Kérünk mindenkit, hogy segítsenek nekünk a TAO pénzek megszerzésében!!
Egyesületünk ebből finanszírozza a gyerekekkel kapcsolatos összes kiadását.
Ez a támogató cégnek egy fillérjébe sem kerül, csak jó szándék kérdése.
Bővebben klubunk elnökétől: dr.elekandras@t-online.hu

 

Az Országos Gyermek Bajnokság 3. fordulóját az elmúlt hétvégén rendezték. A Vásárhelyi Gepárdok magabiztosan nyerték mindkét meccsüket és visszajutottak a legfelső Dél-Keleti csoportba. Új csapatunk, a HSA Hattyúk sikeresen debütált - mindkét meccsén nyert. Másik két együttesünk mérlege 1 győzelem - 1 vereség volt.
Eredmények:

Bővebben ...

Utolsó hazai mérkőzésére készül 2018-ban a Vásárhelyi Kosársuli. Tóth Tamás csapata szombaton 18 óra 30 perckor a DEAC U23-at fogadja a Hódtói Sportcsarnokban. Ráadásul listavezetőként!
Történt ugyanis a 11. fordulóban, hogy a DEAC odahaza legyőzte a Baját, így lépéselőnyben várhatjuk a szombati bajnokit.

Bővebben ...

Az NB I/B Zöld csoportjának 12. fordulójának szombati derbijén a bajnokság két legjobb formában lévő csapata csapott össze egymással. A Hódtói Sportcsarnokban a listavezető Vásárhelyi Kosársuli a DEAC U23 ellen szerette volna úgy lezárni a 2018-as esztendőt a kiváló közönség előtt, ahogy az az utóbbi hetek, hónapok munkájához méltó. Elmondhatjuk: maximálisan sikerült az eltervezett cél!
Kint a hó, bent a játék záporozott: egy nagyon intenzív és erőteljes tízperccel kezdtek a felek, amelynek végén jóformán kiderült, hogy már-már az első negyedben eldől a találkozó sorsa.

Bővebben ...

A Kosársuli 2001/2002-es junior csapata a dél-keleti regionális bajnokság felsőházában játszott az őszi szezonban. Tóth Tamás vezetőedző így értékelte az idényt: "A nyolc meccsünkből négyszer csak minimális különbséggel kaptunk ki, ami nagy dolog, hiszen a csapat 75%-a még csak első éves junior vagy kadet korú játékos. Tavasszal szeretnénk már több meccset nyerni és tovább erősödni, fejlődni, mert nagy lemaradásunk van a legjobb csapatokhoz képest, de lépésről lépésre haladunk, nem vagyok türelmetlen.

Bővebben ...

Az elmúlt hétvégén mindkét serdülő csapatunk a Hódtói Sportcsarnokban lépett pályára. Vas Péter 2005-ös Bikái második helyen végeztek a "B" csoportban, így Dél-Keleti hatodik helyezettként tavasszal az ország legjobb 32 csapata között játszhatnak majd. Kelemen Balázs és Pavlovics Vuk 2006-os Cápái tovább folytatták remek szereplésüket: a legutóbbi "C" csoportos 1. hely után most a "B" csoport 3. helyét szerezték meg.
Eredmények:

Bővebben ...

Szombaton 18 óra 30 perckor a DEAC U23 ellen zárja a 2018-as esztendőt a Vásárhelyi Kosársuli – már ami a hazai pályát illeti.
A Hódtói Sportcsarnokban Tóth Tamás listavezető csapata az NB I/B Zöld csoportjában az egyébként szintén kiváló formában lévő debreceniek ellen kemény derbire számíthat, ugyanakkor favoritként léphetünk parkettre, utóbbi négy találkozónkat megnyertük. A cél nem lehet más, mint a két pont begyűjtése és a szurkolók megörvendeztetése az év zárásaképp a Hódtói Sportcsarnokban.

Bővebben ...

Az MKOSZ idén elindította a 3-3 elleni első felnőtt bajnokságát 3×3 Felnőtt Férfi Bajnokság néven, az NBI/B-s klubok számára. A bajnokság célja a 3×3 kosárlabda terjesztése és hogy a magyar válogatottak kijussanak a világversenyekre és a 2020-as  Olimpiára. A bajnokságban 24 csapat vesz részt, akik 9 fordulóban mérik össze erejüket - két csoportban. Ezek eredményei alapján alakul majd ki a döntő mezőnye. Csapatonként 4 u23-as és 2 felnőtt játékos nevezhető.
A mieink szenzációsan szerepeltek: az eddigi öt forduló után a "B" csoport 1. helyén áll - elsősorban az eddigi összes meccsen szerepelt Kelemen Balázs (képünkön) remek játékának köszönhetően.

Néhány fotó látható galériánkban: http://www.vasarhelyikosarsuli.hu/galeria/category/372-2018-12-02-b33-felnott-budapest

  • Eredményeink:  

Bővebben ...

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely

Hódmezővásárhely

MJV Önkormányzata

Szerencsejáték

Bodrogi Bau

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés