TAO felhívás - Tisztelt Szülők! Tisztelt Szurkolóink! Tisztelt Kosársuli Szimpatizánsok!
Továbbra is kérjük, hogy segítsenek nekünk a TAO támogatások megszerzésében, mert még van bőven lehetőségünk!!
Egyesületünk ebből finanszírozza a gyerekekkel kapcsolatos összes kiadást. A támogató cégnek egy fillérjébe sem kerül, a NAV utalja nekünk a befizetett társasági adó egyrészét. Bővebben klubunk elnökétől: dr.elekandras@t-online.hu

A szombat este 18:30-kor kezdődő bajnokin sem számíthat sétagaloppra a Vásárhelyi Kosársuli a Hódtói Sportcsarnokban. Az ellenfél Nyíregyháza Blue Sharks eddig igen jól szerepel az idényben, így nem lehet előre borítékolni, hogy ki nyeri majd az összecsapást. A derbi előtt a kék-sárgáknál eddig igen kiegyensúlyozottan szereplő, Némó becenévre hallgató Nemanja Gajicot kérdeztük.

 

Bővebben...

Újabb rangadóval folytatódik a Vásárhelyi Kosársuli NBI/B csoportos felnőtt együttesének szereplése. Szombaton 18:30-kor a Nyíregyháza Blue Sharks érkezik a Hódtói Sportcsarnokba. A vendégek jelenleg a 3. helyet foglalják el a tabellán, éppen 8 hellyel megelőzve a házigazdákat.

Bővebben...

Óriási sikert könyvelhetett el az egyesület, amikor kiderült - hogy a sikeres selejtező tornák után októbertől az Országos Kiemelt Kadett Bajnokságban vehet részt Utasi Gábor és Czibere Zoltán csapata. A legjobb 16 együttesből 8-8 a keleti illetve a nyugati csoportban játszik hétről-hétre bajnoki mérkőzéseket. Mindenki tudta, hogy nehéz lesz, de az ellenfelek játékereje még az előzetes várakozásokat is felülmúlta. A Vásárhelyi Kosársuli játékosai rutintalanok, többségükben egy évvel fiatalabbak a korhatárnál - és ennél fogva fizikálisan is gyengébbek ellenfeleiknél. Sok jó meccset játszottak, de nyerni eddig csak egyszer sikerült - igaz, szinte minden mérkőzésen volt (lett volna) erre esélyük.
A legutóbbi két találkozón egyaránt vereséget szenvedtek a fiúk:

Bővebben...

Hétvégén lejátszották legkisebb kosarasaink az Országos Kenguru (u11)  Bajnokság 2. fordulóját. Négy csapatunk itthon lépett pályára, a Hódtóiban, kettő pedig vidéken. A megerősített Gepárdok (képünkön) immár 2007-es válogatottként "kivégezték" ellenfeleiket, és megnyerve csoportjukat feljutottak a "C"-be. A Villámok egyet nyertek, egyet vesztettek Szegeden, a Rókák kétszer kikaptak Szarvason, míg vasárnap a Hódtóban 3 vásárhelyi győzelem született.
Eredmények:

Bővebben...

Az u12-es Országos Gyermek Bajnokság 2. fordulójában hazai pályán játszottak Pavlovics Vuk és Kelemen Balázs tanítványai. A 3. számú (Szolnoki) terület "A" csoportjában ezúttal a Szedeák és a Békés csapatait fektették kétvállra (utóbbit a vártnál nehezebben...), és megnyerték a tornát. A többi vásárhelyi csapat is pályára lépett - váltakozó sikerrel...
Eredmények:

Bővebben...

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely

Hódmezővásárhely

MJV Önkormányzata

Támogatóink

Thermo szervíz kft
BodrogiBau
Grand Hotel Glorius Makó Grand Hotel Glorius Makó

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés