Dél-keleti régió 3. helyén végezve feljutottak az országos főtáblára, a legjobb 32 közé. Itt az első fordulóban a második, a másodikban a negyedik, majd a harmadikban az első helyen végeztek.
Eredmények:

Bővebben...

Ismét nagyon közel állt a győzelemhez a Vásárhelyi Kosársuli. A Bonyhád otthonaként funkcionáló zombai sportlétesítményben majdnem sikerült megtréfálni a hazaiakat az utolsó percekben, ám végül a nagyobb rutinjuk  miatt a javukra billent a mérleg nyelve. Vas Péterék immár a harmadik meccsükön kaptak ki sorozatban úgy, hogy csak egy lépésre voltak a sikertől.

Bővebben...

Ismét útra kel a Vásárhelyi Kosársuli NBI/B-s kosárlabda csapata. Utasi Gábor fiai pénteken egészen Zombáig buszoznak, hogy 19:30-kor lejátsszák következő bajnokijukat a Bonyhád ellen. A kék-sárgáknak az elmúlt hetekben már voltak biztató meccsei: legutóbb a Honvéd otthonában már majdnem sikerült győzniük.

Bővebben...

Szombat/vasárnap az Országos Kenguru Bajnokság 5. fordulóján vettek részt csapataink. A 3. sz (szolnoki) régió különböző csoportjaiban váltakozó sikerrel szerepeltek a vásárhelyi fiúk és lányok. Sajnos Sági Ákos együttese - bár nagyon jól helytállt - kiesett az "A" csoportból, de Patkós József és Vejinovics Sasa tanítványai (képünkön) mindkét meccsüket megnyerve tornagyőztesek lettek - és egy csoporttal feljebb jutottak. Valamennyi gárda hétről-hétre fejlődik és egyre ügyesebben játszik!!
Eredmények:

Bővebben...

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely

Hódmezővásárhely

MJV Önkormányzata

Szerencsejáték

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés